- 10 Ocak 2022
- 85
- -124
- 38
- 26
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
-
Hayır sofrayı toplamaya kalkmadım kaşığı aramaya kalkmıştım fazla verdi o sinirle toplamaya başladım neyin öfkesimi üzerime yürüdü öfkeyle vuracakmış gibiÇocuk ıcın üzüldüm yazık ikinizin arasında kalmış . Sizinkide bahane yanı kahvaltı toplamaya kalkacak kadar iyiysenız çocuğun vitamınını de verebılırdınız adam becerdiği kadar yapmış neyin öfkesi bu
Evde çocuk varsa olay bitmiştir kendınıze çeki düzen verin .Hayır sofrayı toplamaya kalkmadım kaşığı aramaya kalkmıştım fazla verdi o sinirle toplamaya başladım neyin öfkesimi üzerime yürüdü öfkeyle vuracakmış gibi
Nerede hata gördünüz acaba hanım efendicimBu kadar hatalı olup kendini bu kadar haklı görmek, inanılır gibi değil, pes gerçekten.
Kocan da sende hem suçlu hem guclusunuz, ayaktaymissiniz kasıkta aramissiniz beceremiyorsa vitamini verip eşinize gösterebilirdiniz, afra tafta yapmanın alemi yok, oyuncak atmak nedir çocukta var durdum diyorsunuz, oyuncak attığınızda çocuk yok muydu, sinirle atılmış sonuçta. Herkes bı terelelli ama kimse kendinde hata aramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?