Eşim sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor

Artık onu yapmaya başladım her zaman gitmiyorum ama bu sefer de ısrar ediyor sen de gel moral olur diye ordan başbaşa bir yerlere gideriz diye. Bu sefer de kendim gitmemek için bahane bulmaya çalışıyorum artık bundan da sıkıldım hastayken bile götürdü beni diyorum bulaşıcı olabilir gitmeyeyim zaten yorgunum diye 1 hafta oldu bulaşsa bana bulaşırdı senin için de değişiklik olur annem de seni özledi diye son ana kadar direndim baktım dış kapıda kedi gibi gözümün içine bakıyor geleyim diye kıyamadım hasta halimle kalkıp gittim mesela

Eşin kolayını bulmuş. Sınırlarını koymalısın.
Kırılacaksada kırılsın. Sürekli orda yatmak yada gitmek zorunda değilsin. Eşin tekte gidebilir.
Söylediğim zaman ters tepki vermiyor dediğim gibi çok oturmayız zaten diye ikna etmeye çalışıyor günün sonumda bazen gidiyorum bazen bir şekilde ikna edip gitmiyorum ama artık bunun pazarlığını yapmaktan bile gına geldi 3 ayda

Evet çünkü daha yenisiniz. Şimdi sınır koymazsan 3 sene sonra bu büyük kavgalara dönecek.

Ay sen böyle ona kıyamadım buna kıyamadım diye diye kendine kıyarsın. Onun annesiyle mi doğdun onun gibi eğlendirmeye gidiyorsun? Canın isterse git istemezse gitme. Gerekirse kayınvalidenle konuş oğluyla konuşsun. Ne bu canım tamam hastadır ziyaret edersin ki bence haftada bir bile çok fazla ama zırt pırt gidilmez. Ne düzen kalır ne bişey. Biz ayda bir gidersek gideriz ama eşim çok oralı olmaz mesela annesiyle 3 ay görüşmediği olmuştur. O gidelim demezse ben zaten asla demem. Kendi annemi gider görürüm ona da sürekli gel demem.

Şunu eklemeyi unuttum kendisi babamla görüşmediği için birlikte gitmiyoruz ben annemlere ayrı gidiyorum o yüzden kısasa kısas yapamıyorum maalesef gitsem de onsuz gittiğim için

Şunu eklemeyi unuttum kendisi babamla görüşmediği için birlikte gitmiyoruz ben annemlere ayrı gidiyorum o yüzden kısasa kısas yapamıyorum maalesef gitsem de onsuz gittiğim için
Eeee maşallah siz iyice kendinizi ezdirmişsiniz. Babanızla görüşmeme nedeni ne? Yarın kaynananız vefat etse babam evde tek diye ağlayıp götürecek sizi

Evlendiğimiz ilk haftadan beri böyle artık dediğin gibi sen kendin gitmek istiyorsan git diye onu yollayacağım üzmek istemiyordum ama bu sefer de ben sıkılıyorum

Eeee maşallah siz iyice kendinizi ezdirmişsiniz. Babanızla görüşmeme nedeni ne? Yarın kaynananız vefat etse babam evde tek diye ağlayıp götürecek sizi
Babamla görüşmek istememesinde haklı bir sebebi var o yüzden o konuda zorlamıyorum kendisini ben de bir süre görüşmedim ama babam sonuçta diye ben konuşmaya devam ettim. Görüşmeme sebepleri biraz uzun ama kısaca saygısızlık yapıp onu kovdu diye görüşmek istemiyor ben de asla zorlamıyorum

En önemlisini yazmamışsınız.

Bakın daha çok yenisiniz yani sınırlarınızı belirleme konusunda henüz ipin ucu kaçmamış. Ben baba evime yalnız gidiyorsam, o da yalnız gidecek. Tartışmanıza gerek yok. Güzellikle duygularınızı açıp ardından da baba olayını ekleriniz.

Annesine de şifa diliyorum ama kardeşim madem annenin durumunu bahane ediyorsun, o zaman evlenmeyeceksin. Seks için değmez yani bence.

Bu olayı bu zamanlar çözemezsiniz, ilerleyen senelerde size her türlü depresyon, fiziksel rahatsızlık olarak geri dönecektir.

Bugün erkenden hastaneye gitmeleri gerekiyordu. Akşam annesiyle konuşuyor bize gelin burdan geçelim sabah uykunuzdan olmayın diye duyan da çok uzak oturuyoruz sanar yarım saat daha az uyusun ne var bunu bile düşünmüyorlar eşim de benlik sıkıntı yok da x istemez dedi benim için, ben de arkadan kaş göz yapıyorum hayır diye orda topu benim üstüme attı ben konuşmak zorunda kaldım böyle emrivakilere sinir oluyorum kafayı yemek üzereyim

Çok zor bir durum ben de kamu memuruyum , evime haftaiçi misafir bile cagıramıyorum kafam götürmüyor. Zar zor dinleniyorum. Haftasonu da temizlik yemek vs derken insanlara vakit ayırmak istemiyorum. Yoruluyor insan. Duş alıp uyumak istiyorum sadece

Bunları onların akıl etmesi lazım , bunu teklif bile etmemeleri lazım , insanların kendi hayatı düzeni var. Mecbur muyum yani değerli vaktimi hep başkalarını yönlendirmesiyle harcamaya. Bu sınır tanımaz aileler evlatlarının başını yakıyor işte böyle böyle.

Kesinlikle, ben de özel sektörde çalışıyorum zaten eve gelip otur yemek hazırla bir şeyler atıştır diyene kadar yatma saati oluyor evimle hiç bağ kuramadığımı hissediyorum sanki otelde yaşıyor gibiyim o yüzden kısıtlı zamanda da bir yerlere koşturmaca olmadan özgürce plan yapmak istiyorum

Sizi sevmeleri anlaşıyor olmanız harika.
Herkesin başaramadığı bir durum bu mesela benim.
Eşinizi anlıyorum annesi hasta ve onun kaybedecek korkusuyla sürekli vakit geçirmek istiyor. Ya tek gidecek yada birlikte gideceksiniz. Gitme falan demeyin lütfen olurda kadına bişey olursa hep bu durumun sorumlusu siz olursunuz.

Gitmesine asla engel olmuyorum ama tek gitmeye de razı olmuyor illa benim de gelmemi istiyor işte sorun da burda başlıyor kendimi sürekli onunla gitme gitmeme pazarlığı yaparken buluyorum

Ona kıyamadım bunu kırmak istemedim diye diye kendini 2 seneye kalmaz psikiyatri kapısında bulmak istemiyorsan kendi değerini bilmeye hemen başla
Çok haklısınız hayatım boyunca hep başkaları kırılmasın üzülmesin derken kendimi sıkıntıya soktum bu durum maalesef evliliğimde de devam etti hep vicdan yapan aman kimse gücenmesin diyen ben oldum muhtemelen 2 seneye kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…