- 8 Ağustos 2011
- 10.980
- 5.181
- 448
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
-
O zaman eşinize buyurmayacaksınız hanımefendi.Sinirimi oyuncaktan çıkarmak istedim ve attım beyefendi üste çıkmasa hiç bir problem olamayacak size yanlış gelmiş ben çok küçük şeyleri bile çok dikkatli ve önemseyerek yapıyorum size küçük gelebilir benim için önemli
Eşiniz görsün, sinir olsun diye attınız. Olmuş işte adam ama siz dozunun o kadar olacağını tahmin edememişsiniz. Birkaç damla vitamin bu yaşananlardan daha önemli tabi. "İnce düşünceli" olmak zor mesele.ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Eşinize fırlatmak değil ki mesele. Çocuk o oyuncağın sinirle fırlatıldığını anlamadı mı sizce? Neşeyle oyun oynarken birden pat diye bi şey atılıyor sırf sinirini çıkarmak için. İnce düşünmek bu değil.Çok üstten bakıyorsunuz işte bende çok ince düşünen bir insanım ben eşime oyuncağı fırlatmadım
sizin için önemli olmasını uygun bir dille söyleseydiniz o zaman. Hastaydım demiştiniz mesela gidip eşinizle konuşun hastaydım sert çıkmış olabilirim ama oyuncağı oraya atmam kesinlikle seninle alakalı değildik. Üzerime yürümen de sana yakıştıramadığım bir davranıştı.Sinirimi oyuncaktan çıkarmak istedim ve attım beyefendi üste çıkmasa hiç bir problem olamayacak size yanlış gelmiş ben çok küçük şeyleri bile çok dikkatli ve önemseyerek yapıyorum size küçük gelebilir benim için önemli
Ne iftiracısın be lafıma laf katma ben önemsemiyor demedim asla sadece benim kadar hassas değil ve diyorımki tamam dalgın olabilir bende simirlendim normal ben sinirliyken üste çıkma çabasına simir oluyorum bir taraf sinirliyse diğer taraf alttan almalıHesap ederek atmak nasıl oluyor anlamadım orayı. Ha adam çocuğunu önemsemeyen bir baba yani öyle mi? E o zaman siz neden çocuğunuz var diye o evde kalıyorsunuz ki. Adam zaten önemsemiyormuş çocuğu.
Eh onu görmediyse laf çarpmalarınızı duydu, babasının annesinin üstüne yürüdüğünü gördü. Yani böyle bir savunma olabilir mi? Benim yaptığımı görmedi. Eee? Sonuçlarını gördü ama. Konu sahibinin üstüne gitmeyi hiç sevmem ama sizde de hatalı olduğunu kabul etmeme huyu var. Bir kılıf bulup duruyorsunuz kaç mesajdır.ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Görmeyecek şekilde matematiksel olarak hesaplayıp atmışsınız maşallah size ama duymayacak şekilde atmanız imkansız gibi geldi.ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Çocuğunuz görmeyebilir. Duymuyor mu?ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Çocuğun önünde üstünüze yürümesine şok oluyorsunuz ama ses yükseltmek kavga etmek normal mi?Merhaba hanımlar böyle şeyleri ne aileme nede bir arkadaşa anlatmak istemediğimden sizlere derdimi anlatmak istiyorum . eşimle kavga ettik sebebi ben o gün hastaydım grip olmuş yatıyorum çocuğun vitaminini vermesini söyledim kaşığını bulamadı çelik kaşıkla verim dedi hayır dedim vitamin olduğu için onunla verilmiyor etkileşime geçebilirmiş özel ölçülü kaşığı var onla verilcek bunu ona daha önce söylediğim halde sorması sinirimi bozdu duvara anlatmışım gibi neyse bulamadık ölçü bardağı vardı onunla verdi fazla verdi diğer vitamine gitti aklı bende kızdım bana sorsaydın dedim. sinirlendim sinirlenince sesim yükseldi tabi bağırma filan dedi neyse işime baktım mutfakta sonra kahvaltı masası duruyordu onu topluyordum çocuğun oyuncağı vardı masanın üstünde onu fırlattım koridora doğru o sırada eşim çocukla araba sürüyor ama görüyorum onları onlar geçtikten sonra fırlattım yani böyle sinirimi bişeyden çıkartmak istedim o an atıp rahatlamak istedim atar atmaz kocam bey bir celallendi üstüme yürüdü yanlış anladı ona attığımı düşündü hemen dedim yemin ederek sana atmadım inanmadı yok ya kim vardı orda dedi böyle salakça elini yüzüme götürmeler çenemdenmi ne tuttu sanki engellemeye durmasam bişey demesem kalkıp vuracak gibiydi daha önce böyle olmadı hiç ama kavgalarımız oldu tabiki ve söyledim ona ben sinirliyken gelme üzerime zaten yanlış verdin çocuğa vitamini sinirliyim birde bişey olmaz diyor çocuğa ya sesim yükseliyor sinirden sonuçta e attım oyuncağı ona atmadım çocuğumun gözü önünde üzerime üzerime yürüdü şaşırdım kaldım ya herşeyi geçtim çocuğun gözü önünde yapması çocuk dondu kaldı orda sırf onun için geri adım attım bir bebeğimiz olmasaydı asla geri durmazdımda işte napcamı bilmiyorum şuan 4 gün oldu bu olay olalı hala bir özürü olmadı ki özürlede geçmiycek bişey yaşadım ne yaşadım neydi üzerimden atamıyorum kavgamızı ki anlattım büyük bişeyde değil üzerime yürümese uzamıycak şuan konuşmuyorum onunla 2 yabancıyız evde tek tük konuşmaya çalışıyor o benden ışık arıyor o ışığı vermiyorum ama ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz burada hiç bir yakınım yok napcağımı şaşırmış durumdayım o adım atmadan ben adım atmıycam ama kalbim çok kırıldı gururluda bir insanım çekip gidesim var çocuğumu düşünüyorum üstelik bu olay olduğu gün iş arkadaşına oturmaya davetliydik ailece herkes eşiyle gelecekti bir gün öncesinden gidemiyceğim belliydi hastaydım daha kavgamz olmadı sordu bna gidermiyiz dedim hastayım ben sen gidersin ama karınsız katılırmısın bilmem ve o akşam gitti 8de orda oldu evden çıkarken 2 saat takılır gelırım dedi 12 bucukda eve geldi aradım 12 de meşgule attı geliyorum diye mesaj yazdı aslında almayacaktım onu evede işte ertesi gün işe gidecekti içimdeki merhamet diyeyim hanımlar gönlüm acayip kırık hazmedemiyorum şuan o davranışını üzülüyorum gerçekten o gelip bana bişey dese tersliycem onu o yaptığı terbiyesizlikten sebep zaten aklımdan çıkmıyor ne yapıcam bilmiyorum şuan bir atışmamız oldu ben abur cubur yerken çocuğada uzatıp yedirmek istedi ben yedirme dedim tabiki zaten cocukda yemiyor sonra dedimki keşke başka bişeye uğraşsa yani yararlı bişey yedirmeye maksatında sonra bana laf çarpıtma dedi bende seninle konuşmuyorum dedim çocuğa diyorum dediki çok büyük iş konuşmazsan konuşma yaptıklarını bir süzgeçten geçir dedimki bende o süzgeçte sen boğulursun beni suçlu buluyor bu her zaman böyle oldu ne yaptım diyince sen bulursun diyo karşılıklı bir iletişim bile yok hem suçlu hem güçlü acayip gıcık oluyorum bu tavırlarına .ondaki bu rahatlık çekip gidemiyceğimi düşünmesi çocuk olmasa çoktan gitmiştim de beni tutan çocuğum bu arada ailenizin yanına gidin tavsiyesi vermezseniz sevinirim zaten bir ay oldu yanlarından döneli güzel tavsiyelerinizi beklerim okuduğunuz için teşekkürler
Hata herkes yapabilir ben çok üstüne gittiğin için böyle yaptığını düşünüyorum asla savunmuyorum ama gıcık gitmişsin dikleşip bağırmışsın , erkeklere bağırınca küfür gibi geliyor onlara bütün olan biteni daha nazik daha anlayışla karşılamak daha sakin dille konuşmak varken bu davranışlar niye? Kendinden soğutursun ben diyim bu bağrış çağrış dişilliği yok eder, erkekler de bunu sevmez bütün bu dediklerim eşin içinde geçerli oda bukadar ters hareretli davranmaması gerekirdi.Merhaba hanımlar böyle şeyleri ne aileme nede bir arkadaşa anlatmak istemediğimden sizlere derdimi anlatmak istiyorum . eşimle kavga ettik sebebi ben o gün hastaydım grip olmuş yatıyorum çocuğun vitaminini vermesini söyledim kaşığını bulamadı çelik kaşıkla verim dedi hayır dedim vitamin olduğu için onunla verilmiyor etkileşime geçebilirmiş özel ölçülü kaşığı var onla verilcek bunu ona daha önce söylediğim halde sorması sinirimi bozdu duvara anlatmışım gibi neyse bulamadık ölçü bardağı vardı onunla verdi fazla verdi diğer vitamine gitti aklı bende kızdım bana sorsaydın dedim. sinirlendim sinirlenince sesim yükseldi tabi bağırma filan dedi neyse işime baktım mutfakta sonra kahvaltı masası duruyordu onu topluyordum çocuğun oyuncağı vardı masanın üstünde onu fırlattım koridora doğru o sırada eşim çocukla araba sürüyor ama görüyorum onları onlar geçtikten sonra fırlattım yani böyle sinirimi bişeyden çıkartmak istedim o an atıp rahatlamak istedim atar atmaz kocam bey bir celallendi üstüme yürüdü yanlış anladı ona attığımı düşündü hemen dedim yemin ederek sana atmadım inanmadı yok ya kim vardı orda dedi böyle salakça elini yüzüme götürmeler çenemdenmi ne tuttu sanki engellemeye durmasam bişey demesem kalkıp vuracak gibiydi daha önce böyle olmadı hiç ama kavgalarımız oldu tabiki ve söyledim ona ben sinirliyken gelme üzerime zaten yanlış verdin çocuğa vitamini sinirliyim birde bişey olmaz diyor çocuğa ya sesim yükseliyor sinirden sonuçta e attım oyuncağı ona atmadım çocuğumun gözü önünde üzerime üzerime yürüdü şaşırdım kaldım ya herşeyi geçtim çocuğun gözü önünde yapması çocuk dondu kaldı orda sırf onun için geri adım attım bir bebeğimiz olmasaydı asla geri durmazdımda işte napcamı bilmiyorum şuan 4 gün oldu bu olay olalı hala bir özürü olmadı ki özürlede geçmiycek bişey yaşadım ne yaşadım neydi üzerimden atamıyorum kavgamızı ki anlattım büyük bişeyde değil üzerime yürümese uzamıycak şuan konuşmuyorum onunla 2 yabancıyız evde tek tük konuşmaya çalışıyor o benden ışık arıyor o ışığı vermiyorum ama ailelerimizden uzak bir şehirde yaşıyoruz burada hiç bir yakınım yok napcağımı şaşırmış durumdayım o adım atmadan ben adım atmıycam ama kalbim çok kırıldı gururluda bir insanım çekip gidesim var çocuğumu düşünüyorum üstelik bu olay olduğu gün iş arkadaşına oturmaya davetliydik ailece herkes eşiyle gelecekti bir gün öncesinden gidemiyceğim belliydi hastaydım daha kavgamz olmadı sordu bna gidermiyiz dedim hastayım ben sen gidersin ama karınsız katılırmısın bilmem ve o akşam gitti 8de orda oldu evden çıkarken 2 saat takılır gelırım dedi 12 bucukda eve geldi aradım 12 de meşgule attı geliyorum diye mesaj yazdı aslında almayacaktım onu evede işte ertesi gün işe gidecekti içimdeki merhamet diyeyim hanımlar gönlüm acayip kırık hazmedemiyorum şuan o davranışını üzülüyorum gerçekten o gelip bana bişey dese tersliycem onu o yaptığı terbiyesizlikten sebep zaten aklımdan çıkmıyor ne yapıcam bilmiyorum şuan bir atışmamız oldu ben abur cubur yerken çocuğada uzatıp yedirmek istedi ben yedirme dedim tabiki zaten cocukda yemiyor sonra dedimki keşke başka bişeye uğraşsa yani yararlı bişey yedirmeye maksatında sonra bana laf çarpıtma dedi bende seninle konuşmuyorum dedim çocuğa diyorum dediki çok büyük iş konuşmazsan konuşma yaptıklarını bir süzgeçten geçir dedimki bende o süzgeçte sen boğulursun beni suçlu buluyor bu her zaman böyle oldu ne yaptım diyince sen bulursun diyo karşılıklı bir iletişim bile yok hem suçlu hem güçlü acayip gıcık oluyorum bu tavırlarına .ondaki bu rahatlık çekip gidemiyceğimi düşünmesi çocuk olmasa çoktan gitmiştim de beni tutan çocuğum bu arada ailenizin yanına gidin tavsiyesi vermezseniz sevinirim zaten bir ay oldu yanlarından döneli güzel tavsiyelerinizi beklerim okuduğunuz için teşekkürler
sizin için önemli olmasını uygun bir dille söyleseydiniz o zaman. Hastaydım demiştiniz mesela gidip eşinizle konuşun hastaydım sert çıkmış olabilirim ama oyuncağı oraya atmam kesinlikle seninle alakalı değildik. Üzerime yürümen de sana yakıştıramadığım bir davranıştı.
Eminim konu kapanır.
Yediremiyorum işte yaptığı terbiyesizliği ne olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım kesinlikle kalktıpda üzerime gelmesi asla olmadı onunda benimle barışmaya niyeti yok gibi zatensizin için önemli olmasını uygun bir dille söyleseydiniz o zaman. Hastaydım demiştiniz mesela gidip eşinizle konuşun hastaydım sert çıkmış olabilirim ama oyuncağı oraya atmam kesinlikle seninle alakalı değildik. Üzerime yürümen de sana yakıştıramadığım bir davranıştı.
Eminim konu kapanır.
Konu sahibi oyuncak atmak da terbiyesizlik.Yediremiyorum işte yaptığı terbiyesizliği ne olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım kesinlikle kalktıpda üzerime gelmesi asla olmadı onunda benimle barışmaya niyeti yok gibi zaten
Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi
Dediğin gibi sinirini oyuncaktan çıkarıyor olsaydın, (ki o tepkinin de kocana old aşikar) oyuncağı kocanın old koridora doğru değil, bulunduğun mutfakta bi noktaya atman gerekirdi..Sinirimi oyuncaktan çıkarmak istedim ve attım beyefendi üste çıkmasa hiç bir problem olamayacak size yanlış gelmiş ben çok küçük şeyleri bile çok dikkatli ve önemseyerek yapıyorum size küçük gelebilir benim için önemli
Haklısınız güzel yorum fakat bende pskolojik olarak çok iyi değilim sorsan bana ne iyiyim derim ne kötü ailem yanımda değil tek başıma bebeğimi büyütüyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor zor bir çocuğum var hiç kolay değil bunların vermiş olduğu sıkıntı tahammülsüzlük pskolojik yorgunluk bunları biliyor som zamanlarda hele aşırı sinirlilik hali oldu hiç onda çözüm yok ama şöyle bakın ben bişeyi yanlış yaparsam üste çıkıp konuşmam daha mahçup olurum o öylemi aslanHata herkes yapabilir ben çok üstüne gittiğin için böyle yaptığını düşünüyorum asla savunmuyorum ama gıcık gitmişsin dikleşip bağırmışsın , erkeklere bağırınca küfür gibi geliyor onlara bütün olan biteni daha nazik daha anlayışla karşılamak daha sakin dille konuşmak varken bu davranışlar niye? Kendinden soğutursun ben diyim bu bağrış çağrış dişilliği yok eder, erkekler de bunu sevmez bütün bu dediklerim eşin içinde geçerli oda bukadar ters hareretli davranmaması gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?