• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Morsevenmişsin sen kv kapı önüne gelmesini bile istemiyorsun kp in neden evini yaptırsın haksızlıktan son bahsedecek kişi sensin :KK66:
Ben davetsiz misafir sevmem eşime ailen gelmeyecek yada neden geldiler diye hesap sormadım bende yapmasını istemedim zaten eşim tutturdu ben en başından beri yapmayacağını adım gibi biliyordum bana o kadar haksızlık yapıldı ki bilsen şaşar kalırsın

Şuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?:KK43:
Kendini gorumcenle kiyaslamaktan vazgeç .. kimse sana birşey yapmak zorunda değil bunu da öğren ..onun oldu benim olmadı diye ilkokulda bile ağlamadım ben ..kimsenin fazlası benim gözümü çıkarmaz ,umrumda olmaz ..hatta allah daha çok versin de kimseye bulasmasinlar..

Ayy yorumlardan farkettim ,morsevermissin ya sen :ruh:

Allah rahmet eylesin basiniz saolsun.Bak hata nerde biliyomusun bu konuyu kayinpederim yapicam dedigi halde yapmadi kizina yapti ogluna yapmaktan kaciniyo buda esimle zorumuza gidiyo ayrimcilik diye dusunuyoruz diye acsan amenna ama arkadasim sen gorumcene alinan evi arabayi altini dugunu anlatiyosun ve burda kimse bi iyi niyet goremiyo komple hasetlik ve fesatlik dolu icin yapilmis seyler olabilir herkes biseyler yasiyo haksizligada ugramis olabilirsin ama bunun sebebi gorumcen degil yada esinin senden onceki kazanci degil admcagiz belliki karisisin diye babasina icerlendigini sinirlenip yapicak diye sana soylemis sende bunu firsat bilip yuzune vurmussun bu sekilde sadece kendine ve evliligine zarar verirsin sana dostane bi tavsiye aklini basina topla eslerle aileleri arasina girmek cok tehlikeli bi cizgidir kaybeden sen olursun
Beyaz eşya daha doğrusu mutfak yatak odası komple biz yaptık takımla beraber 40 bin civarı tuttu ve bunu bana bekar abim yaptı evi yok sadece arabası var

Kayınvalidesi kapının önüne gelip ogluyla konuştu diye konu açmıştı zamanında. Gelmiş şimdi kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
Sıktı iyice :işsiz:
Ben davetsiz misafir sevmem eşime ailen gelmeyecek yada neden geldiler diye hesap sormadım bende yapmasını istemedim zaten eşim tutturdu ben en başından beri yapmayacağını adım gibi biliyordum bana o kadar haksızlık yapıldı ki bilsen şaşar kalırsın
Şaşırdığım tek şey sürekli maddiyatla ilgili açtığın konular :KK14:

Benim ailem bana verileni zaten verdi eşimin tarafından takılanı ailesi almış bizim haberimiz olmadı görenler söyledi Eşim hala inanmaz ailem almadı der

Siz şu anda eşinizin ailesine iftirada bulunuyor olabilirsiniz . Dedikodulardan yola çıkarak gözünüzle görmediğiniz şeye gerçekmiş gibi inanıp , bizlere de anlatıyorsunuz . Eğer zannettiğiniz gibi değilse bunun vebali çok büyük biliyorsunuzdur .

Geçmişi bırakın artık önünüze bakın , eşiniz şu anda çalıştığı parayı birlikte kurduğunuz ailenize değilde sırf anne babasına harcasa tamam diyecem ama inanın anlattıklarınızın çoğunun oluru yok . Kendinizi doldurmaktan , evliliğinizi mutsuz , huzursuz , çekilmez hale getirmekten başka işe yaramaz . Herkes er yada geç ettiğini bulur . Varsa bir haksızlık bu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok ki Allah a havale etmekten başka . Huzur istiyorsanız düşüncelerinizi değiştirmek zorundasınız başka yolu yok .

Dedeye minnet duyarım ben başkasına değil o ev diye tutturanda ben değildim eşimdi ben evlenmeden orada oturmak istemedim tavırları yüzünden ama eşim bunu uygun gördü
Niye yahu kaynana da minnet duy . Ev ona miras kalmış O da size vermiş . Evini satıp parasıyla refah içinde yaşayabilirdi . Yapmamış evladını düşünmüş .

Beyaz eşya daha doğrusu mutfak yatak odası komple biz yaptık takımla beraber 40 bin civarı tuttu ve bunu bana bekar abim yaptı evi yok sadece arabası var

Canim bak benim ailem dugunun yari masrafina kadar karsiladi ve benim altinlarim esimin ve ailesinin evimize yapmasi gerekenlere ve esimin benden once arkadasinin dugunu ve esyalari icin cektigi ve odemedigi krediye gitti sence hangimiz daha fazla haksizliga ugradik??? Abim yapti diyosun bak abindir ne guzel yapmis abinin karisi cikca dese nasil yaparsin niye yapiosun onun evi var bilmem ne ne dusunursun acaba gervekten cok merak ettim kac yasindasin?

Çünkü evlenirken bedavaya evlenmiyor insanlar resmen kandırıldık kızımıza birşey yapmadılar dediler ya bu kolay birşey mi sanıyorsunuz
Bana anlatma çünkü bize kimse yardım etmedi öyle bir talebimizde olmadı şükür hatta kv kp im birşey takmadı durumları yoktu o zaman, hiç bir zaman sorun etmedim aramızda çok iyidir çünkü ben aşk evliliği yaptım kimseyle şirket ortaklığı gibi para takı muhabbeti yapmadım ;)

Siz şu anda eşinizin ailesine iftirada bulunuyor olabilirsiniz . Dedikodulardan yola çıkarak gözünüzle görmediğiniz şeye gerçekmiş gibi inanıp , bizlere de anlatıyorsunuz . Eğer zannettiğiniz gibi değilse bunun vebali çok büyük biliyorsunuzdur .

Geçmişi bırakın artık önünüze bakın , eşiniz şu anda çalıştığı parayı birlikte kurduğunuz ailenize değilde sırf anne babasına harcasa tamam diyecem ama inanın anlattıklarınızın çoğunun oluru yok . Kendinizi doldurmaktan , evliliğinizi mutsuz , huzursuz , çekilmez hale getirmekten başka işe yaramaz . Herkes er yada geç ettiğini bulur . Varsa bir haksızlık bu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok ki Allah a havale etmekten başka . Huzur istiyorsanız düşüncelerinizi değiştirmek zorundasınız başka yolu yok .
Eşimin tarafından düğüne gelen tanıdık kolu komşu birsürü insan vardı biri mi tek birşey takmaz söyleyen kişiler güvendiğim Allah korkusu olan insanlar hiç mi verilmedi yani 50 lira bile mi videoda görüyorum görümcem eşimin takı kurdelesini alıp gelip masaya oturuyor herşey o kadar ortada ki kaynanama düşen bize bu kadar verildi demekti eşim zaten ben ne takılırsa size vereceğim demiş sızlandıkları için hemde bana sormadan şimdide kardeşimin tek kuruşuna dokunmadılar almamışlardır deyip inanmak istemiyor.
Allaha havale ediyorum ama gücüme gidiyor eşim dış cepeyi babasına dediğinde bu sene mi yaptıracaksınız demiş dalga geçer gibi bir seneden fazladır evliyim hala evime alışamadım elimdeki altınları eve veriyorum ama o kadar boş ki o ev bana hiç huzur vermeyecek sanli

Ben zaten kayınpederime yaptırmak istememiştim ki eşim tutturdu görümcemede o yapmış bende o evlat sen nesin dedim eşim yıllarca çalışıp para vermiş onlara paraya ihtiyaçları yokken hemde.
Birde bu nedir ya bir evde yaşıyorsan ve çalışıyorsan tabi ki o eve katkın olucak ona bakarsan kv in kp in o yaşına kadar besleyip büyütmüş onlara say cicim ;)

Canim bak benim ailem dugunun yari masrafina kadar karsiladi ve benim altinlarim esimin ve ailesinin evimize yapmasi gerekenlere ve esimin benden once arkadasinin dugunu ve esyalari icin cektigi ve odemedigi krediye gitti sence hangimiz daha fazla haksizliga ugradik??? Abim yapti diyosun bak abindir ne guzel yapmis abinin karisi cikca dese nasil yaparsin niye yapiosun onun evi var bilmem ne ne dusunursun acaba gervekten cok merak ettim kac yasindasin?
Abim kendi eşine yapmayıp bana yaparsa zaten bu haksızlık olur ve der ben bu kadarını bile istemedim abim tek kızım diye herşeyim en güzelini yaptı eşimin ailesinin yaptıklarına üzülüyordum mutlu olmam içinde yaptı sanırım yaşım 25

Bana anlatma çünkü bize kimse yardım etmedi öyle bir talebimizde olmadı şükür hatta kv kp im birşey takmadı durumları yoktu o zaman, hiç bir zaman sorun etmedim aramızda çok iyidir çünkü ben aşk evliliği yaptım kimseyle şirket ortaklığı gibi para takı muhabbeti yapmadım :KK66:
Valla ben görücü usulü evlendim anne babası övündü herşeyin en güzeli diye yaptıkları ortada söyledikleri yalanlardan Allaha havale artık bende takı para muhabbeti yapmadım gerçi yapsaydımda boştu belli kızları öz oğulları üvey onların gözünde.

Madem para yoktu neden 40.000 liralık eşya aldırdın abine benim evim komple 15.000 gibi bi paraya kuruldu o da yarısını babam karşıladı. Size ev vermişler bir de boş şeylerle konuyu uzatiyorsunuz. Maaşallah eşinize telefonu kapatmış. Başkası olsa kapıdaydıniz. Bi de demişsiniz ki bosayin demeyin annem üzülür. Sizin boşayacak sebebiniz yok ama eşinizin var. Lütfen psikolojik destek alın.

Birde bu nedir ya bir evde yaşıyorsan ve çalışıyorsan tabi ki o eve katkın olucak ona bakarsan kv in kp in o yaşına kadar besleyip büyütmüş onlara say cicim :KK66:
Anne baba çocuğunu büyütüp evlendirmek zorunda eşim vermese hiç mi birşey yapmayacaklardı yani kızlarını kim büyüttü leylekler mi

Madem para yoktu neden 40.000 liralık eşya aldırdın abine benim evim komple 15.000 gibi bi paraya kuruldu o da yarısını babam karşıladı. Size ev vermişler bir de boş şeylerle konuyu uzatiyorsunuz. Maaşallah eşinize telefonu kapatmış. Başkası olsa kapıdaydıniz. Bi de demişsiniz ki bosayin demeyin annem üzülür. Sizin boşayacak sebebiniz yok ama eşinizin var. Lütfen psikolojik destek alın.
Ben almadım abim aldı çünkü onlar beni üzüyordu çünkü ben onun tek kız kardeşiydim ben en ucuzuna kaçtıkça abim en güzelini netten alıp eve kargoluyordu

Bana eşimin tarafı bir tane çeyrek bile takmadı, evde vermedi 3 yıl borç ödedik benim ailem beyaz eşyamı çeyizimi aldı bende çalışıyordum, ütümden tost makinama, süpürgeme varana kadar ben aldım eşimin aldığı mobilyaların borcu 3 yıl sürdü bir kere bile senin ailen neden bir Çorap bir çeyrek almadı diye sormadım eksik bile düzülmedi, sizler hazır evlere konuyorsunuz senin tabirinle rahat batıyor, yok kayınpederin kayınpederinden kalmış mış adam vermese vermez miras kalmış senin kayınpeder kayınvalide Ölüncede size kalabilirdi adam evladına vermiş erkenden rahat etsinler demiş bakmışki gelin nankör dış cepheyi yapmaktan vazgeçmiş hala dedeye minnet duyarım diyorsun dede yok ölmüş mal onun değil artık kayınvalidenin anlamıyor musun gerçekten bunu, Siz bekarken okudunuz mu çalıştınız mı?

Abim kendi eşine yapmayıp bana yaparsa zaten bu haksızlık olur ve der ben bu kadarını bile istemedim abim tek kızım diye herşeyim en güzelini yaptı eşimin ailesinin yaptıklarına üzülüyordum mutlu olmam içinde yaptı sanırım yaşım 25

Yasinda bekledigimden fazlaymis bu dusuncelere sahip olman uzucu.İsin ozeti su canim tavsiyelere uyarsin uymazsin bu senin bilecegin is hayati yasayan sensin ama bu fikirlerle yasamaya devam edersen bu icindeki negatiflik seni gunden gune eriticek sende esini eriticeksin o kizdigin butun insanlar butun bunlardan habersiz kapisini cekip oturucak sen esinle kotu oldugunda kalicaksin hayatta sevgi denen bisey var bosver onu bunu sen buna odaklan ha bide uzuluyosun ya esinin nisanliyken filan soylediklerine bide soyle dusun anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum esin zaten ailesinden darbe yemis haksizliga ugramis uzulmus onu bu kadar cok dusunuyosan bide sen ustune gitmezsin ne olursa olsun destekcisi olur atese korukle diil suyla gidip sondurursunkiii esin daha cok uzulup bunalmasin diye ama kusura bakma senin derdin esin diil kendi egon bunlarida bi dusun derim kimse 4 4 luk bi hayat yasamiyo madem bu kadar uzduler seni Allaha havale et adaleti o verir esine saril yuvana sahip cik yarin yuvan bozulursa abi ne kadar iyi olursa olsun baba gibi olmaz el kizi gelince sana sahipte cikamaz uc kurus icin hayatini mahvettiginle kalirsin

Back