evet kinim var bunu kabul ediyorum.Onu affedemiyorum..Ben buyum deyip hiçbi çaba göstermemesini affedemiyorum.Zora gelince beni yapmadığım şeylerle suçlayıp kendini hep haklı görmesinden çok yoruldum..Benim haberim olmadan instagram hesabı açmış.bana kullanmıyorum diyordu o süre.ve beni bilerek eklemiyor.Bi insan evli olupta neden eşini eklemez.. Yada ailesinin yanında bakın benim sözüm geçiyoru belli etmek için bana soğuk espriler yapmalar..Kadın sözü dinlenirmi ya demeler..Bunlar hep babasından geçen basmakalıp düşünceler..Görümcem deseniz o kadar hırslıki beni görünce garip triplere giriyor.Sürekli birilerini övüp birilerini aşağılıyor.Aynı kafada değiliz onunla.
eEşim her fırsatta ben çok zekiyim...zekamın zekatını versem sen abat olursun.şöyle yakışıklıyım..böyle iyiyim der durur.Tamam anladım der geçerim ama bi süre sonra bunu hep beni eksik gördüğünü ima ederek söylemeye başladı.Ailesinin çalışma konusunda bana imalarıda cabası.. Ben daha onlara çalışmak istiyorum bile demeden evlendiğim 1. gün bana iş aramaya kalktılar..Beni çalışmıyorum diye eksik yetersiz gördüklerini her defasında belli ettiler.Anlayacağınız ben bu evlilikte sürekli geriye gittim..Eşimde bu konuda benşm yanımda değil karşımda durdu.Ama evde her türlü hizmetim yapılsın modunda..bütün ev temiz olsun o bi yeri tozlu gördüyse, kaç zamandır buranın tozunu almadın diye söylenir..Halbuki o gün ben akşama kadar başka işleri yapmışımdır.Gözü bunu görmez..Bütün bunlar birikince ben kendime kötülük yaptığımı anladım..Şunuda biliyorum çalışıyor olsaydım onların gözünde daha kıymetli olacaktım..Ama bu konudaki düşüncem bi gelinin çalışıp çalışmaması tamamen kendisini ilgilendirir.Görümce yada kv kb bu konuyu olay haline getirip her fırsatta gündem haline getiriyorsa orda bi problem vardır.Eşim orda bile sen çalışma konusunda takıksın.o yüzden biri bişey dedimi zoruna gidiyor dedi bana.Halbuki iyi niyetle söylenen hiçbişeye karşı değilim.Onlar çok abartarak ve defalarca söylediler dedim.Bu kadar çok söylemek doğru değil demiştim.Evlendiğim ilk gün benim talebim olmadan kalkıp iş aramaları çok ilginç gelmişti..
daha bunun gibi niceleri diyebilirim size..