Eşim üzerime yürüdü hem suçlu hemde güçlü

Vitaminin ölçüsü, kaşığı bu kadar önemliyse kahvaltı masasını toplamak yerine onu siz verseydiniz. Biraz fazla verdi diye de bir şey olmaz zaten. Oyuncak fırlatıp sinir atacak kadar ne var bunda anlamadım. Eşinizin tepkisi de normal değil elbette onun da öfkesini kontrol etmesi gerekiyor ama kendinizi sıfır suçlu gibi görmeniz çok zorlama.
Evde çocuk var diye hassassaniz aynı şey sizin içinde geçerli olmalı.

Hastasınız ve mesele sadece bir vitaminken olayın buralara gelmesi çok saçma geldi bana. Aranızda başka bir problem olmadığına emin misiniz?
Adam vitamini vermeye çalışıyor işte niye bir şeyi beğenmiyorsunuz da bu kadar kapris yapıyorsunuz ki? Vitamin işte şişeyi komple verecek hali yok. Sonra da onlar oyun oynarken neden oyuncak fırlatıyorsunuz? Başka bir derdiniz olmalı yani

Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi

Hesap ederek atmak nasıl oluyor anlamadım orayı. Ha adam çocuğunu önemsemeyen bir baba yani öyle mi? E o zaman siz neden çocuğunuz var diye o evde kalıyorsunuz ki. Adam zaten önemsemiyormuş çocuğu.

Çok fazla abartmışsın. İki damla ilaç fazla verildi diye adama cahil muamelesi yapmışsın Oyuncağı attın madem ki bu yanlış anlamaya kapı açar daha nazik bir şekilde kendini ifade edebilirdin. Bana çok küçük şeyleri bile çok lutüfkarmışsın gibi yapıyorsun geldi. Evet çocuk büyütmek zor geriliyoruz ama erkekler için de kolay değil yani.

Adam yanlış kaşık verdiği için sizin bağırmanıza çağırmanıza tepki vermemek adına gitmiş çocuğla oyun oynuyor siz oyuncak fırlatıyorsunuz. Kavgadan sonra eşim bir şeyi fırlatsa bende sinirime zor hakim olurum sanırım. Üzerinize yürümesi yanlış ama oldukça kışkırtmış gibi duruyorsunuz.

Hastaydım 2 dk uzanmak benim hakkım değil mi acaba oda babası neden herşeyi anneler yapcak kafasındasınız acaba bendeki hassasiyet onda yok tamam dalgınlığına geldi kabulüm bende sinirlendim sesim fazla çıktı ama sen bir şeyi yanlış yaptın hatalısın bana laf ediyorsun üste çıkma var sinir oluyorum bir mahçubiyet yok aynı durumda ben olsam üzülür vahlarım ya yanlış yaptım gibii

Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi
Çocuğun üstüne atmaman çocuğun görmedigi anlamına mi geliyor yani, sonrası çok güzel mi gelişti, iyi ki çocuğa atmamissiniz bir damla fazla vitamin verdi diye çocuğunuzu onemsemedi mı cidden, oyun oynarlarken bu problemi yaratmissiniz onemsemedigi çocukla oynarlarken. Cidden kendinizde hiç problem görmüyor musunuz siz?

çocuğumun gözü önünde üzerime üzerime yürüdü şaşırdım kaldım ya herşeyi geçtim çocuğun gözü önünde yapması çocuk dondu kaldı

Çocuğu pekte düşünmüşe benzer bir tavrınız olmamış. Çocuğu çok düşünseydiniz oyuncağını onun gözü önünde fırlatmazdınız. Eşinizin yaptığıda asla doğru değil fakat sizinde davranışlarınız atarlı ve agresif. İşin kötü yanı ise bu atarlı tavırları gurur sanıyorsunuz.

Yavrum olayları o aşamaya getirip “eşim üstüme yürüdü hem suçlu hem güçlü” diye konu açan sensin.

Kocanın yaptığını savunmuyorum ama etkiye tepki var. Oyuncak fırlatma tahriğini hepimiz görüyoruz. Eşin yapsaydı, ona da yanlış derdik.

Burada seni hatalı bulan kişilere de “çemkirme” modundasın. Hırsızın hiç mi suçu yok? Bi de mesajında “ben olsam üzülür vahlarım” diyorsun. İnanmadık.

Son düzenleme:
Sinirimi oyuncaktan çıkarmak istedim ve attım beyefendi üste çıkmasa hiç bir problem olamayacak size yanlış gelmiş ben çok küçük şeyleri bile çok dikkatli ve önemseyerek yapıyorum size küçük gelebilir benim için önemli

Her şeyi anneler yapacak kafasında falan değilim. Eşiniz de vitamini vermiş zaten. Biraz fazla verdi diye öfkelenmeniz normal değil. Oyuncak fırlatacak kadar ne yapmış yani eşiniz? Bu kadar önemliyse o vitaminin miktarı siz kalksaydınız diyorum o yüzden.
Sizde yanlış yapmışsınız ama hiç kabul edecek gibi durmuyorsunuz. Karı koca aynısınız bu konuda.

Iyi de vitamini 2 damla fazla verdi diye kulp takarsanız bir dahakine der ki sen daha iyi biliyorsun sen yap. Sonra da eşim çocukla hiç ilgilenmiyor diye konu açarsınız.

Sizi haksız buldum.. Yanlışlıkla fazla vermiş olabilir ama sıkıntı olacak bir durum değil.Esiniz çocuğa karşı gayet ilgili,sizi de başta alttan almış ama siz sinirinizi çıkaramayip oyuncak firlatmissiniz.Yani doğal olarak o da tepki verir.Konusmak için çabası var anladığım kadarıyla ama siz fevri davraniyorsunuz.Küskünlüğü uzatmayın derim.

Yap et ay ama kocam üzerime yürüdü, kudurt adamı ama ben sinirlendim aöa o da böyle yaptı.Olduuu. Evden kocadan ayrılmaya toton yemiyorsa fazla zorlama şansını bence. Kimse senin bu kaprisini, her şeye bir bahane bulup girdiğin tuhaf tripleri sonsuza kadar Çekmez.

Çok küçük şeyleri bile önemsiyorsunuz evet. Mesela vitamin birkaç milim fazla diye sinirlenip çocuğun psikolojisini alt üst etmek pahasına babasıyla oyun oynarken oyuncak fırlatmak gibi hassas düşünceleriniz var

Çok üstten bakıyorsunuz işte bende çok ince düşünen bir insanım ben eşime oyuncağı fırlatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…