• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Siz günlük 2-3 kutu fesatsulin için anca geçer bu karın ağrıları...en son sizin gibi bi tanıdığımi adam çatır çatır aldı tazminatını bosadi onunda haketti mi kesinlikle kasintisi geçti...

Bu arada konu sahibi yanlış hatırlıyorsam düzeltin
Eşiniz zaten maaşını size veriyordu düzenli
Sizde evde masraf olmasın diye annenizde kalıyordunuz ?
Maaşın büyük bir kısmını bana veriyor evet evet harcamasın diye ihtiyaç oldukça benden istiyor ay içinde para birden tükenmemiş oluyor.Annemlerde kalmaya gelince kışın evi ısıtamadığımız için kaldık ve evet kalmaya devam ediyoruz sebep bu umarım böyle anlamışsınızdır

Bak kim ne derse desin sorun sende vermese idin vermezdin diyebilir din ben sizin kızınız değilim cem vermek istemiyorum herşeyim dört dörtlük olacak desen kimse kalkıp da birsey diyemezdi ya yaparlardı yada daha makul birşeyler bulmaya çalışırlar di . kabul eden sensin o dedi bu dedi diye ömür geçmez .geçmiş gitmiş görünce el kapısında kocasının durumu iyi almış araba yı vermiş altınını sen kendi hayatına bak mutlu olmak istiyorsan koçan ile arani iyi tut bundan sonra da kimse den birsey isteme ve kimseye de birsey verme. Ayrıca haberleri yok diye de kendine güvenme koçan aile sinin durumunu sana anlatıyor sa emın ol senin durumun t da annesine dertlesirken anlatıyor dur .
Ailem birkaç şey dedi bizde yok deyip kenara çıktılar yapmayana nasıl yaptırılabilir ki düğünden zaten kadın erkek ayrıydı eşimin tarafından gelenler kaynanama vermiş takıları ben aldım bile demedi görenler bize söyledi.Eşim söz taşıyan biri değil ben onları sormuyorum ki bana anlatsın.

Ev dededen kaynatamdan değil yıllarca eşim çalışıp ailesine para vermiş hiç ihtiyaçları olmadıkları halde onlar nerde?
Hayatimda boyle sacma bir sey duymadim:KK57: evlenmeden once ona emek veren biricik ANNE BABAsina para yedirmiss yahu bu seni hic ilgilendirmez ki tabi vericek ailesi.

Kimse senin elinden parani almamis ev almissin şu yazdiklarin inan ki cok sacma gorumceni kiskaniyosun ve gozun dönmus derecede yorum yapanlara nerdeyse beddua edeceksin.:işsiz:

Ailem birkaç şey dedi bizde yok deyip kenara çıktılar yapmayana nasıl yaptırılabilir ki düğünden zaten kadın erkek ayrıydı eşimin tarafından gelenler kaynanama vermiş takıları ben aldım bile demedi görenler bize söyledi.Eşim söz taşıyan biri değil ben onları sormuyorum ki bana anlatsın.
Koçan bulunmaz hint kumaşı değil sanırım gerekirse bu is bitecek deseydin şimdi hem kendini hem adami yemektense en bastan ayrılsaydiniz daha iyi olurdu

Hayatimda boyle sacma bir sey duymadim:KK57: evlenmeden once ona emek veren biricik ANNE BABAsina para yedirmiss yahu bu seni hic ilgilendirmez ki tabi vericek ailesi.

Kimse senin elinden parani almamis ev almissin şu yazdiklarin inan ki cok sacma gorumceni kiskaniyosun ve gozun dönmus derecede yorum yapanlara nerdeyse beddua edeceksin.:işsiz:
Bi üyeye beddua etti bile, yazık.

Biricik anne babamı:))
Kimseye beddua edeceğim yok herkesin uslubu ortada

Maaşın büyük bir kısmını bana veriyor evet evet harcamasın diye ihtiyaç oldukça benden istiyor ay içinde para birden tükenmemiş oluyor.Annemlerde kalmaya gelince kışın evi ısıtamadığımız için kaldık ve evet kalmaya devam ediyoruz sebep bu umarım böyle anlamışsınızdır
Doğru hatırlamışım.
Peki siz kaldığınız süre zarfında ailenize maddi açıdan yardım ediyormusunuz ?

Doğru hatırlamışım.
Peki siz kaldığınız süre zarfında ailenize maddi açıdan yardım ediyormusunuz ?
Hayır etmiyorum kabul etmiyorlar birkaç kez fatura için abime vermek istedim ama abim faturaları gösterip pek fark olmadığını kabul etmeyeceğini söyledi haftada küçük market alışverişi yapıyoruz bazen evde eksik şeyi alıyoruz daha fazlasına müsade etmiyorlar

Eşimin dedeside zamanında aynını yapmış şimdi kaynatam olacak damadı yüzüne bakmıyor melek gibi adamın.
Sizene bundan, hangi hakla kayınpederin parasına puluna hatta kızına karışıyorsunuz, şu cahilliği bırakın ya, eşi çalışmışmış ne yapacaktı o evde yaşıyor yiyip içiyor tabiki Babasına verecek onlar bir aile, siz Babanızın Malını Konuşun sizin eşinizle nikah dışında bağınız yok ama ailesinin var ayy vallahi çok cahilsiniz ya sizin gibiler tükensin artık.

Ee demek ki para boşa gitmemis siz oturuyorsunuz
Gorumceyle bu kadar kıyaslama kendini hadi ortada haksızlık var diyelim bırak eşinle ailesi arasında kalsın
Nişanlılığım boyunca görümceme o yapılmamış bu yapılmamış bunu dinledim düğün oldu herşey meydana çıktı herşeyin en alası ona en dandiği bana olmuş bunu öğrendim yaşadığı hayata bakıp üzülüyorum ne öyle düğünüm oldu ne arabam eğer bunun adı kıskanmaktan evet kıskanıyorum.
Sen gorumcenle aynı ana babadan olmuş iki kız kardeş değilsin ki ona yapılan sana yapılmadı diye kıskanmaya hakkın olsun. O onların kızı sen başkasının kizisin. Kendi ailenden bekle ne bekliyorsan.

Yapmak zorunda demedim en başında ben eşime başkası yapsın dedim o görümceminkinide yaptığını söyleyip işten anladığını belirtti bizim takımızı alıp onunkine dokunmaması evet benim üzerime vazife çünkü eşim yıllarca çalışıp maaşının büyük bir kısmını onlara vermiş görümcem hiç çalışmamış etmemiş nerden geliyor bu hak?
O evde oturmayı ben talep etmedim eşim girdi o eve ben en başından beri hiç oturmak istememiştim
Çok şükür fesat değilim hakkımı yiyenleri Allaha havale ediyorum.

Cok ilgincsiniz gercekten yorumlarin devamini okumaya sinirlerim yeterli gelmiyo esinizin sizden once calistigi parayi ailesine vermis olmasi sizi zerre ilgilendirmez onlar esinizin ailesi yani onu bu yasa getirip okutmus yedirmis icirmis size es yapmis insanlar!Evlenince esleri tapulamis gibi davranan insanlari anlamiyorum.Bide bu gelinlerin gorumceyi kiskanip kendini onunla kiyaslamalari yokmu beni benden aliyo altinlarin kendi oturdugun eve gitmis keyfini suren sensin insanlar sanki senden alip yemis icmis gibi anlatiyosun gorumcenin annesine babasina yaptiginin kacta birini yapiyosunuz esinle beraberde ayni muameleyi bekliyosunuz acaba bide isin o tarafina bakmak lazim hicbisey ek tarafli ve sebepsiz degildir.Bu hasetlikle anca kendine yaparsin esinde telefonu kapatir sende oturur aglarsin ilk defada boyle agir bi yorum yaptim kusura bakma hakettn

Sizene bundan, hangi hakla kayınpederin parasına puluna hatta kızına karışıyorsunuz, şu cahilliği bırakın ya, eşi çalışmışmış ne yapacaktı o evde yaşıyor yiyip içiyor tabiki Babasına verecek onlar bir aile, siz Babanızın Malını Konuşun sizin eşinizle nikah dışında bağınız yok ama ailesinin var ayy vallahi çok cahilsiniz ya sizin gibiler tükensin artık.
Para pul Kayınpederin değil ki dedenin:)Eşim çoğunlukla dışarıda çalışmış o evde yiyip içmemiş yani evladı evlendirmekye anne babanın görevidir versene vermesede.Benim ailem bana herşeyin en güzelini yaptık çok şükür

Biricik anne babamı:))
Kimseye beddua edeceğim yok herkesin uslubu ortada
Konu sahibi utanmasa eşini nüfusuna alacak biricik ana baba tabi, oğlunuz var mı bilmiyorum ins olur sizin gibi gelin versin size, Allah eşinin ailesine sabır versin gerçekten tahammül edilecek gibi değilsin bakalım eşin ne kadar dayanacak sana.

Cok ilgincsiniz gercekten yorumlarin devamini okumaya sinirlerim yeterli gelmiyo esinizin sizden once calistigi parayi ailesine vermis olmasi sizi zerre ilgilendirmez onlar esinizin ailesi yani onu bu yasa getirip okutmus yedirmis icirmis size es yapmis insanlar!Evlenince esleri tapulamis gibi davranan insanlari anlamiyorum.Bide bu gelinlerin gorumceyi kiskanip kendini onunla kiyaslamalari yokmu beni benden aliyo altinlarin kendi oturdugun eve gitmis keyfini suren sensin insanlar sanki senden alip yemis icmis gibi anlatiyosun gorumcenin annesine babasina yaptiginin kacta birini yapiyosunuz esinle beraberde ayni muameleyi bekliyosunuz acaba bide isin o tarafina bakmak lazim hicbisey ek tarafli ve sebepsiz degildir.Bu hasetlikle anca kendine yaparsin esinde telefonu kapatir sende oturur aglarsin ilk defada boyle agir bi yorum yaptim kusura bakma hakettn
Görümcemle en başından beri beni kıyaslayan kaynanam ben değilim yalan söyleyip bana doğru düzgün birşey yapmadı madem kızını biliyor kızıda onu bilsin.

Back
X