Eşim tam bir gazman

Birazdan hazırlanıp rezene almaya gidiyorum poşet çaylar olur sanırım kendime de yapıyım çakmasın süpriz yapmış olurum beklesin ki gazı gelcek

Yarın o iğrenç görülen gazı çıkaramadım için endoskopi yapılacak 7 aylık gebe gibi bir karın yumurtaliklarima yapılan basınç ile sanci oluyor. ..doğru yapabilsem değil kocam Başbakan olsa umursamam ne yer ne mekan..endoskopi şişlik için olacak çözüm olmazsa kolonoskopi olacak

Seni de anlıyorum ama sen çıkaramıyosun diye gazman eşimin gazına sevgi ve şefkatle bakamam ki inşallah sorunun geçer, gaz çıkarmaya başladığında wcyi kullanırsın sanırım
Ben gaz çıkarmaya karşı değilim wc diyr bi yer var zıkım yer

Gülerken, öksürürken yada hapşırma anında istemsiz olarak kaçabilir ama bilerek isteyerek burası benim evim değil mi kendi evimde rahat edemeyecek miyim ne demek ya. O ev sizin eviniz değil mi? Siz rahat oturamayacak mısınız?
Bence de bilerek ve isteyerek yapması saygısızlıktır. Çocukları yanında da yapar. O zaman çocuklarda bunun normal bir davranış olduğunu öğrenecek yazık.

tedavisi var canım ailemden biri dediğin gibiydi
yengem senelerce çekti sonra kendiliğinden geçti dedi
eşimde yapıyor gülüyorum geçiyorum sonra bende gırgırına yapıyorum
takma canım düşünme

ya bu gaz tam bi baş belası ya.Ben genelde sevmem yani.Kim severki onu ama dimi.Hastalık gibisinden ne biliyim.Ani bişeyse bir yapar iki yapar ölürüm gülmekten ya))ciddiyyet bozulur resmen belkide gülmem yüzüne vurur.şarkının en güzel yerinde neydi ya hahahahaa Allah seni güldürsün canım.

Yeni evlendıgımızde aynı yatakta yatarken istemsiz kacırmıstım Ne kadar utandıgımı hala hatırlıyorum.. Hatta esım uyanıktı hemen uyumus numarası yapmıstım oda gulmustu.. İstemsiz yapılması Hadı normal karsılanabilrde,, Eşiniz cılkını cıkarmıs fosur fosur.. Rahatsız oluyorsanız uyarın sıkca..

ama kacın dıye bagırsa kosup odadan cıksak gulmekten yerlere yatardım o an.. Sonra belkı tepkı gosterebilirdim :)

bence bi şey olmaz ya.
napsın adamcağız cidden bazı insanların çok gazı oluyor.
içtiği su bile gaz yapan oluyor yani.
siz de biraz gülüp geçseniz olmaz mı ki?
benim eşim de çok yapar ben utanırım onun yanında öyle şeyler yapamam.
ama güler geçeriz espriler yaparız üzerine falan

Wcde yapsın canım çişi gelince nasıl koltuğa yapmıyosa kalkıp wcye gidiyosa üşenmicek gitçek öğretçem ben bunu sabrım taşıyo çünküü

Aynı sekılde bende kokulara karsı çok duyarlıyım parfum sıkamam islak mendılı kolay kolay kullanamam yumuşatıcı kullanamam bayramlarda faln kolonya döktrmem elime:)).aynen cay içerkn yemk yerkn elimi kokulu hiç bişeye sürmem.onu yıyo gıbı hıssedıyorm kendım. Valla ben hiç yüz vermıyorm bu konuda o da benden cekınıo dıkkat edıo . Sende yüz verme gerekıyorsa sesini yükselt.

Yaa adam işe gidio gündüz rahatsın canım ya benim yerimde olsan 4 yaşındaki oğlum sürekli gaz çıkarıyo ve felaket kötü kokuyo hemen camı açıyorum oda spreyi kullanıyorum ama sonrasında ohhh annee kaynım yahatladı dioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…