• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Para pul Kayınpederin değil ki dedenin:)Eşim çoğunlukla dışarıda çalışmış o evde yiyip içmemiş yani evladı evlendirmekye anne babanın görevidir versene vermesede.Benim ailem bana herşeyin en güzelini yaptık çok şükür
Ayyy tekeden süt sağan cinstensin, bu ne para hırsı ya annenin evinde kalman bile bunu gösteriyor, ölüm hak miras helal, kayınpeder mi öldürmüş adamı size kimden kalacak oda torununun dedesinden eee sizin olmayacak o zaman üff Allah şifa versin .

Konu sahibi utanmasa eşini nüfusuna alacak biricik ana baba tabi, oğlunuz var mı bilmiyorum ins olur sizin gibi gelin versin size, Allah eşinin ailesine sabır versin gerçekten tahammül edilecek gibi değilsin bakalım eşin ne kadar dayanacak sana.
İnşallah oğlum olur çok isterim kızdan çok oğlan bn olmasını adaleti gözlerin sokarım o zaman elimden geldiğince herşeyin en güzelini yapar masraf için ağlamam

Görümcemle en başından beri beni kıyaslayan kaynanam ben değilim yalan söyleyip bana doğru düzgün birşey yapmadı madem kızını biliyor kızıda onu bilsin.

Valla arkadasim ne yaparsan kendine yaparsin kimseye bisey olmaz boyle kendinide kocanida evliliginide yer bitirirsin yazik olur altinlis paraymis pulmus arabaymis bunlar bos Allah huzur versin yasin kac bilmiyorum ama umarim biran once buyur olgunlasirsin

Biricik anne babamı:))
Kimseye beddua edeceğim yok herkesin uslubu ortada
Neden biricik degil mi?
bekarken paralari biriktirmeyip ev giderlerine harcamis ve gorumcenin altinlarini almadiklari icin mi?
Gizli sakli altinlari aldilar demissin bunu yaptilarsa evet kendi ayiplari ona gore davranirsin
Ama senin yazdiklarin cok baska. Bekarken eve harcadigi para seni neden ilgilendiriyo?
O evde yiyip icmemis mi? O evde yatip kalkmamis mi? O evde ki giderlerde oda bulunmamis mi ? Bunlar bile yoksa ailesi ya ailesi verebilir.
Evlenip duzeni olunca senden evinden kisip haksiz yere harcamalara verirse (hastalik haric) ozaman karisabilirsin oncesinde senin hakkin yok.
Sanada ev vermisler altinlar oraya gitmis bitti kendini doldurup durma bence

Sen gorumcenle aynı ana babadan olmuş iki kız kardeş değilsin ki ona yapılan sana yapılmadı diye kıskanmaya hakkın olsun. O onların kızı sen başkasının kizisin. Kendi ailenden bekle ne bekliyorsan.
Ailem bana herşeyin en güzelini alıp bana takılan tek kuruşa göz dikmedi çok şükür

Ya arkadaşlar yorumları okudum da, bi ben mi yanlış düşünüyorum...
Dededen ev kaldı diye, gelinle damada takılan takıları almaları mı gerekiyordu?
Maddi durumları iyi oldukları halde
Onlar bozdurup eve harcasalardı.
Evlatta ayrım yapılmaz ki, kızının evinin yalıtımını yapmış, ne vardı oğlunun da yapsa..
He mecbur mu asla değil...aileden beklenti olmamalı aslında..
Konu sahibi, o aileyle ilgili beklentinizi düşürün, biraz uzak durun konulardan bide böyle deneyin, belki daha huzurlu olacaksınız..

İnşallah oğlum olur çok isterim kızdan çok oğlan bn olmasını adaleti gözlerin sokarım o zaman elimden geldiğince herşeyin en güzelini yapar masraf için ağlamam
Olur ins sen daha kendi evin için kayınpederden yardım bekleyip görümceyi kıskanıyorsun oğlun için mi harcama yapacan bu seferde gelini kıskanırsın, sen bekarken çalıştın mı ?

Ayyy tekeden süt sağan cinstensin, bu ne para hırsı ya annenin evinde kalman bile bunu gösteriyor, ölüm hak miras helal, kayınpeder mi öldürmüş adamı size kimden kalacak oda torununun dedesinden eee sizin olmayacak o zaman üff Allah şifa versin .
Annemin evinde kalmamla paranın ne ilgisi var kışın evimiz ısınmadığı için geldik bir birikiminin yok ki dede kayınpederin babası değil kaynanamın babası kaynatam onun olmayan evi bize verdi yani :)

Görümcemin evini kendi kayınpederi vermiş

Ay tobe est gidip onun kocasini alaydin o zaman yada zengin bi koca bulaydinda sanada kp ev verseydi kocan araba alsaydi guzel bi dugun yapilsaydi agirliginca altin taksalardi bu nasi bi kafa ya bide kp ev verdi diyo huuuu o ayri bir eve gelin gitmis sen ayri bi eve anlayabiliyosun dimi senin baban napmis geline varsa eger yada sana ceyiz diye ne yapmislar az onlari anlat bide

Olur ins sen daha kendi evin için kayınpederden yardım bekleyip görümceyi kıskanıyorsun oğlun için mi harcama yapacan bu seferde gelini kıskanırsın, sen bekarken çalıştın mı ?
Kendi evim için yardımcı bekleyen ben değil eşimde ben en başından beri yapmayacağını biliyordum çünkü hep asılsız söyler yapmaz onlar tanıdım ben onları yani oğlumu kıskanırsam evlendirmem:)hayır çalışmadım

Annemin evinde kalmamla paranın ne ilgisi var kışın evimiz ısınmadığı için geldik bir birikiminin yok ki dede kayınpederin babası değil kaynanamın babası kaynatam onun olmayan evi bize verdi yani :)
Yazında mı annende kaldın, kaynananın babası kaynanana vermiş oda Oğluna vermiş herkese birilerinden kalıyor zaten mal kimse ölürken götürmüyor, keşke görümcene verelermiş hatta ben kabul etmiyorum biz kendimiz alırız evimizi deseydiniz,

Ay tobe est gidip onun kocasini alaydin o zaman yada zengin bi koca bulaydinda sanada kp ev verseydi kocan araba alsaydi guzel bi dugun yapilsaydi agirliginca altin taksalardi bu nasi bi kafa ya bide kp ev verdi diyo huuuu o ayri bir eve gelin gitmis sen ayri bi eve anlayabiliyosun dimi senin baban napmis geline varsa eger yada sana ceyiz diye ne yapmislar az onlari anlat bide
Benim babam öldü hala yaptıklarıyla ilgileniyor musun?bizde takıya dokunulmaz.

Yazında mı annende kaldın, kaynananın babası kaynanana vermiş oda Oğluna vermiş herkese birilerinden kalıyor zaten mal kimse ölürken götürmüyor, keşke görümcene verelermiş hatta ben kabul etmiyorum biz kendimiz alırız evimizi deseydiniz,
Görümcemin annedende evi var şanslı maşallah görümcem ev almamış ki gitmiş konmuş benden kondum ne var yani aynı

Hiç boşuna yormayalım kendimizi deve Hendek misali bekarken eşinin çalıştığını laf edenide hiç görmedim Allah kolaylık versin o aileye oğulları akıllanmadığı sürece işleri zor.

Ya arkadaşlar yorumları okudum da, bi ben mi yanlış düşünüyorum...
Dededen ev kaldı diye, gelinle damada takılan takıları almaları mı gerekiyordu?
Maddi durumları iyi oldukları halde
Onlar bozdurup eve harcasalardı.
Evlatta ayrım yapılmaz ki, kızının evinin yalıtımını yapmış, ne vardı oğlunun da yapsa..
He mecbur mu asla değil...aileden beklenti olmamalı aslında..
Konu sahibi, o aileyle ilgili beklentinizi düşürün, biraz uzak durun konulardan bide böyle deneyin, belki daha huzurlu olacaksınız..
İnanın aileden bekleyen ben değilim eşim defalarca söyledim başkası yapsın baban uğraşmasın diye ama o yok kardeşiminkinide yaptı anlıyor diye direction çok acı ama eşimin anneme taaa nişanlıyken söylediği bir söz var bana değer vermiyorlar ki ona versinler diye ailesinin iyi bir yanını göstermek istiyor ama yok

O zaman nankörlük yapmayın, minnet duyun yada Çıkın kiraya eşinizin maaşı elinizde kalıyor mu görün .
Dedeye minnet duyarım ben başkasına değil o ev diye tutturanda ben değildim eşimdi ben evlenmeden orada oturmak istemedim tavırları yüzünden ama eşim bunu uygun gördü

Benim babam öldü hala yaptıklarıyla ilgileniyor musun?bizde takıya dokunulmaz.

Allah rahmet eylesin basiniz saolsun.Bak hata nerde biliyomusun bu konuyu kayinpederim yapicam dedigi halde yapmadi kizina yapti ogluna yapmaktan kaciniyo buda esimle zorumuza gidiyo ayrimcilik diye dusunuyoruz diye acsan amenna ama arkadasim sen gorumcene alinan evi arabayi altini dugunu anlatiyosun ve burda kimse bi iyi niyet goremiyo komple hasetlik ve fesatlik dolu icin yapilmis seyler olabilir herkes biseyler yasiyo haksizligada ugramis olabilirsin ama bunun sebebi gorumcen degil yada esinin senden onceki kazanci degil admcagiz belliki karisisin diye babasina icerlendigini sinirlenip yapicak diye sana soylemis sende bunu firsat bilip yuzune vurmussun bu sekilde sadece kendine ve evliligine zarar verirsin sana dostane bi tavsiye aklini basina topla eslerle aileleri arasina girmek cok tehlikeli bi cizgidir kaybeden sen olursun

Back
X