- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Boşver canım uyma senEvet bende bunu düşündüğümden uzatmamak adına yazdım
Ama hakaret var sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver canım uyma senEvet bende bunu düşündüğümden uzatmamak adına yazdım
Ama hakaret var sonuçta
hamileyim diye okumuştum ama sanırım karıştırdımBebişim yok ki ama olduğunda hepsi birer küçük gazmancık olacak ondan eminim
Kum ve çimentoyla harç yapıp poposuna tıkasanızEşimin çıkaramama sorunu yok ki aşırı çıkarma sorunu var gazını içine tıkacak bişeyler önerseniz
Yaaa hayırrrBence konu kilitlensin kötü koktu burasi Saka saka
Kıyamam ki balıma daha şirin acısız çözümler lazımKum ve çimentoyla harç yapıp poposuna tıkasanız
ya adam patlarsa ne olacakEşimin çıkaramama sorunu yok ki aşırı çıkarma sorunu var gazını içine tıkacak bişeyler önerseniz
ayyy allahımmm ne güldürdünüz beniiiBen bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.
Her insanın yaptığı bir şey.Kaldı ki bilinçli olarak yapmadı O da .O kadar iğrenç buluyorsanız konu başlığı malum,girmezsiniz
Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.iğrenç olan şey gaz çıkarmak değil, eşinizin osuruğu için 'genzimi yaktı' tabiriniz ve onun bunun üzerine yaptığı espri.
hakikaten bi an midem bulandı, çok detaya girmişsiniz.
Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.
Ay ne alakaaa ya tarkan osuruyo da bana mı osuruyo benimki bana osuruyo hem ben osurmasın mı dedim wcde yapsınYav tarkan bile gaz cıkarıyo senin esin cikartms cok mu yani. bırak adam keyfine baksn
O zaman bebegin gaz cikarmasi icin elinizden geleni yapacaksiniz emin olun. Zaten 6 aya kadar popodan cikaramiyomus bebekler ve inanilmaz rahatsizlik veriyormus 7 aylik hamileyim simdiden arastiriyorum en iyi nasil gaz cikartilir diye. Söz konusu bebeklere olunca mecbur katlanilacak seyler bunlar. bebekler cikaramadiklari icin bu denli rahatsiz oluyorlarsa demek ki insan icin son derece onemli bir sey.Valla şimdi bizim durum bana tuhaf geldi
Aslında bazen kara kara düşündüğüm bir konu
Ben be eşim arasında böyle bir konunun bırak vuku bulmasını adı bile geçmez
Yani biz neredeyse 10 yıllık evliyiz çokda genç evlendik daha böyle birşey yaşanmadı.. Öyle başladı öyle gitti
Hele film izlerken bile hala acaip kasılıyorum o konu isim geçtimi :)) o zaten hiç duymamış gibi yapıyo tv yi.. Hemen ciddi moda giriyo başka bişeyle ilgileniyo
Bunca yıldan sonra bir bebeğimiz olacak onun gaz problemi olcak illaki alt değişmesi
Yanımızda gaz çıkarcak :)) allahım nolcak bilmiyorum
Keşke bu kadar kapalı kalmasaydık azda olsa biraz konuşulsaydı yani hiç olmazsa filmlere gülebilseydik ama yok
Hamilelikte gece ne çektiğimi bir ben bilirim
evet bu defa kramp giriyor
irritabl bağırsak sendromum da var benim
özellikle bazı yiyecekler çok dokunuyor
ama en önemlisi ayakların üşümesi :/
eşim sağolsun utandırmaz hiç . hemen evdeki kediye suç atıyoruz