• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tam bir gazman

Bayanlar asmis o siniri. Bir de 29 sayfa yorum yapilmis. Akil almiyor gercekten. Seviye eksilere inmis.
Yorum yapanlardan biri de sensin tiksinen uğramasın konuya kimsenin gırtlağına yapışmadık burda herkes akıl almaz sorunlar paylaşıyo ve nihayetinde bi çözüm buluyo yorum yapan herkese tşk ederim kimyonu denicem:KK15:

:KK45:Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o:rolleyes:.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.:KK70:
Ayyy gülme krizine girdim akşam akşam Allahta seni guldursun emi:KK71::KK48:

Ben bu konunun neden bu kadar tepki aldığını anlamadım. Daha önceden açılmış eşin gaz çıkarması ile ilgili en az 2 konu hatırlıyorum ben. İkisinde de benzer şikayetler vardı. Rahatsızlık dile getirilmişti. Çeşitli yorumlar yapılmıştı. Kimse de sen nasıl böyle bir konu açarsın iğrenç falan dememişti. Bne konuyu ilk açıldığında okudum mu okumadım. Neden kabak gibi belli konunun ne ile ilgili olduğu. Gaz muhabbeti okumak istemedim. Okumadım. Burda tepki gösteren arkadaşlar da aynı şeyi yapabilirdi bence. Ama nedense hem okuyup hem de midemizi bulandırdın deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Anlamıyorum gerçekten.

Ben bu konunun neden bu kadar tepki aldığını anlamadım. Daha önceden açılmış eşin gaz çıkarması ile ilgili en az 2 konu hatırlıyorum ben. İkisinde de benzer şikayetler vardı. Rahatsızlık dile getirilmişti. Çeşitli yorumlar yapılmıştı. Kimse de sen nasıl böyle bir konu açarsın iğrenç falan dememişti. Bne konuyu ilk açıldığında okudum mu okumadım. Neden kabak gibi belli konunun ne ile ilgili olduğu. Gaz muhabbeti okumak istemedim. Okumadım. Burda tepki gösteren arkadaşlar da aynı şeyi yapabilirdi bence. Ama nedense hem okuyup hem de midemizi bulandırdın deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Anlamıyorum gerçekten.

Ne demek istedigimizi anlamamissiniz Hanimefendi.

Sorun/rahatsizlik olur, anlariz. Insaniz neticede. Adam/kadin zor durumdadir, hos gorulebilir bu durum bir nebze. Ancak bayanlarin hizini alamayip vay efendim "bir gece esimin gazi nedeniyle genzim yandi, az kalsin zehirlenecektim", vay efendim "esim gaz cikardiktan sonra kac diye bagirdi" gibi tiksindirici hikayelerin paylasilmasini uygun bulmadim ve tepkimi dile getirdim.

Sorun/rahatsizlik olur, anlariz. Insaniz neticede. Adam/kadin zor durumdadir, hos gorulebilir bu durum bir nebze. Ancak bayanlarin hizini alamayip vay efendim "bir gece esimin gazi nedeniyle genzim yandi, az kalsin zehirlenecektim", vay efendim "esim gaz cikardiktan sonra kac diye bagirdi" gibi tiksindirici hikayelerin paylasilmasini uygun bulmadim ve tepkimi dile getirdim.

Sorun/rahatsizlik olur, anlariz. Insaniz neticede. Adam/kadin zor durumdadir, hos gorulebilir bu durum bir nebze. Ancak bayanlarin hizini alamayip vay efendim "bir gece esimin gazi nedeniyle genzim yandi, az kalsin zehirlenecektim", vay efendim "esim gaz cikardiktan sonra kac diye bagirdi' gibi tiksindirici hikayelerin paylasilmasini uygun bulmadim ve tepkimi dile getirdim.
Başlıktan zaten içerik anlaşılıyor.Tiksindirici geldiyse okumayacaksın.Kimse seni zorla okutmuyor ki.

Kocanın gazına kadar konu mu açılır yahu,gene görürüz bu konuyu bi yerlerde,haber olur kesin

Ne yapabiliriz adam saygısız demek ki sende koyver zart zurt yaşayın gidin

Herkes senin gibi düşünmemiş demek ki,34 sayfa olmuş.Bu arada genzim yandı mesajı bana ait.Siz sinirlenmişsiniz ama 36 arkadaş beğenmiş.:KK12:

Cok begeni toplayacak bir mesajmis dogrusu. Kutluyorum sizi. Kiymetli mesajlarinizin devamini diliyorum.

Cok begeni toplayacak bir mesajmis dogrusu. Kutluyorum sizi. Kiymetli mesajlarinizin devamini diliyorum.
Dün belirtmişsiniz zaten konu başlığını beğenmediğinizi.Neden tekrar tekrar aynı şeyleri yazma gereği duyuyorsunuz ki.Tamam beğenmedin,kızdın,absürt buldun,geç git.Sana konu beğendirmeye mi uğraşalım.

Dün belirtmişsiniz zaten konu başlığını beğenmediğinizi.Neden tekrar tekrar aynı şeyleri yazma gereği duyuyorsunuz ki.Tamam beğenmedin,kızdın,absürt buldun,geç git.Sana konu beğendirmeye mi uğraşalım.

Uslubunuza dikkat edebilirdiniz. "Sen"li konusmayi gerektirecek bir samimiyet yok aramizda.

Bir arkadas tepkileri anlamsiz buldugunu soylemis, ben de ona cevaben yaptim yorumumu. Sizlik bir durum yok aslinda. Siz neden celallendiniz?

Uslubunuza dikkat edebilirdiniz. "Sen"li konusmayi gerektirecek bir samimiyet yok aramizda.

Bir arkadas tepkileri anlamsiz buldugunu soylemis, ben de ona cevaben yaptim yorumumu. Sizlik bir durum yok aslinda. Siz neden celallendiniz?
Sizli konuştum zaten
Benim mesajımın adı geçtiği için yazma gereği duydum ,yoksa ne düşündüğünüz beni ilgilendirmez.

KK sakinleri böyle konulara ne zaman alışacak acaba :confused:
Konu başlığına aciiillll yazıp arkadaşımın kınasında ne giymeliyim yazanlardan sonra bu konu çok normal geliyor artık bana. :KK45:

malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın

Hahahhhahaa :D Cok yasa emi :D

Back