Eşim tam bir gazman

Şefkat duyma zaten ama canını sıkma diye dedim bırak o onun edepsizliği olsun

ay sesli güldüm yeminne

benim eşim sagolsun ilk 3 yıl hiç yapmadı ama son 3 senedir mide ve bagırsak sorunu var bazen ayda yılda 1 yapıyor uyurken o da

evt kasti yapması konuyu şakaya vurması cidden hoş diil. hani zaruri bi durumu vardır ve sıkılıodur zaten yetişemiodur vs, ama bu olayı dillendirip utmaıodur, kontrol etmeye çalışıodur o ayrı ama işin parmak seç hangisi diyip yapması da hoş diil yani. bu konuyu oturup adamakıllı konuşun belki sizin bu derece rahatsız olduğunuzun farkında diildir

Bilerek yapması çok kötü ama kimsenin çıkıp da "eşim yanımda yanlışlıkla da olsa gaz çıkarmadı hiç" diyeceğini sanmam.
ben diyeceğim canım eşimde bende aynıyız gaz olayını hiç sevmeyiz 27 yıllık evliyiz yanlışlıklada olsa ne o ne ben yapmadık dikkat ederiz çok hatta eşim çocuklar küçükken kucağındayken gaz çıkarsa hemen bırakırdı

Ama ortam öyle bu konuda çok kesin tavrı var
Zaten rahatca gülemezsiniz yani çekinirsiniz anında bişey deyip bozar gibi geliyo
Çocuk meselesinide ben düşünüyorum acaba napar ne tepki verir diye
çocuk yapıncahoşunuza bile gidicek merak etmeyin dört gözle bekliceksiniz hatta ohhh pırtlattı die
onların herşeyi sevimli olii bu kadar düşünülcek bişe diil yani

normal bir insan günde 7 kez fart yaparmış. aynı evde yaşayınca daha fazla farkediliyor. kocanızda insan ve fart yapıyor. büyütmeyin bence.

çok geçmiş olsun

Bu kadarda mahrem konu acilmazki ya problemi varsa doktora gitsin istemiyorsanız bırak kovanı igrendim pof

En azından 2 yıl geçsin cicim aylarında yapılır mı ya
Sen hamilelikte gaz sorunu yaşadığında anlar o zaman empati kurabilir belki
İyi ki Almanyada yaşamıyoruz orda serbestmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…