esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
ona nasıl yaklasmalıyım sızce
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )
Boşa !!!!bu kadar sorumsuz ,alık,her durumda kaziklanmaya müsait niye ben bunlara kredi çekip para vereyim ? Diye kendi kendine soramayacak kadar aklı gidik zeka yoksunu adamı çekme. ...esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )
Yaklaşmayın... Boşanarak kaçınona nasıl yaklasmalıyım sızce
BOŞANesim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
Al benden de o kadar. Ne borç vermesi ya kadını kandırıyor.Ya tabiki elaleme borc para vermiyor, yapmayin Allah askina.
Kocaniz cayir cayir kumar oynuyor.
Ayrıl en azından tek kendine bakarsınesim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı