- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Asko en son 1k ydi şimdi 2k olmuşO zaman gelme böbişim olaylar çoğ denişikli olmaya basladı
Profil resmin beni benden alıyorSana yaptim sende bana yap diyorsa oda sana yapmasin sacma bu ama neden istemiyormusun tiksiniyormusun sevmiyormusun ?
Libidolu sevgi ablam o gelse konussa acardi tum. Cinsel sorunlariProfil resmin beni benden alıyor
Değil mi, bu haliyle bir de aldatmışken arkasından ağlayan bir adam olduğuna göre mutlaka çok özel marifetleri olmalı. Onu kkya konuk almalıyız benceLibidolu sevgi ablam o gelse konussa acardi tum. Cinsel sorunlari
Kaldırmış, hangi ara yaptı ki onuKonu sahibi profil fotonu kaldır istersen
Prezervatif üzerinden denedim normal de denedim. Tiksinmiyorum ama sadece yapmaktan hoşlanmıyorum. Boğazımın dürtülmesinden hiç hoşlanmıyorum daha doğrusu.Bu kadar merak etmesi sıkıntı dogurabilir. Deneyebilirsin belki tiksiniyorsan çok istiyorsa prezervatif üzerinden dene o zaman çok tiksinmezsin diye düşünüyorum
Boğazın dürtülmesiPrezervatif üzerinden denedim normal de denedim. Tiksinmiyorum ama sadece yapmaktan hoşlanmıyorum. Boğazımın dürtülmesinden hiç hoşlanmıyorum daha doğrusu.
Nasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız ediciNeden yapmak istemediğiniz önemli, tiksiniyor musunuz, utanıyor musunuz, onur kırıcı mı geliyor?
Tiksiniyorsanız buna diyecek sözüm yok ama diğerleriyse yatak odasında utanma, onur falan olmaz, gerçekten aşağılayıcı şeyler yoksa.
Ben tiksinmiyorum, yapmaktan da yapılmasından da keyif alıyorum, bizim için neredeyse olmazsa olmazdır.
Eşiniz siz bunu yapmıyorsunuz diye ölmez ama ben şahsen eşimin bu kadar istediği bir şeyi denerim, kırmam onu, bu kişisel tercih meselesi
oral seksi istemiyorsanız kendinize de yaptırmayın bu sefer eşiniz ben sana yapıyorum sen de bana yap diyemez dimi? ay bilemedim çünkü oral seks çok güzelMerhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Nasıl dürtülüyor anlayamadım amaNasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız edici
Boğazınıza kadar sokmayıverin.Nasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız edici
Prezervatif üzerinden denedim normal de denedim. Tiksinmiyorum ama sadece yapmaktan hoşlanmıyorum. Boğazımın dürtülmesinden hiç hoşlanmıyorum daha doğrusu.
Boğazına değil yanağına doğru al ve saçlarından tutmasına izin vermeNasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız edici
Saçlarımızdan niye tutmayacak kızBoğazına değil yanağına doğru al ve saçlarından tutmasına izin verme
Elbetteee yeri orasi zemherii.. Konu para bile teklif etti olunca düskünlügü babinda dedim de tabiki gidemez şakaydıO kadar da değildir ya, hepimizin hayır dediği şeyler vardır, adamlar bunun için başkasına gidecekse kapının yeri belli
Çok ileri gittiği için mideni bulandırıyor, öğürüyorsun ve boğulacakmışsın gibi geliyorNasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız edici