- 9 Mart 2011
- 11.693
- 8.899
-
- Konu Sahibi -mathilda-
Bir de tabi 30 yil once doktora gitme orani cok dusuktur.
İşsiz,güçsüz, dereceleri ve kariyeri olmayan biri olsaydı acırmıydı?Hiç sanmıyorum. Yok melek gibiymiş yok bilmem ne,o kadar da süslü püslü cümleler kurmuş ki ona vay be ne kadar iyi bir kalbin varmış diyelim diye.Ya nişanlıyken belliymiş aslında ama evlenmiş,beş sene boyunca sorunlu bir evlilik yaşamış ama bile isteye çocuk yapmış.Kendi istemiş olmuş, şimdi gelip içip içip ölmek istiyorum diyor.Yazık o çocuğa ya.Konu baştan sona akıl tutulması. Yapacak tek şey ayrılıp çocuğunuzla ilgileneceğiniz bir ortam oluşturmak. Zavallı gördüğünüz bir adamla ömür geçirmeyin bari. Evlenirken eş adayının mesleği, eğitimi vs tabii ki bizim için belirleyicidir. İnsanlara gard alıp beddua etmenize gerek yok. Ama siz de aydınlanın artık. Adama aciyorsunuz bu çok yaralayıcı bir şey. İlişkide merhamet duygusu tabii ki önemlidir ama ben aşk ve cinsel çekimi ilk sıraya koyarım. Sokakta bulunmus bir kedi yavrusu gibi bahsediyorsunuz adamdan. İyice tükenmeden ayrılın ve bir uzman desteği alın kendiniz için. Sizi uzun ve zorlu bir hayat bekliyor. Özel çocuk annesi olmak bitmeyecek bir maraton çünkü.
Derken o son barışmamız üzerine ayda yılda bir o da ben yaklaşırsam olan bir beraberlik sonrası hamile kaldım.
İşsiz,güçsüz, dereceleri ve kariyeri olmayan biri olsaydı acırmıydı?Hiç sanmıyorum. Yok melek gibiymiş yok bilmem ne,o kadar da süslü püslü cümleler kurmuş ki ona vay be ne kadar iyi bir kalbin varmış diyelim diye.Ya nişanlıyken belliymiş aslında ama evlenmiş,beş sene boyunca sorunlu bir evlilik yaşamış ama bile isteye çocuk yapmış.Kendi istemiş olmuş, şimdi gelip içip içip ölmek istiyorum diyor.Yazık o çocuğa ya.
Konu sahipleri banlanınca ben de sinir oluyorum.şurda konu akıp giderken konu sahibini kim şikayet etti
kim o taşı atan çıksın çabuk ortaya
belli ki kadının konuşmaya ihtiyacı var ya hemen ceza aldırmışsınız
Sadece konu sahibi değil,yolunda gitmeyen bir evlilikte bencilce dünyaya çocuk getiren tüm insanlara kızıyorum.belki çocuk olursa düzelir
zaten kocamla bi şey yapamıyorum çocukla uğraşır oyalanırımın sonucu
çok çok yazık
hiç şaşmazSadece konu sahibi değil,yolunda gitmeyen bir evlilikte bencilce dünyaya çocuk getiren tüm insanlara kızıyorum.
Herkes hayatındaki neden sonuç ilişkisi kurma becerisinde çok iyi değildir. Konu sahibinin algı yanılgısı bu sebepten olabilir yine de.Zeka ile akademik başarı her zaman orantılı değildir ki örneğin adama gay misin diyor adam olabilir diyor gidip psikologa değilim ya bu beni yönlendirdi gibi bir şey diyor bu düpedüz zeka geriliği yani katlanılabilecek biri gibi değil hani hastalığından bağımsız söylüyorum bunu
Herkes hayatındaki neden sonuç ilişkisi kurma becerisinde çok iyi değildir. Konu sahibinin algı yanılgısı bu sebepten olabilir yine de.
Sorunlu olduğu belli bir ilişkiyi ne olursa olsun ilerletmemek gerek. Acıdığım adamı kocam yapmam mesela. Kedi sahipleniyor sankiİşsiz,güçsüz, dereceleri ve kariyeri olmayan biri olsaydı acırmıydı?Hiç sanmıyorum. Yok melek gibiymiş yok bilmem ne,o kadar da süslü püslü cümleler kurmuş ki ona vay be ne kadar iyi bir kalbin varmış diyelim diye.Ya nişanlıyken belliymiş aslında ama evlenmiş,beş sene boyunca sorunlu bir evlilik yaşamış ama bile isteye çocuk yapmış.Kendi istemiş olmuş, şimdi gelip içip içip ölmek istiyorum diyor.Yazık o çocuğa ya.
Niye banlandı konu sahibi, kaçırdım oraları?kocasını suçluyor ama kendinde bile olabilir sorun
hep mekaniktim yazmış mesajında
işaretleri o da anlamamış
bilmiyorum kiNiye banlandı konu sahibi, kaçırdım oraları?
Bırakamazdım, bir çocuk gibi saf ve masumdu diyor.Eee biz ne diyelim ki şimdi sana,bırakamamışsın bir de üstüne çocuk yspmışsınSorunlu olduğu belli bir ilişkiyi ne olursa olsun ilerletmemek gerek. Acıdığım adamı kocam yapmam mesela. Kedi sahipleniyor sanki
Her safla evlenecek olsak ohooo.Bırakamazdım, bir çocuk gibi saf ve masumdu diyor.Eee biz ne diyelim ki şimdi sana,bırakamamışsın bir de üstüne çocuk yspmışsın.
Yaaa bu konuda da güldürdün ya beni☺Her safla evlenecek olsak ohooo.
derdi olanı pişman edelim ve yazmasına anlatmasına engel olalım tayfasışurda konu akıp giderken konu sahibini kim şikayet etti
kim o taşı atan çıksın çabuk ortaya
belli ki kadının konuşmaya ihtiyacı var ya hemen ceza aldırmışsınız
O yüzden de anlaşıp evlenebildiler belki de , konu sahibi de farklı söylediğine gorenkocasını suçluyor ama kendinde bile olabilir sorun
hep mekaniktim yazmış mesajında
işaretleri o da anlamamış
Belki çocuk bile otizmli değil zaten 2 yaşta tanı tam olarak konuşamıyor otizmden riskli bebek deniliyor yani kesin otizmli denilemiyorBir de esinin otizmli olduğunu konu sahibi düşünüyor herhangi bir tanı da yok , belki de otizmli değil eş