eşim sadece SEVİŞMEK istediği zaman bana sevgi gösteriyor..

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
43
ilk önce şu iki şeyi belirtmek istiyorum.hesabımı yeni açtım.aslında eski üyelerdenim ancak şifreyi unuttum.mail adresim de değiştiği için geri alamadım.yeni hesap açmak zorunda kaldım.ikincisi yazacağım şeyler için git eşinle konuş diyebilirsiniz.bunu çok denedim.ancak eşimle konuşmak imkansız.ya da ben beceremiyorum !
evleneli daha 4 buçuk ay oldu.1 haftalık evliyken eşim görev gereği şehir dışına gitti ve 3 ay sonra geldi.ben doğru annemin evine gittim.ve psikolojim alt üst oldu.(milletin lafı bitmez.)
yani yaklaşık 1 buçuk aydır daha beraber bu evde yaşıyoruz.
2006 yılından beri birbirimizi tanıyoruz.liseden beri.ayrılıp barışmalarımız oldu.ancak benim üniveristeyi bitirdiğim eşim bana evlenme teklifi etti.herkesin hayal edip istediği gibi.çok romantikti.ama bende ters giden bir şey vardı.o günden sonra hep kavga ettik.her gün ama her gün.istemeye gelecekleri günün akşamında bile deli gibi kavga ettik.bisürü küfürler...

öyle yada böyle isteme oldu.beni rahatsız eden bi çok şeye rağmen.2 yıl düğün olmıcak şartı vardı.ama aradan 3 ay geçmeden kayınvalidemler düğün demeye başladı.meğer tek dertleri oğullarının karnına sıcak yemek gitmesiymiş..aylar geçti bin bir güçlükle çeyiz alındı.düğün yapıldı.eşyaları kendimiz aldık.parasını biz ödicez diye kimseyi çağırmadım.gittik eşimle ikimiz aldık.evi tuttuk.haziran gibiydi bunlar. ama düğün yaklaştıkça bir sürü alışveriş gelinlik vs. işlerde eşim hep kendini geri çekti.maddi olarak da var ama daha çok manevi.hiç bir şekilde yanımda olmadı.damatlığını düğüne 1 gün kala seçti.
düğünde ilk dans yaparken aşık değil nefret doluyduk.çünkü istediğim slayt gösterisi olmamıştı.ve bu bir çok boş vakti olmasına ragmen ilgilenmeyen eşim yüzünden olmuştu.onlar konvoyla çıktık geliyoruz derken ben gelinliğimi giymemiş daha slayt yapmaya uğraşıyordum.kısacası hiç bişeyle ilgilenmedi.

düğün gecesi otelde kaldık.altınlar bizdeydi.meger annesi emir vermiş altınlar köyde kalcakmış.eşim de bana bunu söyledi.ben de senin ailen benim benim dışımda başkasıyl karar alma dedim.daha 1 günlük evliyken kavga ettik.ve suratlar 5 karış kendi evimize geldik.ankaraya.
10 gün sonra eşim başka şehire gitti.ben geri annemlere.arada köye onun annesine gittim.ve bu süreçte çok yıprandık.ben eşimi çok boğdum.etrafın lafı beni çok bunalttı.onun ailesiyle 3 gün kalmak bana tan bir eziyet!!!!! ve en son şu raddeye geldik.ankaraya bir geleyim ilk işim boşanma davası açmak olcak.senden nefret ediyorum.seni sevmiyorum.senle evlendiğim güne lanet olsun...
aradan zaman gecti ben ankaraya geldim.çünkü kpssye hazırlancaktm dersanem başladı.kendim kaldım evde.kimseyi tanımıyodum.kimseyle konuşmuyodum.bi de eşim beni yanlız bırakıyodu.kendi sesimi unutur olmuştum.
sonra eşim geldi.ama biz alışamadık birbirmize.geleli daha bir hafta olmadan izin alıp köye gitti.ben kendim kaldım.bnim iznim uyuşmadı diye.
sonra sonra fark ettim ki sevişmek istediği zaman işten eve güler yüzlü geliyo.ben somurtkan olsam da ne yapıp edip beni güldürüyo.ama seviştiğimizin ertesi günü 5 karış surat.ya bilg. başında. ya tv başında.2 gün böylseyse 3.gün eve güler yüz geliyor.
soğuk.hep soğuk.sürekli yaptığım hiçbişeyi begenmiyor.her gün farklı yemek istiyo.o kdar dersin arasında yapmaya calışyıroum yine de bi kötülük buluyo.birini yapsam çamasır ütülenmemiş.ütüle.diğerini yapsam sen ev pis.temizle.çamaşır yıka.temizlik yap.ve o istediğinde ona zevk ver. artk dayanma gücüm kalmadı ve bu şiddete dönüştü.ama onun tarafından değil.ben ona zarar verdim.ve bu 5 6 kez oldu.onun o soğuk tavrı nefret bakışı beni delirtiyo her seferinde. canını yakmak istiroyum.o benim canımı öyle bir yakıyo ki yanlız bırakarak.kendimi su evde temizlikçi aşçı ve seks kölesi olarak görüyorum.bunların hepsini ona da söyledim.ama edebiyat yapmakla suçlandım.en son cuma aksamı beni delirtti.beni 5 dk dinlesene adam gibi.ama yok yatağın içine girmiş.uyumaya çalışıyo.ben başında beni dinle 5 dk diyorum yok.sabrım taştı artık vurmaya başladım.kendimi sakinleştiremiyorum.bi an bi atak geliyo resmen.sonra ertesi sabah 6 da evden esyalarımı toplayıp gittim anneme.bn otagardayken aramış.açtım sonra ben gidiyorum dedim.niye haber vermedin dedi.
2 gün boyunca beni sadece 2 kere aradı.1.annemlere gittin mi ? 2.ne zaman geliyosun ?
eve geldim.çok hastaydım.belim karnım çok ağrıyodu.banyo yapmıştım.yattım yatagın içine.geldi sokulmaya başladı.napıyosun dedim.cilve yapıyorum dedi.bende yapma dedim.senin karın sabahın köründe kaçar gibi geliyo ve iki gün sonra sen ona hiçbişey sormuyosun.tek istediğin kendini tatmin etmek.bu nasıl bişey dedim.bidaha suratıma bakan yok o günden beri.yani 2 gündür.
o evden gitsin istiyorum.arkadaslarına gidiyo.hiç aramıyorum.napıyosun diye.önceden kızardı hep arıyosun diye.şimdi umrumda değil.başkasıyla yatsa diye düşünüyorum bazen.kılım kıpırdamaz heralde.
temmuzda sınavım var.ve cok önemli öğretmenlik için.ben artık kendi benliğimi kaybettim.her şeyde kendimi yetersiz hissediyorum.çünkü öyle hissettiriyo bana.napcamı bilmiyorum.daha çok şey var aslında.

Baştan sona mutsuz bir evlilik. Boşanmayı düşünmüyor musunuz? Daha 4 aylık evlisiniz be problemler dağları aşmış. İnşallah geçer diyeceğim ama çok zor.

hepsinin aklı şeyinde !!!!!!!!!!!!
ne duygu ne his !!!!!!!! bişey yok!!!!!! evlenir evlenmez maneviyatı hemen harcıyorlar !!!!!! ondan sonra o yatağa girince konsatre olabilirsen ol!!!!!!!!!!

evlenme teklifinden sonra her şey ters gitmiş nazar mı acaba, Allah yardımcınız olsun eşiniz gerçekten sinir bozucu biri

Evlenmeniz bir hata olmuş zaten.
Eşinize şiddet göstermeyin. karısını döven kocalar ne ise kocasına şiddet gösteren kadınlar da gözümde aynı.
Anlaşamıyorsunuz. Nişanlıyken de evlenirken de anlaşamamışsınız. Evliliğin böyle gitmesi sürpriz olmadı sanırım.
Eşinizle son bir kere ikinizin de hatalarını oturup konuşun. Öyle evden sürekli gitmek le sonra kendi kendine dönmekle olmaz. Konuşun ayrılmak istiyorsanız ortak karar alıp tamamen bitirin ve biriniz evden ayrılsın. Yok deneyelim derseniz yardım alın beraber. Ankara gibi yerde danışman bulabilirsiniz rahatlıkla

madem öyle sen de nabzına göre şerbet ver her gün seviş kocanı şekillendir yani, zaten anlamadığım sizin şuanda sevişmekten başka derdiniz de olmaması lazım. erkek cinsi sekse kadından daha düşkündür bu bi gerçek ne yapalım yani

Evlenmek bastan hata o birincisi

İkincisi esin bir aylık evliyken gitmiş seni neden goturmedi bence araya soğukluk girmiş daha da yıpratmıştır durumu

Ve sakin hamile kalma sakin

Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. Allah yardımcınız olsun. Umarım bi çıkar yol bulursunuz

Daha çok yeni evlisiniz ..
Aranızda uzman desteği ile sorun ne problemin özü ne ??
anlayıp çözebilirsiniz.
Eşinin amacı ne, neden böyle davranıyor bunlar çok önemli ..
Bir evlilik danışmanına başvurmanız şart bence .

Ben iki tarafı da çok hatalı buldum. Evliliğiniz daha çok yeni birbirinizi seviyorsanız karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla kurtarabilirsiniz. Ama artık tahammülünüz kalmadıysa boşanmaktan başka yol yok gibi.

şimdi bir kadın kocam bana şiddet uygulıuyor dese burada herkes girer ona. kusura bakmayın,tamamda şiddet ne demek. hemde defalarca. boşanın.
aynen aşırı aşırı tepkiler verirdik
konu sahibi bir kendine gel.. o da sana birgün bir şiddet uygular Allah korusun
o zaman dağılır iyice mahvolursun
gidin terapi alın en mantıklısı bu gibi..

Kusura bakmayın ama ben de sizi hataya daha yatkın gördün,
Resmen eşinize tahammülünüz yok hem de hiç bir konuda.
"eve geldiğinde somurtuyorsam.." cümlesi ben de mutemadiyen surat asan, mutsuz, karşı tarafın bütün enerjisini emen bir kadın profili canlandırıyor.Eşiniz 3 ay yokmuş tamam zamanlama çok kötü ama eminim keyfi bi seyahat değildi.
Yokluğunda sizi hiç sıkmamış, zor durumda bırakmamış (yapsaydı mutlaka değinirdiniz) benim gözümde henüz 1,5 aylık evlisiniz ve önünüzde yıllar var bu evliliği düzeltebilmek için.
Öfkeyle kalkmamanızı öneririm.

Yaslariniz kac? Esin daha olgunlasmamis olabilir mi?

Yani erkeklerin bir cogu sevismek istediginde daha kibar olur , benim esimde oyle cok iyidir ama sevismek istediginde dahada iyi biri oluyor,kibar romantik.. Ama siddet cok cok yanlis o konuda sabirli biriymis size tepki vermemis. Bence siz sinirli birisiniz ki haklisinizda ama esiniz buna katlanamiyor olabilir. Yani surekli konusmayi dene arkadasim al.karsina ya konusalim ya bosanalim de sorunlarini anlat , seneblerini sor,ya beraber duzeltelim yada ayrilalim de. Eger birbirinizi seviyorsaniz halledersiniz. Karsiliklo fazla hata var ve daha cok yeni evlisiniz.

İlk tedbir hamıle kalmamak olsun ıkıncosıde boşanma yoluna gir siz evcıluk oynamıssınız evlilik drğilki arkadasim.sevgiliyken birkere ayrıldınmı bırdaha donmeyeceksın aslında cunki o ılk ayrılıkta çurumeye başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…