- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Şefkat duyma zaten ama canını sıkma diye dedim bırak o onun edepsizliği olsunSeni de anlıyorum ama sen çıkaramıyosun diye gazman eşimin gazına sevgi ve şefkatle bakamam ki inşallah sorunun geçer, gaz çıkarmaya başladığında wcyi kullanırsın sanırım
Ben gaz çıkarmaya karşı değilim wc diyr bi yer var zıkım yer
ay sesli güldüm yeminneBen bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o .Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.
yok artık o zmnda bile isteye yaptıysa konuşun canım böle olmaz fln dieGazman olmasına rağmen seviyorum ve istiyorum ama bi kere tam o an yaptı bütün isteğim kaçtı düşünmesi gerekmezmi onu kırmadan incitmeden tartışmadan bişey yapmam lazom
evt kasti yapması konuyu şakaya vurması cidden hoş diil. hani zaruri bi durumu vardır ve sıkılıodur zaten yetişemiodur vs, ama bu olayı dillendirip utmaıodur, kontrol etmeye çalışıodur o ayrı ama işin parmak seç hangisi diyip yapması da hoş diil yani. bu konuyu oturup adamakıllı konuşun belki sizin bu derece rahatsız olduğunuzun farkında diildirEşler birbirinden rahatsızlık duymuyosa normal ama benim elimde değil okadarda rahat olmasın çekinsin biraz tuvaletini yaparken nasıl kapısını kapatıyosa gazını çıkarmaya da banyoya gitsin burnunu da yanımda silmesin faşır fuşur hem sümük kalır burnun da o da iğrenç ben yanlışlıkla ya da zaruri olana takılmıyorum kasten yapması şakaya vurması beni anlamaması sinir bozucu
bence konu sahibine her yer kokuo geliodur rahatsız olduğu için yoksa gerçekten koktuğundan dildirAnladim ben sizi ama perdeler de kokmuyordur yaw
ben diyeceğim canım eşimde bende aynıyız gaz olayını hiç sevmeyiz 27 yıllık evliyiz yanlışlıklada olsa ne o ne ben yapmadık dikkat ederiz çok hatta eşim çocuklar küçükken kucağındayken gaz çıkarsa hemen bırakırdıBilerek yapması çok kötü ama kimsenin çıkıp da "eşim yanımda yanlışlıkla da olsa gaz çıkarmadı hiç" diyeceğini sanmam.
çocuk yapıncahoşunuza bile gidicek merak etmeyin dört gözle bekliceksiniz hatta ohhh pırtlattı dieAma ortam öyle bu konuda çok kesin tavrı var
Zaten rahatca gülemezsiniz yani çekinirsiniz anında bişey deyip bozar gibi geliyo
Çocuk meselesinide ben düşünüyorum acaba napar ne tepki verir diye
Masallah 27 yil Allah daim etsinben diyeceğim canım eşimde bende aynıyız gaz olayını hiç sevmeyiz 27 yıllık evliyiz yanlışlıklada olsa ne o ne ben yapmadık dikkat ederiz çok hatta eşim çocuklar küçükken kucağındayken gaz çıkarsa hemen bırakırdı
yetiştiremese bile gayret etsin di mi ama konu sahibi gidiş yolundan da puan verirdi öle olsaİlla tuvalete gitmesine gerek yok. Koridora kadar gidip orda yapip gelsin.
çok geçmiş olsunYarın o iğrenç görülen gazı çıkaramadım için endoskopi yapılacak 7 aylık gebe gibi bir karın yumurtaliklarima yapılan basınç ile sanci oluyor. ..doğru yapabilsem değil kocam Başbakan olsa umursamam ne yer ne mekan..endoskopi şişlik için olacak çözüm olmazsa kolonoskopi olacak
yetiştiremese bile gayret etsin di mi ama konu sahibi gidiş yolundan da puan verirdi öle olsa
bence konu sahibine her yer kokuo geliodur rahatsız olduğu için yoksa gerçekten koktuğundan dildir
Bu kadarda mahrem konu acilmazki ya problemi varsa doktora gitsin istemiyorsanız bırak kovanı igrendim pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?