- 17 Ocak 2020
- 27.823
- 40.282
Hazır batırıyor sizde ele geçen tüm parayı yeyin hepten batsın.esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
ona nasıl yaklasmalıyım sızce
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )
esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )
Allah kolaylık versin hiç mi geleceğini düşünmüyoresim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
Kocanız kumar oynuyor kımseyede borç vermedı.Gıdıp o tanıdıga hatta onuda tembıhlemıstır belkı tanıdıgın esıne acık acık hepsıne sorun...Kumar ve yalan ..Ayrılmaz ıkılıesim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
Kumarrrrrrr oynuyor....esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
kolay yoldan para kazanmak ıstıyorum dıyor hep te kumar oynadıgını pek dusunmemKumarrrrrrr oynuyor....
Ya tabiki elaleme borc para vermiyor, yapmayin Allah askina.
Kocaniz cayir cayir kumar oynuyor.
bazen böyle konuların sırf gıcık kapalım diye açıldığını hissediyorumkolay yoldan para kazanmak ıstıyorum dıyor hep te kumar oynadıgını pek dusunmem
boşamicaksan kısıtlama davası aç. eğer esine vasi olarak atanırsan senin onayın olmadan harcama yapamaz. ama bence boşaesim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
Ablacım adam ağzıyla söylüyormuş zaten, ya uyuşturucu satıyor ya da p..lik yapıyor ya da kumar oynuyor, seç beğen al...Kolay yoldan para kazanmanın başka yolu mu var?kolay yoldan para kazanmak ıstıyorum dıyor hep te kumar oynadıgını pek dusunmem