Eşim üzerime yürüdü hem suçlu hemde güçlü

O zaman eşinize buyurmayacaksınız hanımefendi.

ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Eşiniz görsün, sinir olsun diye attınız. Olmuş işte adam ama siz dozunun o kadar olacağını tahmin edememişsiniz. Birkaç damla vitamin bu yaşananlardan daha önemli tabi. "İnce düşünceli" olmak zor mesele.

Çok üstten bakıyorsunuz işte bende çok ince düşünen bir insanım ben eşime oyuncağı fırlatmadım
Eşinize fırlatmak değil ki mesele. Çocuk o oyuncağın sinirle fırlatıldığını anlamadı mı sizce? Neşeyle oyun oynarken birden pat diye bi şey atılıyor sırf sinirini çıkarmak için. İnce düşünmek bu değil.

sizin için önemli olmasını uygun bir dille söyleseydiniz o zaman. Hastaydım demiştiniz mesela gidip eşinizle konuşun hastaydım sert çıkmış olabilirim ama oyuncağı oraya atmam kesinlikle seninle alakalı değildik. Üzerime yürümen de sana yakıştıramadığım bir davranıştı.
Eminim konu kapanır.

Hesap ederek atmak nasıl oluyor anlamadım orayı. Ha adam çocuğunu önemsemeyen bir baba yani öyle mi? E o zaman siz neden çocuğunuz var diye o evde kalıyorsunuz ki. Adam zaten önemsemiyormuş çocuğu.
Ne iftiracısın be lafıma laf katma ben önemsemiyor demedim asla sadece benim kadar hassas değil ve diyorımki tamam dalgın olabilir bende simirlendim normal ben sinirliyken üste çıkma çabasına simir oluyorum bir taraf sinirliyse diğer taraf alttan almalı

ben çocuğum görmeyecek şekilde hesap ederek attım onu siz sanki benimleydiniz evde yani ne kolay boş yorum yapmak
Eh onu görmediyse laf çarpmalarınızı duydu, babasının annesinin üstüne yürüdüğünü gördü. Yani böyle bir savunma olabilir mi? Benim yaptığımı görmedi. Eee? Sonuçlarını gördü ama. Konu sahibinin üstüne gitmeyi hiç sevmem ama sizde de hatalı olduğunu kabul etmeme huyu var. Bir kılıf bulup duruyorsunuz kaç mesajdır.

Görmeyecek şekilde matematiksel olarak hesaplayıp atmışsınız maşallah size ama duymayacak şekilde atmanız imkansız gibi geldi.
Onu nasıl hallettiniz merak ettim

Çocuğun önünde üstünüze yürümesine şok oluyorsunuz ama ses yükseltmek kavga etmek normal mi?

Hata herkes yapabilir ben çok üstüne gittiğin için böyle yaptığını düşünüyorum asla savunmuyorum ama gıcık gitmişsin dikleşip bağırmışsın , erkeklere bağırınca küfür gibi geliyor onlara bütün olan biteni daha nazik daha anlayışla karşılamak daha sakin dille konuşmak varken bu davranışlar niye? Kendinden soğutursun ben diyim bu bağrış çağrış dişilliği yok eder, erkekler de bunu sevmez bütün bu dediklerim eşin içinde geçerli oda bukadar ters hareretli davranmaması gerekirdi.

Yediremiyorum işte yaptığı terbiyesizliği ne olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım kesinlikle kalktıpda üzerime gelmesi asla olmadı onunda benimle barışmaya niyeti yok gibi zaten

Yediremiyorum işte yaptığı terbiyesizliği ne olmuş yani attıysam oyuncağı ona atmadım kesinlikle kalktıpda üzerime gelmesi asla olmadı onunda benimle barışmaya niyeti yok gibi zaten
Konu sahibi oyuncak atmak da terbiyesizlik.
Ama size göre ne olmuş yani oyuncağı attıysam diye geçiştirilen bir mevzu.
Çok zor bir insansınız.
Oyuncak sizin bile değil çocuğunuzun öyle atmaya baştan hakkınız yok hem eşinize hem çocuğunuza terbiyesizlik yani

Çocuğumu hesap ederek atıyoruz herhalde benim kızdığım nokta vitaminleri verirken benim kadar hasas olmayısı önemsememesi
Dediğin gibi sinirini oyuncaktan çıkarıyor olsaydın, (ki o tepkinin de kocana old aşikar) oyuncağı kocanın old koridora doğru değil, bulunduğun mutfakta bi noktaya atman gerekirdi..

Haklısınız güzel yorum fakat bende pskolojik olarak çok iyi değilim sorsan bana ne iyiyim derim ne kötü ailem yanımda değil tek başıma bebeğimi büyütüyorum geceleri kaç kez uykum bölünüyor zor bir çocuğum var hiç kolay değil bunların vermiş olduğu sıkıntı tahammülsüzlük pskolojik yorgunluk bunları biliyor som zamanlarda hele aşırı sinirlilik hali oldu hiç onda çözüm yok ama şöyle bakın ben bişeyi yanlış yaparsam üste çıkıp konuşmam daha mahçup olurum o öylemi aslan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…