Eşim sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor

Yani ben anlamıyorum kavga etmeyle nasıl çözemiyorsunuz? Ben gelmeyeceğim dediğinizde kolunuzdan çekerek götürmüyorsa eğer siz kendinize kendiniz kötülük ediyorsunuz. Kıyamadım gittim ne demek mesela, hastayken bile götürmüş, o size kıymış ama? Hiç mi kendinizin kıymetini bilmiyorsunuz ya valla oturun evde açın filminizi izleyin mis gibi. Kendi gitsin gelsin. Zaten alıyormuş eline telefonu, ne kadar ayıp ya.

Kilit cümle bu işte. Siz baş başa vakit geçirmeyi önemserken onun pek umrunda değil. O sebeple aynısını sizde yapın. Baş başa olacağınız bi gün annemi kedilerimi görmem lazım diyin gidin. Önemsemeyin bi süre. Ve siz onun ailesini sürekli görmek zorunda değilsiniz o istediği zaman gitsin. Buna alıştırın. Zorlarsada bak ben sana karışmıyorum git istediğin gibi zaman geçir ben evde dinleneceğim de. Baştan nasıl giderse öyle devam ediyor maalesef fazla acımayın acınacak hale düşersiniz.

annesine acil şifalar dilerim
vakit geçirme isteğini anlıyorum ama eşin aileci
teyze yenge bilmem ne yani bunlarda işin içine giriyorsa bu adam ailecidir kardeşim , net
üstteki üyenin dediği gibi başbaşa zaman geçirmek için çaba sarfetme sen
çünkü adam bunu önemsemiyor yani önceliği hala daha ailesi
kısasa kısas yapacaksın
sende annemi özledim onu görücem bunu görücem de ve git
onunla kesinlikle gitme bi daha annesine yani o 3 gidiyorsa sen 1 git ve seyrekleşsin senin gidişlerin

haftada 1e düşürüp anlaşma sağlayın eşinizle bence. bu beraber zaman geçirme isteğinzii eşinizle paylaştınız mı?

Anne kansermiş. Kurtulabilecek mi kurtulamayacak mı kurtulamayacaksa ne kadar ömrü kaldı hiç bir şey belli değil. Eşinizin annesini sık sık görmek istemesi en doğal hakkı. Normal bir durumdan geçmiyorsunuz. Ben annemi kanserden kaybettim psikolojisini çok iyi bilirim, o dönemde evli olsaydım değil haftada 2 günü her akşam giderdim. Siz sürekli gitmek zorunda değilsiniz ama eşinize mani olmayın gitsin. Acil şifalar diliyorum. Anne iyileştiğinde bu durum değişmezse o zaman restinizi çekersiniz bence.

Şunu eklemeyi unuttum kendisi babamla görüşmediği için birlikte gitmiyoruz ben annemlere ayrı gidiyorum o yüzden kısasa kısas yapamıyorum maalesef gitsem de onsuz gittiğim için
Ne münasebet.
Hak ettiyse kovar da. Ezdirmeyin ailenizi. Barıştırın. Kendi ailesi yapsa seni götürmek için Bi ton bahane bulurdu.

Benim hiç bir cümlemde gitmesin yok mesela. Kimin önce öleceği belli değil. O nedenle sizde vakit geçirin

Annesinin durumu çok ağırsa yani doktorlar ümit yok falan diyorsa ok, ne kadar zaman geçirsek kârdır diye düşünebilir. Fakat öyle değilse "kimseyi üzmeden" çözemezsiniz bu konuyu. En azından eşinizi kırmanız gerekir. Erkek milletine fazla iyilik yaramıyor, kullanıyorlar insanı.

annesi kaçıncı evre kanser
allah şifa versin

4 evreyse ses etme git ama değilse 3 kere o gitsin 1 kere sen gidersin

Siz her seferinde gitmek zorunda değilsiniz ki. Eşiniz yalnız gidip görsün ailesini. Zaten annesinin önemli bir rahatsızlığı var, gidip vakit geçirsin, sizde kendinize vakit ayirirsiniz.

Sizin anneniz kanser tedavisi görse haftada kaç kez giderdiniz?
Kendisi gitsin buna kimse bişey dedi mi burda? Kızı ne sürüklüyor peşinden? Allah korusun kızın annesi kanser olsa beyefendi aynı şekilde davranır mı sizce her gün gider mi kaynanasına?

Bu her konuda ve en ufak meselede "boşan" yazanların akıl sağlığından şüphe ediyorum. Yani evcilik oyunu ya bu hemen en ufak şeyde paldur küldür "ben artık oynamicam sıkıldım" deyip çıkılmıyor işin içinden haberin olsun. Maddi manevi birçok değer birçok emek barındırıyor evlilik kendi icinde.. öyle senin sandığın gibi sadece evraklar üzerine kurulu bir kurum değil yani. En iyisi sen bu çok değerli yorumlarını(!) kendi evliliginde kullan belki kocana faydası olur.

Herkes zamanı gelince faza uzat
Bırak şu ilkel kabileyi ya.bu adam ke di birey olamamış, eş, çocuk bunun neyine.

Basit bir olay olmaması bazı sorunların çözülmeyeceğini ve ileride daha beter olacağı gerçeğini değiştirmiyor ama.görünen köy kılavuz istemez.mücadele edilerek düzeltilecek konu olsa boşan yazmıyor saygıdeğer üyelerimiz zaten. Sonunu bile bile de bir filmi izlememek lazım.klasik ailesi erkek konusu kk nin klasiklerindendir.şimdi ayrılmayan ufacık ufacık bebelerle sinir krizleri geçirerek ayrılıyor.daha mi iyi oluyor? Bu adam ergenlik döneminde takılı kalmış.nasıl babalık yapacak? Sana manevi değer barındırıyor, adamların umrunda değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…