Eşim ortadan kayboldu

Ha bi de daha ev kurulmamış, aileler kaynaşacakmış falan.
Ogün anlatımıda saçmaydı evlendiğim sabahı beni terk etti dedi evlenmek zorunda kalmış sanırım.. eksik anlatıminiz var bu şekilde hayatın akışına uymuyor dedim oradan hatırlıyorum bu üyeyi.. canını nasıl yaka bilirim diye soruyordu 🤷

Ogün anlatımıda saçmaydı evlendiğim sabahı beni terk etti dedi evlenmek zorunda kalmış sanırım.. eksik anlatıminiz var bu şekilde hayatın akışına uymuyor dedim oradan hatırlıyorum bu üyeyi.. canını nasıl yaka bilirim diye soruyordu 🤷
Evlendiğimiz gün göreve gitti, ben ailemin evinde onu beklerken gittiği 2. Gün bana buz gibi davranmaya başladı. Telefonlarımı açmıyor, açsa da hemen kapatmak için bahaneler arıyor vs. En sonunda bu böyle olmayacak bari Bi ev tutalım aileme izah edelim dedim BANANE, SANA EV Mİ TUTUCAM BİDE, NE HALİN VARSA GÖR DEDİ. annesinin durumdan haberi oldu, onu aradım BEN NAPİM ARANIZDA HALLEDİN dedi. En sonunda da bana ZATEN Bİ ZEVK İÇİN BAŞIMA BUNLAR GELDİ dedi, beni terk etti.. konusunun devamı bu...

Konu sahibine sordum ses yok

2 aynı konuyu açana kadar burda bunun tartsimasini yapana kadar

Gıdıp hakkını arasa bunun mücadelesini verse daha doğru değil mi

Aynı konuyu tekrar tekrar açıp bizden ne bekliyor acaba

Eşinizle ilgili psikolojik sorun olabilir .Annesi dışında iletişim kurabileceğiniz biri ile konuşun kimseden ses Seda yoksa .ne oldu ne yapmaya çalışıyor sağlıklı bir durum değil suan inş hersey iyi olur sizin için

Ulaş aynı kişi ikiside.
Konuları falan birebir aynı. Sadece detay değiştirip açmış.
Evet canım, senin mesajlarını okuyunca farkettim🤦‍♀️ Yani konu değiştire değiştire nereye varmak istiyor ?

Kaç tane konu açarsan aç doğru bir tanedir konu sahibi..

Ben buraya sizden destek almaya geldim ama köstek oluyorsunuz. Eski hatalarımla falan yargılıyorsunuz. İstemiyorum sizden yorum falan zaten psikolojik olarak berbat durumdayım şoktayım bir de sizin incitici yorumlarınıxı görmek istemiyorum. Şeytan taşlar gbbi taşlıyorsunuz insanı
Gerçekler acıdır.. insanlar bu adamla evlenilmez demiş size, keşke böyle olmasaydı am sonuç haklılarmış . Şimdi tepki görünce neden alınıyorsunuz? Evet hatalıydım diyip kabul etmeniz lazım önce hatanızı .

Bana çok tuhaf gelmedi çünkü zira artık kimse normal değil herkesten herşeyi bekliyorum ben.Yapılabilecek pek bişey yok benim kanaatim bu saatten sonra engeli kaldırsa noluuur aman ben ettim sen etme dese nolur? Verin mahkemeye dilekçenizi açıklayın avukata durumu boşanın bitsin gitsin.Annesine varana kadar engellendiyseniz çocuk ya emin olmadan evlenmiş sizinle ya da sonradan bir şeyler dank etmiş.Şu durumda aramayı sormayı kesip hiç peşine düşmeyip acilen avukata gidin derim ben.Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ay yapmayın lütfen ya. Bir ayda mi kurtulma derdine düşmüş evlilik böyle birşey mi? Öyle olsa bile bitirme şekli hoş mu? Nasıl oluyor bilmiyorum ama er yada geç erkek haklı pozisyona bir şekilde geçiyor

burada açtığı konularla kendisini hiç tanımayan insanlarda bile kötü izlenim bırakan bir kadın sizce gerçekten eşini bezdirmiş olamaz mı ?
emin olun bir sürü insandan daha fazla kadın haklarını düşünürüm ama bu her kadının doğru davrandığı anlamına gelmez.
eski konularını buraya eklediler. bir bakın öyle karar verin.

bütün mesajları baştan sona üşenmedim . okudum. Gerçekten neyin kafasını yaşıyor bazı insanlar anlamıyorum. Aynı konuyu 2 farklı kişi tadında eş zamanlı açan biri bunu niye yapar ki amaç ne yani ? Acaba ortada yapılan bir evlilik var mı gerçekten yoksa konu sahibinin kendi dünyasında var olan bişey mi yemin ederim artık bu şekilde düşünüyorum. Bence kendinizi kandirmayı bırakın ve gerçekleri yazın. kendinize yazık..

Ne kadar sıklaştı böyle olaylar gidişat iyi değil bu adam dönsede hayır gelmez sana ayrıl kurtul çocuk yok en azından kimse kimsenin duygularıyla onuruyla oynamaya hakkı yoktur keşke herkes anlasa

1 ay evvel evlendik. Pandemi sebebiyle düğün yapmadık. Ben ailemin yanında kalıyorum, eşim asker,göreve gitti. Gittiğinden beri sürekli kavga ediyoruz, bana soğuk davranıyor, soğudum falan dedi. "neden, yanımda çok mutluydun, sevdiğini söylüyordun, şimdi ne deyişti" diyorum cevap vermiyor. boşanmaktan bile bahsetti. Bugün izine çıkıyordu, ailesini alıp bize gelecekti tekrar aileler kaynaşsın vs diye, sabah günaydın yazmak için WhatsApp a girdim BENİ ENGELLEMİŞ. inanamadım şok geçirdim. Annesini arıyorum, bilmiyorum deyip yüzüme kapattı resmen. Tam da gelecekleri gün. Telefonlarımı asla açmıyor, başka no'dan arıyorum onu da engelliyor. Annemi de engellemiş. Annesini aradım annesi de beni engellemiş. Allah aşkına akıl verin bana elim ayağım titriyor bu ne böyle
Şimdi 1 aylık evliyken mahkeme boşamaz da bizi. Böyle sorumsuzluk olabilir mi, insan karısını hiç sebepsiz ortada bırakır mı
Ne kadardır tanıyıp evlendiniz. Muhakkak bişey var kendi eviniz yokmu neden annenizde kalıyorsunuz kv eşinizi doldurmuş olabilir orda kalmadın diye bişey aciklamamissinki bahane çok ayrılmak isteyene. Sende arama boşver başta belki etmis kendini kv hele hicccc arama

X