- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.906
- 358
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
bir tek bu konunun açılmadığı kalmıştı allahım ya daha neler duyucaz eşiniz k....k... problemide yasıyormu wc de kokulumu yapıo kokusuz mu.
Rezene tohumu gaz oluşumunu engeller ve gaz geçişini kolaylaştırır. Rezene tohumu çayını tek başına ya da etkisini arttırmak için anason tohumu ve dereotuyla karıştırarak hazırlayabilirsiniz. - See more at: http://www.bitkicaylarininfaydalari.com/gaz-giderici-bitki-caylari/#sthash.8Nlg7vjg.dpufRezene içse iyice salar canım, ayaklrı sıcacık evde de panduf giyyo zaten o bahanesi gazlı işte
Aman iyice saçmaladınızValla durmunuz vahim hanimefendi üzgünüm, bunun hadsizlikle bir ilgisi yok. Dikkat edin de bebek gaz cikarinca iki tane patlatmasin esiniz!
Birazdan hazırlanıp rezene almaya gidiyorum poşet çaylar olur sanırım kendime de yapıyım çakmasın süpriz yapmış olurum beklesin ki gazı gelcekRezene tohumu gaz oluşumunu engeller ve gaz geçişini kolaylaştırır. Rezene tohumu çayını tek başına ya da etkisini arttırmak için anason tohumu ve dereotuyla karıştırarak hazırlayabilirsiniz. - See more at: http://www.bitkicaylarininfaydalari.com/gaz-giderici-bitki-caylari/#sthash.8Nlg7vjg.dpuf
Birazdan hazırlanıp rezene almaya gidiyorum poşet çaylar olur sanırım kendime de yapıyım çakmasın süpriz yapmış olurum beklesin ki gazı gelcek
Seni de anlıyorum ama sen çıkaramıyosun diye gazman eşimin gazına sevgi ve şefkatle bakamam ki inşallah sorunun geçer, gaz çıkarmaya başladığında wcyi kullanırsın sanırımYarın o iğrenç görülen gazı çıkaramadım için endoskopi yapılacak 7 aylık gebe gibi bir karın yumurtaliklarima yapılan basınç ile sanci oluyor. ..doğru yapabilsem değil kocam Başbakan olsa umursamam ne yer ne mekan..endoskopi şişlik için olacak çözüm olmazsa kolonoskopi olacak
Ya bende eşim niye osuruyo diyodum meğer çalışmıyorum diyeymişErkekler bu yüzden eşlerinin çalışmasını istiyor işte. Sen de işe başla, daha ciddi konulara kafa yor kedicik.
sen dogumdan sonra ne gazlar çıkaracaksın gör bak
birde sağlıkla dogsun ,inş bebegınız ama onun çıkardıgı her gaz size dünyaları verecek totoşunu bekleyeceksınız çıktımı duydunmu diye,
Wcde yapsın canım çişi gelince nasıl koltuğa yapmıyosa kalkıp wcye gidiyosa üşenmicek gitçek öğretçem ben bunu sabrım taşıyo çünküübence bi şey olmaz ya.
napsın adamcağız cidden bazı insanların çok gazı oluyor.
içtiği su bile gaz yapan oluyor yani.
siz de biraz gülüp geçseniz olmaz mı ki?
benim eşim de çok yapar ben utanırım onun yanında öyle şeyler yapamam.
ama güler geçeriz espriler yaparız üzerine falan
Aynı sekılde bende kokulara karsı çok duyarlıyım parfum sıkamam islak mendılı kolay kolay kullanamam yumuşatıcı kullanamam bayramlarda faln kolonya döktrmem elime:)).aynen cay içerkn yemk yerkn elimi kokulu hiç bişeye sürmem.onu yıyo gıbı hıssedıyorm kendım. Valla ben hiç yüz vermıyorm bu konuda o da benden cekınıo dıkkat edıo . Sende yüz verme gerekıyorsa sesini yükselt.Benim kokulara çok duyarlılığım olduğunu bilir parfüm kullanmıyorum sırf bu yüzden direk mideme ağrı giriyo misal çay içerken yapıyo sanki o çaya o koku doluyo anlatamıyorum yaa nası geçer bu problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?