Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.Kendinizle ne zorunuz var? Bile bile uçurumdan atlayacaksınız. Gerçekten merak ediyorum neden? Bir ilişkide olmaması gereken ne varsa sizde mevcut. Sizce bir ilişkide ayrılık sebebi nedir?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esim ve Ablam
- Konu Sahibi busra_C
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ablam dönem evlenme evlilik kocam kocamveablam rahatsızlık
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yasim 29, yurtdisinda kaliyorum. Universiteyi bitirdim. Esimde liseyi bitirdi. Anlatmadigim kucuk olaylar: esimin bulunmiyacak ortamlarda bulunmasi. (Ot cekmek) ve yillarin ‘birakacam’ sozu. Beni nasil kandira billecegini cozmus. Yalanlar ustune yalanlar. Belki ‘dugunu’ erteyelim diyip ablamin dugununden sonra. Birakmak en mantiklisi ama iste alisik oldugumuz duygular (ii yada kotu) beni korkutuyoryaşiniz kaç? yabanci asıllı mısiniz? egitim duzeyiniz mesleginiz nedir?eşinizin eğitim düzeyi nedir?anlatmadiğınız küçuk olaylar neler?bunları cevaplarsaniz daha iyi anlaşilır konu
Annem vefaat etti 3 baci kardes babamizda buyuduk. Kavga tartisma dovus cok vardi babamin evinde. 1 ablam evlendi evden cikti. Deger ablam evi terk etti. Bende babamla yanliz kaldim. GItmeye kiyamadim. Yillar sonra babam duzeldi. Ve ablalarimla hersey yoluna geldi. O donem bende esimi tanidim.Allah Allah çok ilginçsiniz kendinize ve ailenize zorunuz ne acaba
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Ablanızla sizin ilginiz ne olabilir?Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
Herkesin hayatı ayrı yolu ayrı
Kendinize bahane üretmeyi bırakın.
Hastalıklı bir şekilde bağımlısınız bu adama
Dövülürken görülüp hala onu kötü bilmesinler diye ben saldırdım demek normal psikolojide birinin yapabileceği bir şey değil.
Önce kabullenip tedavi olun yoksa bu adamdan ayrılsanız bile benzerini bulacaksınız.
Biliyorum ama kizmayin. On yargili olmayin lutfen. Cok zorSana çok kızdım,Tüm bunlara rağmen hala o herifle berabersin.Ablan annelik hisleriyle yaklaşıp kocanın ne mal olduğunu anlamış da onun için uzak duruyor bence,yazık ya.Millet kına gecesinde hatta düğün gecesi ayrılıyor.Ayrılmak için hala şansın var,Sopa yemeye ne meraklı kızlarımız var.Allah akıl fikir versin
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Çok basit ablana git herşeyi anlat bu adam şimdi böyleyse aynı evde hiç yapamazsınız susar devam edersen birde çocuk yaparsınız daha çok perişan olursun ablan senin arkanda durur zaten bırak gitsin niye kendine yazık etcen şiddete meyilli seni öldüresiye döver buSimdi bana soyleyin. Ben ne yapmam lazim ? Goruyorum ama karar alamiyorum. Ellerim kollarim bagli. Hak etmedigimi biliyorum. Ben kufursuz bir kiz oldugum halde kufurlu oldum. Siddette hayir diyen kendini savunmak icin saldiriyorum. Bagirmadigim halde bana bagiriyor diye bende bagirmalara alistim. Kavga dovuse hayir diyen boyle kavgali kufurlu dovuslu saygisizca bir evlilige sahiplendim.
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
Hiçte zor değil bacım herşeyi iptal etsen büyük ablan üzülecek diye kendi hayatını mahfedemessinBiliyorum ama kizmayin. On yargili olmayin lutfen. Cok zor
Psikolojim hic yerinde degil. Bazen kendimi oldurmek istiyorum. GUruruma cok dokunuyor. Hersey. Her yapilanlar. Kendimi saklayip ablalarimdan uzuntumu sakliyorum. Goz yaslarimi sakliyorum. Sirf herkes ii olsun diye ben golgelerde kaldim. Kendime sahip cikamadim. Ve kendimden utaniyorum. O eski ben yok artik. Haksizliga gelemeyen kisi degilim zrtik. Beni benden aldi. benim iyi kalbimi zehirledi. Temiz kalbimi. Kirli anlarla doldurdu. ELLIm kolum bagli. Kimseye uzuntumu gostermek istemiyorum. Ablalarim mutlu bilsinler. Sirf onlar mutlu olabilsin diye.Ablanızla sizin ilginiz ne olabilir?
Herkesin hayatı ayrı yolu ayrı
Kendinize bahane üretmeyi bırakın.
Hastalıklı bir şekilde bağımlısınız bu adama
Dövülürken görülüp hala onu kötü bilmesinler diye ben saldırdım demek normal psikolojide birinin yapabileceği bir şey değil.
Önce kabullenip tedavi olun yoksa bu adamdan ayrılsanız bile benzerini bulacaksınız.
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
Hayatımda bundan daha saçma bir ayrılmama bahanesi duymadım. Tamam ablanız mutlu olsun düğününde rahatça göbek atsın diye siz bir ömür dayak yiyin o zaman. Eminim ablanız öğrendiğinde onu düşündüğünüz için size minnettar kalıp çok sevinecektir.
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Babanız gibi size huzur vermeyecek birini aradığınızı farkında mısınız?Annem vefaat etti 3 baci kardes babamizda buyuduk. Kavga tartisma dovus cok vardi babamin evinde. 1 ablam evlendi evden cikti. Deger ablam evi terk etti. Bende babamla yanliz kaldim. GItmeye kiyamadim. Yillar sonra babam duzeldi. Ve ablalarimla hersey yoluna geldi. O donem bende esimi tanidim.
Çocuklar istemedende olsa büyürken yaşadıkları ortamı yaratmaya çalışırlarmış farkında olmadan
O huzursuz evden çok daha kötüsünün içine girmek üzeresin
Dayakçı sadakatsiz otçu hapçı adamda yok yok
İlla belamı bulmak istiyorum diyorsan buyur devam et
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Her şey sana bağlıPsikolojim hic yerinde degil. Bazen kendimi oldurmek istiyorum. GUruruma cok dokunuyor. Hersey. Her yapilanlar. Kendimi saklayip ablalarimdan uzuntumu sakliyorum. Goz yaslarimi sakliyorum. Sirf herkes ii olsun diye ben golgelerde kaldim. Kendime sahip cikamadim. Ve kendimden utaniyorum. O eski ben yok artik. Haksizliga gelemeyen kisi degilim zrtik. Beni benden aldi. benim iyi kalbimi zehirledi. Temiz kalbimi. Kirli anlarla doldurdu. ELLIm kolum bagli. Kimseye uzuntumu gostermek istemiyorum. Ablalarim mutlu bilsinler. Sirf onlar mutlu olabilsin diye.
Zannettiğinden daha güçlüsün
İstesen bir ay içinde bu adamdan kurtulabilirsin.
Çık her şeyi anlat ailene
Böyle iğrenç bir adamın sana yaptıklarını duyunca ailen mutlu mu olacak?
- 4 Şubat 2019
- 3.898
- 8.665
- 158
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.226
- 798
Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
niye üzgün olsun? bu kadar da saçma bahane duymadım.
seni döven aldatan adamla düğün yaparsan üzülür asıl.
akıl tutulması falan yaşıyorsun sanırım.
hayatın dayak yemekle ve aldatılmakla geçecek. kendine layık bulduğun buysa ablan üzülmesin diye yap düğünü madem.
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Bu kelime beni çok sarstıpyscologikmen
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Doven soven aldatan adama yol vermemek evlenmek icin COK MANTIKLI BİR NEDEN.Soylediklerimin hepsi bir adamdan ayrilmak sebebtir. Inkar gelmiyorum. En buyuk ablam evlenme doneminde. Ikimiz ayni donemlerde evlenmeye karar verdik. Ben simdi herseyi iptal edersem. Buyuk ablamin uzgun olmasini istemem.
- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Babanız şiddete şahit olunca neden ben saldırdım diye yalan söylüyorsunuz?
Bu nasıl vazgeçilmez bir kocaymış her türlü itlik onda.
Anneniz sizi bunun için mi doğurdu? Ablanız keşke aldatma ve şiddeti de bilse belki kolunuzdan kaptığı gibi sizi çekip alırdı çünkü siz adama saplanmışsınız.
Allah tez zamanda akıl fikir versin. Kendinize bunu reva görmeyin!
Bu nasıl vazgeçilmez bir kocaymış her türlü itlik onda.
Anneniz sizi bunun için mi doğurdu? Ablanız keşke aldatma ve şiddeti de bilse belki kolunuzdan kaptığı gibi sizi çekip alırdı çünkü siz adama saplanmışsınız.
Allah tez zamanda akıl fikir versin. Kendinize bunu reva görmeyin!
- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.225
- 43
Canım benim öyle hanzoları yumoş yapan bir sihirli değnek yok . Hâlâ ne yapayım diyorsun, yapacağını yapmışsın nikahına almışsın bu davarı ki aynı çatı altında daha rahat yapsın yapacağını. Yol belli değil mi ya kaçıp kendini kurtaracaksın ya da 3. Sayfaya haber olacaksın. Ne güzel ablan arkanda, anlatma tarzına bakılırsa daha yaşın da küçük en fazla 3 ay üzülürsün ayrılsan,
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.