Eşim tam bir gazman

Bence konu kilitlensin kötü koktu burasi Saka saka

ayyy allahımmm ne güldürdünüz beniii

Her insanın yaptığı bir şey.Kaldı ki bilinçli olarak yapmadı O da .O kadar iğrenç buluyorsanız konu başlığı malum,girmezsiniz

iğrenç olan şey gaz çıkarmak değil, eşinizin osuruğu için 'genzimi yaktı' tabiriniz ve onun bunun üzerine yaptığı espri.
hakikaten bi an midem bulandı, çok detaya girmişsiniz.

iğrenç olan şey gaz çıkarmak değil, eşinizin osuruğu için 'genzimi yaktı' tabiriniz ve onun bunun üzerine yaptığı espri.
hakikaten bi an midem bulandı, çok detaya girmişsiniz.
Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.

Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.

alındıysanız özür dilerim.
bi an istem dışı okurken hayal ettim, kötü oldum.
da neyse çok önemli değil.

O zaman bebegin gaz cikarmasi icin elinizden geleni yapacaksiniz emin olun. Zaten 6 aya kadar popodan cikaramiyomus bebekler ve inanilmaz rahatsizlik veriyormus 7 aylik hamileyim simdiden arastiriyorum en iyi nasil gaz cikartilir diye. Söz konusu bebeklere olunca mecbur katlanilacak seyler bunlar. bebekler cikaramadiklari icin bu denli rahatsiz oluyorlarsa demek ki insan icin son derece onemli bir sey.

iğrenç bence o adamla yatağa girip sevişesi gelmez insanın 2.5 senelik evliyim hiç böyle bi durumumuz olmadı hamileyken iki kere ben istemsizce yaptım küçük , çok utandım eşim hiç bozuntuya vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…