Eşim tam bir gazman

Yani yapilmamali ya..Esler birbirinin yannda bu tarz harektler bana saygszlikmis gibi geliyor..Wc si var balkonu var diger odasi var ..Hastalık olur anlarimda diger keyfi olunca banada tiksindirici gelir. Gözümdeki karizmasi gider bi an.. Aklima bi olay gelmişti arkadsim sevgilisiyle tartismis barismak için Buluşmalardi cocuk o esnada pirt yapmis kizda tabi tum duygularm o an gitti dedi sonra cocga daha totona sahip çıkamiyon bana nasil sahip cikcan demis Bende uygun bulmuyorum bu kadarda evli olunca hersey ifsa olmaz...

Nişanlıyken görsem vazgeçmezdim ama tedavisi bişeyi olmalı

Doğru tedavisi var
Belli bir oranda gaz insan için normaldir
Ama bir sağlık sorunu da olabilir
Mide rahatsızlıkları, gıda intoleransı gibi hastalıklar aşırı gaz yapıyor ve çözümleri çok basit
Bir doktora gitmek en doğrusu, gastroenteroloji uzmanı bu işi çözer

Konunun ismi bile ayrı komik ya gazmen.Ne çare bulacaksın canım?

İğrenç bi durum....
Evli olmak demek, her iğrençliği paylaşabiliriz demek değildir...
Asla ama asla kimsenin yanında yapmadım böyle birşey...ne annem ne eşim ne de çocuklarım...benim için şakaya vurulabilecek bişey hiç değil....
Neler okudum ya..
Yok os..la boğarım
Yok senin ki çilek kokulu kalp kalp
Böyle bir konuşma yapmak

Ama canәm bence bu bir erkekler kuralı.Kadınlar daha utangaç çekingenken erkekler umursamıyor sanki böylede olmalı gibi yapıyorlar.Çok garip beyinleri var"bazılarının"

Bilerek yapması çok kötü ama kimsenin çıkıp da "eşim yanımda yanlışlıkla da olsa gaz çıkarmadı hiç" diyeceğini sanmam.
Ben varim.esimle 9 yildir tanisiyoruz.3 yildirda evliyiz.hic yapmadi.yaptiysada sahit olmadim.ne ben ne o..
Yaparsada surekli yapmasi rahatsiz ederdi galiba

Yanlışlıkla yapılir anlarım ama kokmuyor muhabbeti yaparak yapması yanlış.
İşteyken yapmıyor uluorta değil mi? Evdede tuvalete gidilebilir. Ayrıca siz rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz dikkat etmeli kesinlikle

Öfff bi tane senin gibi çıkıyo işte heryerden herkes burda bişeyleri paylaşıyo gizlilik ilkesine güvenerek yazıyoruz ne rezilliği

bo soruyu siz kendinize sorun bence hayat arkadaşınız eşiniz neymiş yanınızda gaz çıkartıyormuş madem miden bulanıyor o.... demeyi biliyorsun bence sen bu koyu dalgasına açmışssın her ne olursa olsun o senin hayat arkadaşın eşin.adam ilerde düşme pisliğini altından alsan yandıııı...baksana gazından miden bulanıo.

en azından başlka bir odaya falan geçer insan..
Aynen.
Evlenmeden öncede yapmıyordur muhtemelen konu sahibinin yanında,şimdide yapmayabilir.
Aşırı rahatlık bu bana göre. 5 senelik evliyim eşimde yapmaz bende yapmam bunu,3 yaşındaki kızıma bile öğretiyorum yavaştan tuvalete gitmesi gerektiğini ben,kaldı ki koca adam bunu yapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…