Eşim tam bir gazman

Benim eşimde de ara sıra yapar o kadar da büyütülecek bir sorun değil bence..tamam hoş birşey değil ama sırf bu yüzdende eşten soğumaz insan..biz Avrupa'da yaşıyoruz. Eşim burada doğmuş büyümüş ve bu toplumda inanılmaz derecede normal karşılanır bu..aslında gerçekten de normal bir olay. .insanın doğasında olan hapşırmak gibi bazen istemsizce yaptığı birşey..eşiniz sokakta yada başkalarının yanında boyle degil de sadece evde böyleyse hoşlanmadığınız belirtmeniz yeterli ama çok ta üstünde durmayın bence..

Yok ama siz biz böyle düşününce geri kafalıymışız
Kafamızı değişmeliymişiz

Nişanlıyken görsem vazgeçmezdim ama tedavisi bişeyi olmalı

okurken ben açıkçası elimde olmadan güldüm , bi de samimi bir dille yazmışsınız::) eşinizi de mesela saygısızca bulmadım. adam her defasında tuvalete yetişene kadar zaten tutamaz. çünkü gaz geldiği zaman eğer tutarsan karında spazm gibi bir ağrı yapıyor. bazı insanlar üşütmeye çok müsaittir hemen gaz olur. yani ben bunun keyfi bişey olduğunu sanmıyorum, aynı durumda siz de olabilirdiniz.

Evet Avrupada da gegirmek saygisizlik sayiliyor

Son düzenleme:

tek kelimeyle iyyreennnçç.....

Valla cocuk olunca gaz cikartacak o zaman ne yapacagiz demek gerikafalilikta nirvanadir bana göre. Evet geri kalmissiniz hem de fersah fersah cordyceps

Valla cocuk olunca gaz cikartacak o zaman ne yapacagiz demek gerikafalilikta nirvanadir bana göre. Evet geri kalmissiniz hem de fersah fersah cordyceps
Sen ona bakmak istediğin yerden bakınca algıladığın gibi anlayınca tabi böyle saçma sapan düşünür bebeği döversiniz diye nirvanaya siz çıkarsınız
Sadece gülüyorum

Wcde yapsın canım çişi gelince nasıl koltuğa yapmıyosa kalkıp wcye gidiyosa üşenmicek gitçek öğretçem ben bunu sabrım taşıyo çünküü

gaz yapan şeyler yediğim zaman bende kimyon içerim gazımı alsın diye çünkü bende de çıkaramama sorunu var emin ol karnımda ne gaz kalır ne de birşey yemeklerden sonra bir çay kaşıgı kimyon içir kocana,
bu arada bebişinede kimyon çayı yap içir hiç gaz sancısı çekmezsin tecrubeyle sabittir

Eşimin çıkaramama sorunu yok ki aşırı çıkarma sorunu var gazını içine tıkacak bişeyler önerseniz

Bebişim yok ki ama olduğunda hepsi birer küçük gazmancık olacak ondan eminim

Ben sevmiyorum açıkçası böyle şeyleri. Sonuçta saygısızlık gibi geliyor. Tuvalete gitmeli bence. Benim eşim de yapmıştı gayet normal şekilde ama ben yapmışım gibi yerin dibine girmiştim. Çünkü hiç yapmadım yapmam.