• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vuran, kadını aşalıyan erkek için senin arkanda kimsenin olmasını istemez, benim eski eşim annene vurması için kardeşine emir vermişti 1 yıl boyu annemin yanına götürmedi beni, sahipsiz olmam işine geliyordu, annemle aramı bozup

Kimsen yok diyordu

Öfke kontrolü yoktu, konuşarak çözülecek tartışmayı vurarak çözüyordu

Ben naptım terkettim Rabbim iyiki kurtarmış

Hanımlar bir erkeğin herşeyin öğrenmeden arkadaş bile olmayın.

Sakin devam etme bu ilişkiye. Çok yanarsın. Hele bir de cocuk olursa hiç siyrilamazsin işin içinden. Şimdi ayrılırsan herkes zamanla unutur gider yeni hayatlar kurulur. Hiçbirşeyi bekleme. Hemen yarın ilk fırsatta herşeyi anlatıp bitir bu ilişkiyi.

Kufurler etti el kaldırdı evleneceğin kisi sana ve tum bunlara ragmen bes senenin hatrına evlendın oyle mı? Keske senelerın hatrı demek yerine kendime saygı deseydin.

Senelerın hatrından dolayı vuran soven adamla evlenmıssın ya sonrasında Yasadıgın hicbisey kader degıl senın secımın onu dıyım, cunku sonrasını okumadım.

Sonradan gordum yorumlarda, aldatmısta senı.
Ne denir ki, ablan umarım senı cekıp alir.

Hoşgeldin! Günlerdir yorumlarda gozlerim seni arıyor vallahi, banlamayin şu kadını :(

Okurken korktum gerçekten böyle bir insanla bi evde yaşamak mı Allah muhafaza o yanlışı sakın yapmayın bundan sonra aramalarını reddedin msjlarına da iyi değilim diye cevap verin bi süre ara verin bazı şeyleri kaldıramadığınızı psikolojik olarak iyi olmadığınızı bi müddet sizi aramamasını söyleyin peşinize düşmezse de böyle bir insandan kurtulduğunuz için göbek atın

Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.
Ben böyle kadınlara kızıyorum. Sert konuşabilirim.
Siz o erkeğe muhtaç misiniz? Siz o erkek olmadan ne yapıyordunuz? O erkek olmasa bir hiç misiniz? Bu nasıl kendini ezmektir böyle! Siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına? Bir kendinize gelin!
Siz bir bireysiniz. Siz bir kadınsınız. Kendi Kendinize yetebilirsiniz. O, size saygı duymayan, sizi aşağılayan erkek olmadan mis gibi yaşarsınız. Siz ona muhtaç değilsiniz yahu! Sizi ezmesine müsade etmeyin rica ediyorum. Bir de onu korumak için yalan söylüyorsunuz. Aklım almıyor bunu.:kızgın:

yasim 29, yurtdisinda kaliyorum. Universiteyi bitirdim. Esimde liseyi bitirdi. Anlatmadigim kucuk olaylar: esimin bulunmiyacak ortamlarda bulunmasi. (Ot cekmek) ve yillarin ‘birakacam’ sozu. Beni nasil kandira billecegini cozmus. Yalanlar ustune yalanlar. Belki ‘dugunu’ erteyelim diyip ablamin dugununden sonra. Birakmak en mantiklisi ama iste alisik oldugumuz duygular (ii yada kotu) beni korkutuyor
Ablanızın düğününden sonra mı aman diyim sakın dicem de dinlemezsiniz son cümlelerinizden ayrılmayacağınızı sezdim daha da bişey yazmaya gerek yok bunca yorumu dikkate almayan bir insana

sana sahip çıkacak ailen var, çok şanslısın. bak burada ailesi istemediği için ayrılamayan çok kadın var.
lütfen kendine sahip çık ve kurtul bu adamdan. emin ol daha güzel bir hayatın olacak.

Çok pardon ama hala ısrarla bu adamla yaşama sebebinizi öğrenebilir miyim?

tam olarak nedir yani? Aşağılanmak, dayak yemek vs mi hoşunuza gidiyor Allah aşkına artık kadınlarımız ayağa kalksın. Eze eze paspas yaptılar hala ablamla eşimin arasında kaldım diyorsunuz.Aklınızı başınıza alın artık rica ediyorum!

Aldatmalari bilmiyor. Dovmeleri bilmiyor. Bazen kucuk yalan soyledigini sadece biliyor. Ve verdigi sozlerin arkasinda durmadigini biliyor. Ev dosemelerde mesela yapilcak islerden kactigini. Koca olarak verdigi sozleri yerlerine getirmemesi. Sonrada ben enistemle birlikte yapmam mesela. Ama hem ablama hem enisteme. ‘Isi cikti ondan gelemiyor’. Sirf buyuk sorunlarimizi bilmesinler icin. Gecen bana oyle bagirdiki arabada dedim bana oyle bagiramazsin. Ellimden tuttu ve ben ona ittim. Sacimi yoldu araba kullandigim halde. Resmen birbirimize girdik. Allahtan gelen bir hediye gibi tum olayi babam gordu. Ama babama ben ona saldirdim dedim. Oda kendini koruyordu dedim. Onun icin surekli kendimi suclu gosterdim. Sirf onu ii bilsinler diye.

Peki amaciniz ne ? Cehenneme doğru yürüdüğünüzü bile bile nedir bu iradesizlik ?

Yoldan geçen biri gelip sacinizi yolsa eyvallah diye devam mı edeceksiniz yolunuza ?

Bu kişi de yolunuzdan geçen bir ahmak işte, biraz uzun kalmış hepsi o.

Aldatmış, şiddet göstermiş, hakaret etmiş , sizi hiçe saymış , sevmeyen bir kişi ile hayatınızı birlestirecekseniz hiçbir şey için şikayet etmeye hakkınız yok.

90 yaşına gelmis, içi geçmiş, hayattan artık beklentisi kalmayan biri gibi davranıyorsunuz.

Saçınızı yoldugu an arabayi polis karakoluna surecektiniz. Darp raporu alıp boşanma davası acmaliydiniz, açmalısınız.

Aldatmış, dövmüş ötesi yok ama bunun ya , bu kadar aciz olmayın.

Eh be kızım "Senin gibi bir psikopatla ömür harcayamam çık git" demek şu sakladıklarından zor olmasa gerek. Kendini düşünmüyorsan(ki bunca şeyi yutmaktan düşünmediğin aşikar) ablanı düşün her şeyde annelik yapmış zaten daha fazla o kişinin sana yaşatacaklarıyla ablanı üzmeye değer mi?

Canim sen dereyi görmüssün pacani hala sıyırmiyorsun.Sen hangi âlemdesin yaa.Bu adamla durulur muya kendini yakmak yok etmek ablanı daha mı çok üzmek istiyorsun.Allah askına tez zamanda bu canavardan kurtar kendini gittikce daha kötü olur düzelmez asla.Düğunden sonra gör sen başina gelecekleri.Bunun gibileri kendinide bitirir senide ailenide. eģer ailen dah üźulşün istemiyorsan bırak bu adamı sen işin içindesın kendini olayları iyi göremiyorsun biz dısardan herşeyi çok net görüyoruz.Allah rızası ıçin sana yardımcı olmaya çalişiyorum.Felaketine kendi adimlarınla gidiyorsun yapma vazgeç hersey cik geç olmadan

Ablan herseyi bilmesede suan yaptiklarini gelecekte yapacagini düsünüyordur. Kücük cocuk degilsin. Evli sevgili olan hickimse dört dört bir insanlar birliktelik yasamiyor. Iyi yönleri agir basiyorya. Güven hissediyorsaniz. Gittiginiz yol dogrudur. Baban ablan kötü bilmesin diye anlatmiyorsun sen onlari. Daha cok kendin öyle görmek istedigin icin anlatiyorsun. Kimse salak degil. Sen idare ettigini düsünüyorsun seni kimse bozmuyor diye görmüyor sanma.

Siz manyak mısınız? İnsan kendini bile bile ateşe atar mi? Kendine yapılan her türlü şiddet ve hakarete Böyle sessiz kalır mı? Hayatındaki en kıymetli insana böyle posta koyar mi?

sizin asıl sorununuz bu adamdan kurtulmak, hayatınızı kurtarmak. Siz daha ablamla aramı nasıl düzeltirim derdindesiniz. Siz kendinizi kurtarın, ablanız yeterince mutlu olur merak etmeyin.

Ablanız adamın ne mal olduğunu anlamış da arasına mesafe koymuş. Şu anda içinden çıkılamaz gördüğünüz hEr şey o kadar basit ki. Bitireceksiniz ve bitecek o kadar. Kimin arkanızdan ne konuşacağı o kadar önemsiz ki. Köprüden önceki son çıkışınız. Yıllarınızı, hayatınızı, bütün Pozitifliğinizi ve kendinize olan saygınızı kaybetmek istemiyorsanız.

Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
Ablan sen evliliğinde aldatıldığında, dövüldüğünde, ezildiğinde ve ağladığında sevinecek mi? Ne güzel kardeşim benim için düğününü iptal etmedi, beni çok sevindirdi mi diyecek sence?

Hata uzerine hata yapmissin.5 yil degil 10 yıl olsun isterse.Sana her turlu kötülüğü,izdirabi yasatsin ama 5 yıl, 10 yil konustuk hatri var mi dyeceksin.Yarin obur gun çocuk olacak.Bu seferde çocuk icin ayrilamam diyeceksin.Balık baştan kokar.Ablanla konusmaya cabala.Evet nikah kıyılmış ama yine de gec degil.İyi dusun karar ver

Belasını arayan kadınlar anketi yapılsa siz bütün Avrupa ve Ortadoğuda açık ara birinciliğe oynarsınız yemin ederim.

Sana ne yapsa mustehak adamin yemedigi halt kalmamis sen savunmaya devam et evlen daha rahat dovsun seni yaninda olucaksin ya ayni evin icinda daha rahat dayak yersin aldatilirsin falan. Kusura bakma ama belki gözün acilir cok yanlis yoldasin ne icin? Ayril yol ver gitsin madem baban gordu daha neyini savunuyosun ailenede saygisi yok sonra evlenip gelip burda aglama hersey belli zaten

Aferin size. 👏👏 Hani diyorsunuz başkasına söylemek kolay insan yaşayınca farklı oluyor diye. Bence farklı olmuyor. Ben çok özür dileyerek söylüyorum sizin de uzman desteğine ihtiyacınız var sağlıklı bir birey bu olaylari bu şekilde yorumlayamaz kesinlikle.

Dövüyor, eziyor, aldatıyor ve psikolojik şiddet uyguluyor ama sıkıntı ablanızin tavrı. Bence sıkıntı kocam dediğiniz ruh hastasında. Ben ne kardeşimin ve kızımin böyle bir manyakla olmasını istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back