- 10 Ocak 2022
- 85
- -124
- 38
- 26
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
-
Dediğin gibi sinirini oyuncaktan çıkarıyor olsaydın, (ki o tepkinin de kocana old aşikar) oyuncağı kocanın old koridora doğru değil, bulunduğun mutfakta bi noktaya atman gerekirdi küçük şeyleri çok dikkatli ve önemseyerek yapan insan.
İşte bak bizi ne hale getirdin!!!benim canım tam karşıya atmak istedi attıkda ne oldu bir yerinemi değdi ha iş anam ya bu kadınlarda ne adam savunucu çıktı
Aynen benim yaşamamda bir terbiyesizliktirKonu sahibi oyuncak atmak da terbiyesizlik.
Ama size göre ne olmuş yani oyuncağı attıysam diye geçiştirilen bir mevzu.
Çok zor bir insansınız.
Oyuncak sizin bile değil çocuğunuzun öyle atmaya baştan hakkınız yok hem eşinize hem çocuğunuza terbiyesizlik yani
Bunu eşinize söyleyin barışın karşıdan beklemeyin sadece ,ufak şeyler için birbirinizi yipratmaya degmezHaklısınız güzel yorum fakat bende pskolojik olarak çok iyi değilim sorsan bana ne iyiyim derim ne kötü ailem yanımda değil tek başıma bebeğimi büyütüyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor zor bir çocuğum var hiç kolay değil bunların vermiş olduğu sıkıntı tahammülsüzlük pskolojik yorgunluk bunları biliyor som zamanlarda hele aşırı sinirlilik hali oldu hiç onda çözüm yok ama şöyle bakın ben bişeyi yanlış yaparsam üste çıkıp konuşmam daha mahçup olurum o öylemi aslan
Haklı çıkmak için söylemeyeceğiniz şey yok,siz diyorsanız öyledir tabii kendinizi daha iyi bilirsiniz.Aynen benim yaşamamda bir terbiyesizliktir
Bak bu kadar kişi aynı fikirde hala haklıyım diyeısrar ediyorsun. bence olayı anlatmak yerine kızlar bişeyler oldu kocama bilendim hadi hep beraber kötüleyelim yazsaydın okuduğumuz neyse ona göre yazıyoruz. Adam kaşığın etkileşimini(?) düşünemedi diye suçlu oluyor sen oyuncak fırlatırken suçlu olmuyorsun. Evde çocuk var o kaşığın vitaminle etkileşimi bu huzursuz ortam kadar zarar vermez çocuğa, kendine çeki düzen ver birazben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
İşte bak bizi ne hale getirdin!!!
Kocanla empati yapıyorum şu an.
Sebebi hep sensin kadı
Bıktım anam söyle söyle bir şey değişmiyor dalgaya alıyor ben piskolojik destek istiyorum gerçektenBunu eşinize söyleyin barışın karşıdan beklemeyin sadece ,ufak şeyler için birbirinizi yipratmaya degmez
Oturup konuşacaksınız ozaman , konuşarak iletişim kurarak düzene girer ancak.. desteğinizin olmamasına üzüldüm kadın olarak ama sonuçta cocuk yaparken insan bunları göze alarak hayata getiriyor eşinizden sinirinizi çıkarmak yerine konuşun. Sakin bağırmadan. Bağırırsan seni dinlemez ne dediğini duymaz sadece bağırdığını duyar ve böyle üstüne gelir. Kim olursa olsun bi anda kan beyine fışkırır atıyorum o sana yapsa sense aynı ses tonu aynı beden diliyle gelirsin.. itiş kakış başlar.. allah korusun o sinirle başka bişey de olablirdi ne gerek var bazen susup doğru zamanda konuşmak en güzeli. Psikolojik sorunlarınız varsa ozaman psikoloğa yada çift terapisine başvurun çünkü bu belli ki sizin içn kolay atlatılcak bi süreç değil siz tekrar tekrar yaparsınız ikinizde bu hatayı birbirnizi hırpalarsanız ayrılık kaçınılmaz olur.. mesela sen yaptığını savunuyosun muhtemelen eşin de kendine göre kendini haklı görüyo kimse hatasını kabullenmiyo belli ki. AyrıcaHaklısınız güzel yorum fakat bende pskolojik olarak çok iyi değilim sorsan bana ne iyiyim derim ne kötü ailem yanımda değil tek başıma bebeğimi büyütüyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor zor bir çocuğum var hiç kolay değil bunların vermiş olduğu sıkıntı tahammülsüzlük pskolojik yorgunluk bunları biliyor som zamanlarda hele aşırı sinirlilik hali oldu hiç onda çözüm yok ama şöyle bakın ben bişeyi yanlış yaparsam üste çıkıp konuşmam daha mahçup olurum o öylemi aslan
Dur mutlu edelim seni o zaman: püüü boyu posu devrilesice hem metal kaşıkla vitamin verir hem fırlatılan oyuncağa sinirlenir bu adamların köküne kibrit suyu anacım…benim canım tam karşıya atmak istedi attıkda ne oldu bir yerinemi değdi ha iş anam ya bu kadınlarda ne adam savunucu çıktı
Haklı çıkmak için söylemeyeceğiniz şey yok,siz diyorsanız öyledir tabii kendinizi daha iyi
o etkileşimden ona daha önce bahsettim canım benim tekrar sorması benim ona önceden anlatmamı boşa çıkardı boşa konuşmuşum okBak bu kadar kişi aynı fikirde hala haklıyım diyeısrar ediyorsun. bence olayı anlatmak yerine kızlar bişeyler oldu kocama bilendim hadi hep beraber kötüleyelim yazsaydın okuduğumuz neyse ona göre yazıyoruz. Adam kaşığın etkileşimini(?) düşünemedi diye suçlu oluyor sen oyuncak fırlatırken suçlu olmuyorsun. Evde çocuk var o kaşığın vitaminle etkileşimi bu huzursuz ortam kadar zarar vermez çocuğa, kendine çeki düzen ver biraz
Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi
Bı arkadaşa iftiracı demişsin de düzelteyim dedim.. sende bu demogoji yeteneği varken kimse laf anlatamaz sana, pes cidden kızlar ben gidiyorum uğraşamam böyle bı zihinle, üste çıkmak için yapmayacağı, demeyeceği laf yok. Ugrasmayin gece gece vakit ziyanı. Kendi ailesi kendisi bilir, bu kafayla devam edecek zaten ne desekte.Ne iftiracısın be lafıma laf katma ben önemsemiyor demedim asla sadece benim kadar hassas değil ve diyorımki tamam dalgın olabilir bende simirlendim normal ben sinirliyken üste çıkma çabasına simir oluyorum bir taraf sinirliyse diğer taraf alttan almalı
Olayı yaşayan ben boş yorum yapan siz bak bakalım sayın av.hanım neden öyle demişim o arkideşe söylemediğim bir kelimeyi yazmış durduğun kabahat güle güleBı arkadaşa iftiracı demişsin de düzelteyim dedim.. sende bu demogoji yeteneği varken kimse laf anlatamaz sana, pes cidden kızlar ben gidiyorum uğraşamam böyle bı zihinle, üste çıkmak için yapmayacağı, demeyeceği laf yok. Ugrasmayin gece gece vakit ziyanı. Kendi ailesi kendisi bilir, bu kafayla devam edecek zaten ne desekte.
İşte mevzu, asıl suçlu kaşıkEe kaşıktan daha önce bahsetmişsiniz çok önemli diye ama eşiniz de siz de bulamamışsınız o önemli kaşığı öyle yazdınız.
Her türlü abartmışsınız hem ölçü hem kaşık konusunda hem sonrasında.
Eşiniz ilk defa veriyorsa vitamini en son veren sizsinizdir ölçü kaşığı nerde?
Söylediğini ispatladim zannediyorum, senin mesajlarını alintiladim fark etmediysen, sen de dön bı bak alintiliyoruz mesajları kim ne yazdıysa ortada oluyorOlayı yaşayan ben boş yorum yapan siz bak bakalım sayın av.hanım neden öyle demişim o arkideşe söylemediğim bir kelimeyi yazmış durduğun kabahat güle güle
Konsolun üzerine koymuş bebem aynen hep abartan ben kocam sütten çıkmış ak KAŞIKİşte mevzu, asıl suçlu kaşık
Tarihi bir anBu kadar kadın seninle iletisemiyoruz.
Bence eşin gelsin. O konu açsın.
Adamı gözümüzde iyice mağdur ettin ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?