Eşim üzerime yürüdü hem suçlu hemde güçlü

benim canım tam karşıya atmak istedi attıkda ne oldu bir yerinemi değdi ha iş anam ya bu kadınlarda ne adam savunucu çıktı

benim canım tam karşıya atmak istedi attıkda ne oldu bir yerinemi değdi ha iş anam ya bu kadınlarda ne adam savunucu çıktı
İşte bak bizi ne hale getirdin!!!
Kocanla empati yapıyorum şu an.
Sebebi hep sensin !

Aynen benim yaşamamda bir terbiyesizliktir

Bunu eşinize söyleyin barışın karşıdan beklemeyin sadece ,ufak şeyler için birbirinizi yipratmaya degmez

ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Bak bu kadar kişi aynı fikirde hala haklıyım diyeısrar ediyorsun. bence olayı anlatmak yerine kızlar bişeyler oldu kocama bilendim hadi hep beraber kötüleyelim yazsaydın okuduğumuz neyse ona göre yazıyoruz. Adam kaşığın etkileşimini(?) düşünemedi diye suçlu oluyor sen oyuncak fırlatırken suçlu olmuyorsun. Evde çocuk var o kaşığın vitaminle etkileşimi bu huzursuz ortam kadar zarar vermez çocuğa, kendine çeki düzen ver biraz

Sizin yerinizde olsam gider adım atardım. Evlilikte sadece erkekler adım atar özür diler diye bi kanun mu var? Öyle konular açılıyor ki şok oluyorum. Yukarda dediğim gibi adamı kışkırtmışsınız. 1 damla fazla diye ortalığı yıkmışsınız oyuncak fırlatmışsınız. Emin olun çocuğunuzun o anı görmesi vitaminden daha kötü etki bırakır çocukta. Çocuğa bakıyorsunuz yorgunsunuz tamam ama adam da işe gidiyor çalışıyor maddiyatı üstleniyor eve geliyor çocuğuyla ilgileniyor tek stresli siz değilsiniz yani. Aman her kavga da gelsin adam özür dilesin oldu. Siz bence acayip gurur yapıyorsunuz. Benden tavsiye bu bir olur iki olur adam tamamen uzaklaşır konu açarsınız eşim bana hiç yaklaşmıyor benimle sohbet etmiyor diye.

Oturup konuşacaksınız ozaman , konuşarak iletişim kurarak düzene girer ancak.. desteğinizin olmamasına üzüldüm kadın olarak ama sonuçta cocuk yaparken insan bunları göze alarak hayata getiriyor eşinizden sinirinizi çıkarmak yerine konuşun. Sakin bağırmadan. Bağırırsan seni dinlemez ne dediğini duymaz sadece bağırdığını duyar ve böyle üstüne gelir. Kim olursa olsun bi anda kan beyine fışkırır atıyorum o sana yapsa sense aynı ses tonu aynı beden diliyle gelirsin.. itiş kakış başlar.. allah korusun o sinirle başka bişey de olablirdi ne gerek var bazen susup doğru zamanda konuşmak en güzeli. Psikolojik sorunlarınız varsa ozaman psikoloğa yada çift terapisine başvurun çünkü bu belli ki sizin içn kolay atlatılcak bi süreç değil siz tekrar tekrar yaparsınız ikinizde bu hatayı birbirnizi hırpalarsanız ayrılık kaçınılmaz olur.. mesela sen yaptığını savunuyosun muhtemelen eşin de kendine göre kendini haklı görüyo kimse hatasını kabullenmiyo belli ki. Ayrıca

Dur mutlu edelim seni o zaman: püüü boyu posu devrilesice hem metal kaşıkla vitamin verir hem fırlatılan oyuncağa sinirlenir bu adamların köküne kibrit suyu anacım…

Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi

Bı arkadaşa iftiracı demişsin de düzelteyim dedim.. sende bu demogoji yeteneği varken kimse laf anlatamaz sana, pes cidden kızlar ben gidiyorum uğraşamam böyle bı zihinle, üste çıkmak için yapmayacağı, demeyeceği laf yok. Ugrasmayin gece gece vakit ziyanı. Kendi ailesi kendisi bilir, bu kafayla devam edecek zaten ne desekte.

Ee kaşıktan daha önce bahsetmişsiniz çok önemli diye ama eşiniz de siz de bulamamışsınız o önemli kaşığı öyle yazdınız.
Her türlü abartmışsınız hem ölçü hem kaşık konusunda hem sonrasında.
Eşiniz ilk defa veriyorsa vitamini en son veren sizsinizdir ölçü kaşığı nerde?

Olayı yaşayan ben boş yorum yapan siz bak bakalım sayın av.hanım neden öyle demişim o arkideşe söylemediğim bir kelimeyi yazmış durduğun kabahat güle güle

İşte mevzu, asıl suçlu kaşık

siz vitamini söylediğiniz sekidle vermeyi unuttu diye (tabii ki) bagiriyorsunuz, ofkenizi cikarmak icin oyuncagi cocukla adamin oyun oynadigi hole (sinir hali) firlatiyorsunuz. bu ara hic cocugunuzun psikolojisi bozulmuyor. hic esinizin ağrina gitmiyor. ama o sizin üstünüze yürüyünce hem sizin agriniza gdiiyir hem cocugun psikolojisi bozuluyor.
biraz her istedigini soyleyen istemedigini isitir gibi olmus sizinki. sacma sapan atarlariniz karsi taraftan sacma sapan atar olarak dönmüş.
ikiniz de haksizsiniz. gecinmeye gönlünüz yok. olan cocuga olmuş

Olayı yaşayan ben boş yorum yapan siz bak bakalım sayın av.hanım neden öyle demişim o arkideşe söylemediğim bir kelimeyi yazmış durduğun kabahat güle güle
Söylediğini ispatladim zannediyorum, senin mesajlarını alintiladim fark etmediysen, sen de dön bı bak alintiliyoruz mesajları kim ne yazdıysa ortada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…