Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Ben 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..

Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..

Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm 😓

şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..

eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen😓 bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..

kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..
Garip gelebilir ama ben Böyle bir durumda eşime eşlik eder Güler ve onun da göbeği varsa bir de onunla dalga geçerdim. Sanırım mizaç farklılığı. Duygusal olduğunuz için böyle tepki vermeniz normal ama kendinize yazık

Konuyu okuyuncaburnum sızladı gözlerim doldu şu an gittikçe saha kötü oluyorum ağlıcam benim eşim evlendikten sonra 20 kilo kadar aldı ben 2 çocuk peş peşe 10 kilom kaldı bana duba gibisin demişti. Ağlayarak boğazım düğüm düğüm yazıyorum sizi çok iyi anlıyorum kadın olmak çok zor Allah bu adamları bildiği gibi yapsın içinde insan taşıyor ne olmasını bekliyor bu çok çok normal eşiniz kendini komik sanıyor hepsi geçecek hele 40 ınız çıkınca büyük oranda eski kilonuza dönebilirsiniz benim ilkinde 2 3 kilo bişey kalmıştı dünyaya insan getiriyoruz çok doğal, bazı erkeklerin böyle denyolukları var malesef keşke dert etmemeyi öğrensek
Siz de onunla dalga geçin. Ezin durun

Ben 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..

Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..

Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm 😓

şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..

eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen😓 bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..

kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..

son günlerde bu kocalar bi ayı mı oldu da konular peş peşine eşlerinin kilolarını eleştiren kocalar hakkında açılmaya başladı??

diğer konulardan farkı sen biraz alınganlık etmişsin burda. ben de hamileyken karnım o kadar büyümüştü ki gece sağdan sola dönerken eşimden destek alıyordum, o da kamyon döndürüyoruz diye espri yapıyordu.

sanıyorum seninki hormonal. ben eşinin kilolu olmandan dem vurmasından ziyade gerçekten espri olarak söylediğini ve eşinle içinden konuşmak gelmemesinin manasız olduğunu düşünüyorum.

Ne kadar alıngansınız ya Gül geç yani
13 kilo gayet iyi ayrıca
30 kilo alanlar var
Alsan ne olucak hem
Yani acıtasyonun dibine vurmuşsun
Senin gibi tiplerle hayat ne kadar zordur ya bi salın kendinizi sürekli iltifatlar edilip prensesmişsiniz gibi davranılmasını beklemeyin

Eşiniz densizlik etmiş. Kırılmakta üzülmekte haklısınız ama bence de abartmışsınız. Bir daha asla yanında giyinmem demeler, kapıları kilitlemeler. Yapmayın bunu kendinize

Doğumdan 4 ay sonra 67 kilo ile diyete başladım 53 kadar indim hiçte öyle karnım sarkmadı sütüm de etkilenmedi ama herkes bir değil.
Bunları düşünmeyin çokta kilo almamışsınız, diyetisyen eşliğinde güzelce verirsiniz. Sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşaallah 💕

Ben hamileyken eşimle yürüyüş yaparken parkta hadi tahtiravelliye binelim gerçi sen benden ağırsın havada kalırım ben diye kahkaha atınca günlerce ağlamıştım çok üzülmüştüm. Şimdi 52 kıloyum spor diyetle hallediliyor ama her parktan geçerken o an aklıma geliyor yıllar geçse de... sizde soyunurken hep tedirgin olacaksınız çok belli. Erkek milleti düşüncesizler ki.
ay sinir bozucu ya
benimki yeni yeni itiraf ediyor o zamanlar yüzün poğaça gibiydi falan.
:KK11:

Benim gobegim de oyle cok buyumustu ki...goren ikiz gebelik saniyordu. Sarkma oldu bir miktar. Ayrica catladim da. Ama esim icin hic soguma sebebi olmadi. Densizlik etmis esin. Sonra dank etmis kafasina. Hormonlardan dolayi incinmen normal ama dogumdan sonra bir sure seni nasil gorecegi umrunda bile olmayacak. Ben yaklasik bir yil sonra toparlanmaya basladim. Kimi daha erken toparlanir kimi daha gec. Onemli olan saglik.

Söylediğiniz her cümlenin altına imzamı atıyorum.. Zaten bende normal zamanda bu kafada bir kadınım.. Böyle konularda daha önce yaptığım yorumlara belki denk gelirsiniz..Ama şuan sanki (duygusal olarak 🙈) çok zayıf bir dönemdeyim.. Çok zoruma gitti ya inanılmaz sarstı işte beni..normalde de bunun takılmayacak bir mevzu olduğu düşüncesinde değilim aslında ama etkisinden çıkamama konusunda başarısız oldum.. Bence normalde de kimse eşinden böyle birşey duymak istemez.. Birden böyle bir değişiklik olduğu için bende alışamadım sanırım..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..
Hamilelik psikolojisi çok normal😔 amaaann bosverin kucağınıza alicaginiz güzelliğe odaklanın sanırsın hepsi Brad pit sinir oluyorum böyle düşüncesiz erkeklere çocuğu yapmayı sevmeyi biliyorlar

son günlerde bu kocalar bi ayı mı oldu da konular peş peşine eşlerinin kilolarını eleştiren kocalar hakkında açılmaya başladı??

diğer konulardan farkı sen biraz alınganlık etmişsin burda. ben de hamileyken karnım o kadar büyümüştü ki gece sağdan sola dönerken eşimden destek alıyordum, o da kamyon döndürüyoruz diye espri yapıyordu.

sanıyorum seninki hormonal. ben eşinin kilolu olmandan dem vurmasından ziyade gerçekten espri olarak söylediğini ve eşinle içinden konuşmak gelmemesinin manasız olduğunu düşünüyorum.
Canım ne bileyim yaa.. Tam ben çıplakken bana bakıp da sumo güreşçisi benzetmesi yapması zoruma gitti.. Bana bakınca aklına sumo güreşçisi gelmiş gibi oldu sanki.. Belki normal zamanda daha tatlı bir kelime ile aldığım kilolardan dem vursa bu kadar üzülmezdim..

Ben hamileyken eşim de benle dalga geçer takılırdı böyle ama böyle dram yapmadım cvbımı verdim sonuçta bi can taşıyoruz hamileliğin verdi şeyle bu kadar duygusal oldunuz sanırım
Ve benim eşim hala dalga geçer 9.5 aylık oldu oğlum fazla alınmma sözlerine
Diğer arkadaşlarıma da söyledim.. Ama normalde bende herşeye alınan bir kadın değilim.. Tam kıyafetimi değiştirirken üst tarafım çıplakken bana bakıp da aklına sumo güreşçisi gelmiş olması ve direk bunu söylemesi bana hiç komik gelmedi ve onunla birlikte gülemedim.. Bence olmayacak zamanda ve çirkin bir benzetme ile bunu söylemesi çok da birlikte gülünebilir bir şaka gibi değil sanki.. Ama haklısınız hiç alınmamak gerekiyor bu densizlerin sözüne orası çok doğru..

Ben hamileyken eşimle yürüyüş yaparken parkta hadi tahtiravelliye binelim gerçi sen benden ağırsın havada kalırım ben diye kahkaha atınca günlerce ağlamıştım çok üzülmüştüm. Şimdi 52 kıloyum spor diyetle hallediliyor ama her parktan geçerken o an aklıma geliyor yıllar geçse de... sizde soyunurken hep tedirgin olacaksınız çok belli. Erkek milleti düşüncesizler ki.
Beni çok net anlamışsınız teşekkür ediyorum.. Ama bence benim yaşadığım daha acıydı 😊

EŞİM SUMO GÜREŞÇİSİ OLDUN DEDİ

Ben de ona EL-ENSE çekmeye başladım olmalıydı bence konunun başlığı.

Şaka bir yana hamilelikte kadınlar hormonlardan ötürü duygusallaşabiliyorlar.Normalde alınmayacagınız gülüp geçeceğiniz konulara adet doneminde bile hormon dengesizliğinden alınabiliyoruz hamileyken düşünemiyorum.Bence alıancak kırılacak bir durum yk evlendikten sonra corona sebebiyle eşim de ben de 15 kilo aldık ikimizde birbirimize bakıp dalga geçiyoruz yeri geliyor.Keşke ben de hamile kalabilsem de eşim benimle sumocu gibi oldun diyip dalge geçse inanın.Çok güzel bir iş yapmışsınız beraber allah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin biz olamayanlara da nasip etsin hic takılmayın bence .O sumo icinden bir melek cikaracak öyle düşünün

Diğer arkadaşlarıma da söyledim.. Ama normalde bende herşeye alınan bir kadın değilim.. Tam kıyafetimi değiştirirken üst tarafım çıplakken bana bakıp da aklına sumo güreşçisi gelmiş olması ve direk bunu söylemesi bana hiç komik gelmedi ve onunla birlikte gülemedim.. Bence olmayacak zamanda ve çirkin bir benzetme ile bunu söylemesi çok da birlikte gülünebilir bir şaka gibi değil sanki.. Ama haklısınız hiç alınmamak gerekiyor bu densizlerin sözüne orası çok doğru..
Bende gülmedim hala da gülmüyorum şakalarına zaten kendilerince bişe yaptıklarını sanıyorlar işte hehe de geç gitsin bu halde sıkma canını

Bu saka size eğlenceli gelmemiş ama inan bu birsey değil duşa girip ağlanacak hiç degil hem kendine hemde bebeğin üzülecek yazık esin öyle diyince evet sana yetişmeye az kaldı beraber gureselim de gül geç bu zor günlerde zorluk çıkarmayın birbirinize ne tatlı eşiniz size saka yapan bir karakterde

Doğuma yakın insan çok duygusal oluyor canım çok iyi biliyorum bunu . Yerli yersiz ağlamalar laf kaldiramamalar oluyor malesef. Benimde eşim doğumdan geldiğim gün beyaz gecelik takımı giyinmistim. Sezeryanla yaptım doğumu karnım hemen inmemisti. İki büklüm.yuruyorum diye bana aynı ninelere benziyosun bu tip ne dedi. Ben aynanın karşısına geçtim ağrıdan aglayamiyorum da. Allah im diyorum ne zaman duzelicem ben. O anda insan öyle duygusal oluyorki. Esinden,çevrenden asla olumsuz birşey duymak istemiyorsun. Zaten yeterince ay çok kilo almışsın diye insanlar oluyordu etrafımda. Neyse ben hırs yaptım 1sene sonra rejime girdim. Üst baş yeniledim. Eşim beni öyle kiskaniyrduki. Bana parmağındaki yüzüğü sormayan adam yüzüğün nerde diye sürekli sormaya başlamıştı. Sen şimdi hiç bişey deme. Sessiz kal. Doğumdan sonra emzir güzelce bebeğini sonrada rejime başlarız oh mis gibi öyle pişman ederiz ki onları adam olurlar 😂

EŞİM SUMO GÜREŞÇİSİ OLDUN DEDİ

Ben de ona EL-ENSE çekmeye başladım olmalıydı bence konunun başlığı.

Şaka bir yana hamilelikte kadınlar hormonlardan ötürü duygusallaşabiliyorlar.Normalde alınmayacagınız gülüp geçeceğiniz konulara adet doneminde bile hormon dengesizliğinden alınabiliyoruz hamileyken düşünemiyorum.Bence alıancak kırılacak bir durum yk evlendikten sonra corona sebebiyle eşim de ben de 15 kilo aldık ikimizde birbirimize bakıp dalga geçiyoruz yeri geliyor.Keşke ben de hamile kalabilsem de eşim benimle sumocu gibi oldun diyip dalge geçse inanın.Çok güzel bir iş yapmışsınız beraber allah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin biz olamayanlara da nasip etsin hic takılmayın bence .O sumo icinden bir melek cikaracak öyle düşünün
Canım benim Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah.. 🙏

Kaba bir şakaymış evet ama gönlünü almaya çalışmış en azından, biraz abartmışsın gibi duruyor inan..
Ayrıca duşa girerken kapıyı kilitleme, düşsen kalsan Allah korusun eşin nasi girecek içeriye hamilesin bir de aman diyeyim 🙏

Bu biraz da eşler arasındaki muhabbete bağlı sanırım biz normalde de çok esprili takılırız bana dese aynı şeyi kendine bak tombalak derim güleriz bende hamileyim bu arada senden daha fazla kilo aldım hatta ben kendime diyorum ne hale geldim diye karnım da çatlaklar var göğüslerim falan aldı başını gidiyo. Geçen gün çamaşırları asarken eşim alt çamaşırımı görmüş bu ne kız içine birlikte sığarız falan dedi. Bizde çocukla anca sığıyoruz zaten Hayatm dedim annelik çok zor falan dedi sonra. Takılma böyle şeylere kendine baksın.

Kaba bir şakaymış evet ama gönlünü almaya çalışmış en azından, biraz abartmışsın gibi duruyor inan..
Ayrıca duşa girerken kapıyı kilitleme, düşsen kalsan Allah korusun eşin nasi girecek içeriye hamilesin bir de aman diyeyim 🙏
Kilit konusunda bazı arkadaşlarımda söyledi sizin gibi.. Evet çok doğru ben bunu düşünemedim.. Bir daha kilitlemeyeceğim

X