- 4 Ekim 2012
- 16.216
- 31.629
-
- Konu Sahibi -mathilda-
Ne diyorsun sen ya ne nafakası ben ona hiçbir konuda muhtaç değilim ki hiçbir şey için ona sabretmedim sadece kıyamadım ve çözemedim ve boşanmaktan korktum diyebilirim siz benden daha hayat profesörü olabilirsiniz ama emin olun işin içinde olsanız anlardınjzYuru git işine kardeşim sanki yolda yavru kedi bulmuş gibi birde konuşuyorsun . Karşında salak varmış gibi konuşma . Ee noldu biraz idare ettin yüksek nafaka alır bırakırsın
Hayat profosoru olmaya gerek yok . Siz evlatlık almadınız . Yavru kediden bahseder gibi konuşup durmayın . Bu kadar kötüydü neden evlendiniz ?Ne diyorsun sen ya ne nafakası ben ona hiçbir konuda muhtaç değilim ki hiçbir şey için ona sabretmedim sadece kıyamadım ve çözemedim ve boşanmaktan korktum diyebilirim siz benden daha hayat profesörü olabilirsiniz ama emin olun işin içinde olsanız anlardınjz
Sürekli başkalarına atıyorsunuz sorumluluğu anneniz evlenince düzelir dedi diye evlenmek nasıl bir mantıktır. Annenizin her dediğini yaptınız mı hayatinuz boyunca . Artık geçmişe donemezsiniz , çocuğunuz için güzel bir eğitim planı hazırlayın .Beni yargılananlar hiçbirinize kendimi anlatmak için yırtmayacagım artık. Yetişkinim kendi kararlarımı alıp uygulayabilecek zekaya da sahibim ama parçalanmış şiddet içeren bir evde büyümem babamın tam tersi özelliklere sahip bu kişiye beni bağladı. Asla beni dövmezdi biliyorumdur aldatmazdı biliyordum vs vs gibi… çok iyi niyetli temiz kalpli diye düşündüm annem evlendikten sonra olgunlaşır erkekler gençken cahil oluyor dedi bu bende çok etkili oldu ister inanın ister inanmayın. Evlendikten sonra da bir süre ayrı kaldık zaten bir yıl kadar yurt dışında eğitimdeydi. Sonra işi zaten sürekli seyahat olduğu için ayda yılda bir görüştük. Çözemeylerim canıma tak dememesi belki bundan kaynaklandı hep bir özlem bazı şeyleri maskeledi sanırım. Sonrasında ne zamanki işi yerele döndü ve ben bu adamla aynı evde herkes gibi yaşamaya çalıştım işte o zaman anladım ama artık çok geçti çünkü çocuğum vardı. Yine anlamadınız anlayamazsınız diye tekrar belirtiyorum size şöyle söyleyeyim yine kendimi aklamak için bahane bulduğumu düşünebilirsiniz ama burdan baktığımda sanki kader sonsuz olasılığı birleştirmiş bu evliliği yapmam devam ettirmem ve çocuk konusunda yaşamasam bilemezsiniz
Ben çocuk yaparken başıma neler geleceğini hiç bilmiyormuşum hangi kafayla hamile kaldım hiçbir fikrim yok. Bana çok zor geliyor çocuk yetiştirmek özellikle oyun oynamak onunla konuşmak çok zor geliyor.
Konu sahibi siz hayatı gelişine yaşıyorsunuz . Çocukta plansız olmuş . Ne annenize ne çevrenize suç atmayın . Hayatın sorumluluğunu alin . O çocuğun babasını siz seçtiniz. Kabaslamak istemiyorum ne dediğimi anladınız. Kadınlar baba olmaya uygun adayı seçer biyolojik olarak . Biraz büyüyün hayatınızın sorumluluğunu alin . Içip içip ölmek istiyorum ne ya ? Umarım o çocuğa iyi bir bakım verirsiniz büyüyünce sosyal anlamda sıkıntıya düşmez. . size yazılacak birçok şey var ama neyse..Şuan 1 buçuk yaşında kendimi çok tükenmiş hissediyorum herşeyi kendimi sürükleyerek itekleyerek yapıyorum hiç sevmedim ben bu anneliğin sorumluluğunu kendime hiç zaman kalmamasını bazı günleri aç geçirmeyi duş alamamayı vs vs ama en çok onunla oynamak konuşmak beni yoruyor benim gibi olan var mı çocuğum gözümün içine bakıyor benle gül oyna eğlenelim diye suratım asık kendimi zorlayarak oynamaya çalışıyorum ama yapamıyorum olmuyor bilmiyorum bende mi bir sorun var hayatımda hiçbir zaman eğlenceli güler yüzlü bi tip olmadım ki hep melankpliktşm hata yaptım galiba yavrucuğumun ne suçu var …
Ya da yurt dışında çalışıyorken Euro dolar kazanıyor diye düşündün.Beni yargılananlar hiçbirinize kendimi anlatmak için yırtmayacagım artık. Yetişkinim kendi kararlarımı alıp uygulayabilecek zekaya da sahibim ama parçalanmış şiddet içeren bir evde büyümem babamın tam tersi özelliklere sahip bu kişiye beni bağladı. Asla beni dövmezdi biliyorumdur aldatmazdı biliyordum vs vs gibi… çok iyi niyetli temiz kalpli diye düşündüm annem evlendikten sonra olgunlaşır erkekler gençken cahil oluyor dedi bu bende çok etkili oldu ister inanın ister inanmayın. Evlendikten sonra da bir süre ayrı kaldık zaten bir yıl kadar yurt dışında eğitimdeydi. Sonra işi zaten sürekli seyahat olduğu için ayda yılda bir görüştük. Çözemeylerim canıma tak dememesi belki bundan kaynaklandı hep bir özlem bazı şeyleri maskeledi sanırım. Sonrasında ne zamanki işi yerele döndü ve ben bu adamla aynı evde herkes gibi yaşamaya çalıştım işte o zaman anladım ama artık çok geçti çünkü çocuğum vardı. Yine anlamadınız anlayamazsınız diye tekrar belirtiyorum size şöyle söyleyeyim yine kendimi aklamak için bahane bulduğumu düşünebilirsiniz ama burdan baktığımda sanki kader sonsuz olasılığı birleştirmiş bu evliliği yapmam devam ettirmem ve çocuk konusunda yaşamasam bilemezsiniz
Allah seni de böyle yargılarla karşılaştırsın inşallah iftiralara uğrarsınYa da yurt dışında çalışıyorken Euro dolar kazanıyor diye düşündün.
Hiç bana beddua etme. Ben sana hayatında yaptıklarının fotoğrafını çekiyorum. Bir çocuk yapmayı secmissin . Evlenmeyi secmissin. Sorumluğunu alamadım diye birşey yok . Boşanmadim , ayrilamadim , bakamadimAllah seni de böyle yargılarla karşılaştırsın inşallah iftiralara uğrarsın
Eşiniz ve ailesi bile bile genetik hastalık taşıyacak çocuk doğurmanıza göz yummuşlar. Hatta kendileri de bu hastalığı taşımalarına rağmen tüm aile sizi bir güzel kandırmış. Siz hala bu adama eşim mi diyeceksiniz? Beni yaktınız masum çocuktan ne istediniz diye hesap sormayacak mısınız? Yoksa çocuğun kaderi de mi o sonsuz olasılıkların içindeydi? Bu yalancı insanların içinde mi büyüteceksiniz çocuğu? Çok büyük bir sorumluluk var artık üstünüzde, kocanızla mı çocuğunuzla mı ilgileneceksiniz? Anası babası, evlensin de biri baksın kafasıyla size kitlemişler adamı. Siz de maşallah evren karma olasılık kader vs bütün tuşlara basmışsınız. Herkes kendi çocuğuna baksın deyip bu yalancı aileden uzaklaşmanız lazım. Çocuğunuzla oyun oynamaktan bile sıkıldığınızı yazdınız. Kocanızdan da sıkılıyor musunuz?burdan baktığımda sanki kader sonsuz olasılığı birleştirmiş bu evliliği yapmam devam ettirmem ve çocuk konusunda yaşamasam bilemezsiniz