How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

Bence konu kilitlensin kötü koktu burasi :KK53: Saka saka :KK51:

:KK45:Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o:rolleyes:.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.:KK70:
ayyy allahımmm ne güldürdünüz beniii :rolleyes::rolleyes:

Her insanın yaptığı bir şey.Kaldı ki bilinçli olarak yapmadı O da .O kadar iğrenç buluyorsanız konu başlığı malum,girmezsiniz:KK12:

iğrenç olan şey gaz çıkarmak değil, eşinizin osuruğu için 'genzimi yaktı' tabiriniz ve onun bunun üzerine yaptığı espri.
hakikaten bi an midem bulandı, çok detaya girmişsiniz.

iğrenç olan şey gaz çıkarmak değil, eşinizin osuruğu için 'genzimi yaktı' tabiriniz ve onun bunun üzerine yaptığı espri.
hakikaten bi an midem bulandı, çok detaya girmişsiniz.
Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.:KK66:

Benim çoğu koku genzimi yakar rahatsız olurum zaten,o durumda da yaktıysa ne diyeyim doğrusunu dedim.Senin için komik olmamış ama beğenenler olmuş.Keşke beğenmediğinizi daha kibar bir dille belirtseydiniz.:KK66:

alındıysanız özür dilerim.
bi an istem dışı okurken hayal ettim, kötü oldum.
da neyse çok önemli değil.:KK25:

Valla şimdi bizim durum bana tuhaf geldi
Aslında bazen kara kara düşündüğüm bir konu

Ben be eşim arasında böyle bir konunun bırak vuku bulmasını adı bile geçmez
Yani biz neredeyse 10 yıllık evliyiz çokda genç evlendik daha böyle birşey yaşanmadı.. Öyle başladı öyle gitti
Hele film izlerken bile hala acaip kasılıyorum o konu isim geçtimi :)) o zaten hiç duymamış gibi yapıyo tv yi.. Hemen ciddi moda giriyo başka bişeyle ilgileniyo

Bunca yıldan sonra bir bebeğimiz olacak onun gaz problemi olcak illaki alt değişmesi
Yanımızda gaz çıkarcak :)) allahım nolcak bilmiyorum
Keşke bu kadar kapalı kalmasaydık azda olsa biraz konuşulsaydı yani hiç olmazsa filmlere gülebilseydik ama yok

Hamilelikte gece ne çektiğimi bir ben bilirim :KK70::KK70:
O zaman bebegin gaz cikarmasi icin elinizden geleni yapacaksiniz emin olun. Zaten 6 aya kadar popodan cikaramiyomus bebekler ve inanilmaz rahatsizlik veriyormus 7 aylik hamileyim simdiden arastiriyorum en iyi nasil gaz cikartilir diye. Söz konusu bebeklere olunca mecbur katlanilacak seyler bunlar. bebekler cikaramadiklari icin bu denli rahatsiz oluyorlarsa demek ki insan icin son derece onemli bir sey.

iğrenç bence o adamla yatağa girip sevişesi gelmez insanın 2.5 senelik evliyim hiç böyle bi durumumuz olmadı hamileyken iki kere ben istemsizce yaptım küçük , çok utandım eşim hiç bozuntuya vermedi :KK53:

Back