Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Garip gelebilir ama ben Böyle bir durumda eşime eşlik eder Güler ve onun da göbeği varsa bir de onunla dalga geçerdim. Sanırım mizaç farklılığı. Duygusal olduğunuz için böyle tepki vermeniz normal ama kendinize yazık

Siz de onunla dalga geçin. Ezin durun

son günlerde bu kocalar bi ayı mı oldu da konular peş peşine eşlerinin kilolarını eleştiren kocalar hakkında açılmaya başladı??

diğer konulardan farkı sen biraz alınganlık etmişsin burda. ben de hamileyken karnım o kadar büyümüştü ki gece sağdan sola dönerken eşimden destek alıyordum, o da kamyon döndürüyoruz diye espri yapıyordu.

sanıyorum seninki hormonal. ben eşinin kilolu olmandan dem vurmasından ziyade gerçekten espri olarak söylediğini ve eşinle içinden konuşmak gelmemesinin manasız olduğunu düşünüyorum.

Ne kadar alıngansınız ya Gül geç yani
13 kilo gayet iyi ayrıca
30 kilo alanlar var
Alsan ne olucak hem
Yani acıtasyonun dibine vurmuşsun
Senin gibi tiplerle hayat ne kadar zordur ya bi salın kendinizi sürekli iltifatlar edilip prensesmişsiniz gibi davranılmasını beklemeyin

Eşiniz densizlik etmiş. Kırılmakta üzülmekte haklısınız ama bence de abartmışsınız. Bir daha asla yanında giyinmem demeler, kapıları kilitlemeler. Yapmayın bunu kendinize

Doğumdan 4 ay sonra 67 kilo ile diyete başladım 53 kadar indim hiçte öyle karnım sarkmadı sütüm de etkilenmedi ama herkes bir değil.
Bunları düşünmeyin çokta kilo almamışsınız, diyetisyen eşliğinde güzelce verirsiniz. Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşaallah

ay sinir bozucu ya
benimki yeni yeni itiraf ediyor o zamanlar yüzün poğaça gibiydi falan.

Benim gobegim de oyle cok buyumustu ki...goren ikiz gebelik saniyordu. Sarkma oldu bir miktar. Ayrica catladim da. Ama esim icin hic soguma sebebi olmadi. Densizlik etmis esin. Sonra dank etmis kafasina. Hormonlardan dolayi incinmen normal ama dogumdan sonra bir sure seni nasil gorecegi umrunda bile olmayacak. Ben yaklasik bir yil sonra toparlanmaya basladim. Kimi daha erken toparlanir kimi daha gec. Onemli olan saglik.

Hamilelik psikolojisi çok normal amaaann bosverin kucağınıza alicaginiz güzelliğe odaklanın sanırsın hepsi Brad pit sinir oluyorum böyle düşüncesiz erkeklere çocuğu yapmayı sevmeyi biliyorlar

Canım ne bileyim yaa.. Tam ben çıplakken bana bakıp da sumo güreşçisi benzetmesi yapması zoruma gitti.. Bana bakınca aklına sumo güreşçisi gelmiş gibi oldu sanki.. Belki normal zamanda daha tatlı bir kelime ile aldığım kilolardan dem vursa bu kadar üzülmezdim..

Diğer arkadaşlarıma da söyledim.. Ama normalde bende herşeye alınan bir kadın değilim.. Tam kıyafetimi değiştirirken üst tarafım çıplakken bana bakıp da aklına sumo güreşçisi gelmiş olması ve direk bunu söylemesi bana hiç komik gelmedi ve onunla birlikte gülemedim.. Bence olmayacak zamanda ve çirkin bir benzetme ile bunu söylemesi çok da birlikte gülünebilir bir şaka gibi değil sanki.. Ama haklısınız hiç alınmamak gerekiyor bu densizlerin sözüne orası çok doğru..

Beni çok net anlamışsınız teşekkür ediyorum.. Ama bence benim yaşadığım daha acıydı

EŞİM SUMO GÜREŞÇİSİ OLDUN DEDİ

Ben de ona EL-ENSE çekmeye başladım olmalıydı bence konunun başlığı.

Şaka bir yana hamilelikte kadınlar hormonlardan ötürü duygusallaşabiliyorlar.Normalde alınmayacagınız gülüp geçeceğiniz konulara adet doneminde bile hormon dengesizliğinden alınabiliyoruz hamileyken düşünemiyorum.Bence alıancak kırılacak bir durum yk evlendikten sonra corona sebebiyle eşim de ben de 15 kilo aldık ikimizde birbirimize bakıp dalga geçiyoruz yeri geliyor.Keşke ben de hamile kalabilsem de eşim benimle sumocu gibi oldun diyip dalge geçse inanın.Çok güzel bir iş yapmışsınız beraber allah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin biz olamayanlara da nasip etsin hic takılmayın bence .O sumo icinden bir melek cikaracak öyle düşünün

Bende gülmedim hala da gülmüyorum şakalarına zaten kendilerince bişe yaptıklarını sanıyorlar işte hehe de geç gitsin bu halde sıkma canını

Bu saka size eğlenceli gelmemiş ama inan bu birsey değil duşa girip ağlanacak hiç degil hem kendine hemde bebeğin üzülecek yazık esin öyle diyince evet sana yetişmeye az kaldı beraber gureselim de gül geç bu zor günlerde zorluk çıkarmayın birbirinize ne tatlı eşiniz size saka yapan bir karakterde

Doğuma yakın insan çok duygusal oluyor canım çok iyi biliyorum bunu . Yerli yersiz ağlamalar laf kaldiramamalar oluyor malesef. Benimde eşim doğumdan geldiğim gün beyaz gecelik takımı giyinmistim. Sezeryanla yaptım doğumu karnım hemen inmemisti. İki büklüm.yuruyorum diye bana aynı ninelere benziyosun bu tip ne dedi. Ben aynanın karşısına geçtim ağrıdan aglayamiyorum da. Allah im diyorum ne zaman duzelicem ben. O anda insan öyle duygusal oluyorki. Esinden,çevrenden asla olumsuz birşey duymak istemiyorsun. Zaten yeterince ay çok kilo almışsın diye insanlar oluyordu etrafımda. Neyse ben hırs yaptım 1sene sonra rejime girdim. Üst baş yeniledim. Eşim beni öyle kiskaniyrduki. Bana parmağındaki yüzüğü sormayan adam yüzüğün nerde diye sürekli sormaya başlamıştı. Sen şimdi hiç bişey deme. Sessiz kal. Doğumdan sonra emzir güzelce bebeğini sonrada rejime başlarız oh mis gibi öyle pişman ederiz ki onları adam olurlar

Canım benim Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah..

Kaba bir şakaymış evet ama gönlünü almaya çalışmış en azından, biraz abartmışsın gibi duruyor inan..
Ayrıca duşa girerken kapıyı kilitleme, düşsen kalsan Allah korusun eşin nasi girecek içeriye hamilesin bir de aman diyeyim

Bu biraz da eşler arasındaki muhabbete bağlı sanırım biz normalde de çok esprili takılırız bana dese aynı şeyi kendine bak tombalak derim güleriz bende hamileyim bu arada senden daha fazla kilo aldım hatta ben kendime diyorum ne hale geldim diye karnım da çatlaklar var göğüslerim falan aldı başını gidiyo. Geçen gün çamaşırları asarken eşim alt çamaşırımı görmüş bu ne kız içine birlikte sığarız falan dedi. Bizde çocukla anca sığıyoruz zaten Hayatm dedim annelik çok zor falan dedi sonra. Takılma böyle şeylere kendine baksın.

Kilit konusunda bazı arkadaşlarımda söyledi sizin gibi.. Evet çok doğru ben bunu düşünemedim.. Bir daha kilitlemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…