eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

Beş altı kez eşine şiddet uyguladın ve o hiç tepki vermedi ha? ! Şaşırdım doğrusu, şunu söylim- ben eşime vurmaya cesaret bile edemem.
Rabbim yardımcınız olsun, ilk başta çatişmalar normal iki yabancı insan bir evde birleşiyor huyunuza suyunuza alışmanız biraz zaman alacaktır

En önemlisini atladım.Seni burda ona vuruyorsun diye kızıp kınayanlar olabilir ama inanın bu tipteki adamlar delirtici oluyorlar.Karşındaki adam aşık olduğun sevdiğin herşeyini paylaştığın adam sürekli sorunu sen çözmek için yırtıyorsun kendini o sadece he he diyip gene yapacağını yapıyor.Hep hayallerini hem beklentilerini elinden aldığı yetmiyormuş gibi bide umursamıyorlar üstüne üstlük.Son kavgamızda ben ayrılıyoruz diyorum o bana esneyerek gülerek bakıyordu.İnsan kendini sevdiğine duyuramadığında deliriyor arkadaşlar sürekli fedakarlık nereye kadar kadınlık onurumuz nerede?O isterse ye o isterse yat o isterse çık.İstediğinde gülsün.Evlilik el ele omuz omuza vermek ama bu adamlar elini verdiğinde kolunu kapan,omuzlarınada yük bindirip tepene sıçanlardan.Şiddeti onaylanıyorum ama benimde yakasına yapışıp duy beni diye ağladığım çok gün oldu

Tamamda ama ya tersi olsaydı bunca çabalamalarınıza esneyip gülmek yerine- yeter artık dırdır etme diyip pata küte o sizi dövseydi. Herkesin problemi sorunu var benimde eşim bana kocalık yapmıyor onunla konuşmak mümkünde değil çok öfkeli ve sinirli bir tip ben napim şimdi?

İyi de sen kocani sevmiyorsan nefret ediyorsan atanana kadar onu basamak olarak kullanip sonrasinda yoluna bakacaksin demektir. Su an tek maasla ev gecindiriyor. Parasi bitiyor sen sigara parasi dahi vermiyorsun. Bencillik ikinizin de tek sorunu bence. Atanmadan evlenmeseydiniz bunlar olmazdi.

Allah yardımcın olsun

Bu arkadas boşanma aşamasındaydı eski konuyu hortlatmıssınız.

Bence bu sınav hazırlık süreci sizi yıpratmış biraz da tahammülsüz yapmış. Sınavınız geçinceye kadar sabredin, dikkatli davranın. Sonrasında oturup güzelce konuşun. Bu konuda sizin de hatalarınız var, siz de hatalarınızı görmeye çalışın.

Şimdi gördüm boşanma aşamasındaymışsınız bile, umarım hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…