- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
Senin yorumunu bekliyordumNeden yapmak istemediğiniz önemli, tiksiniyor musunuz, utanıyor musunuz, onur kırıcı mı geliyor?
Tiksiniyorsanız buna diyecek sözüm yok ama diğerleriyse yatak odasında utanma, onur falan olmaz, gerçekten aşağılayıcı şeyler yoksa.
Ben tiksinmiyorum, yapmaktan da yapılmasından da keyif alıyorum, bizim için neredeyse olmazsa olmazdır.
Eşiniz siz bunu yapmıyorsunuz diye ölmez ama ben şahsen eşimin bu kadar istediği bir şeyi denerim, kırmam onu, bu kişisel tercih meselesi
Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Ay kahkaha atıyordum neredeyse, adama rezil olacağım az kaldıSenin yorumunu bekliyordum
IsırıkAy kahkaha atıyorsum neredeyse, adama rezil olacağım az kaldıBensiz cinsellik forumu düşünülemez oldu galiba.
Ay kendimi bir şey sanacağım artık, abartmayın
Isırık değil azı dişlerle azıcık kaşıyoruz, ısırma sonra da lazımIsırık
Uzman TvAy kendimi bir şey sanacağım artık, abartmayın
Sesli gülecem ve eşim ne oluyor diyecek diye kendimi zor tuttumIsırık değil azı dişlerle azıcık kaşıyoruz, ısırma sonra da lazım
4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Eee asyakitom 100sayfayı okumak yürek ister ahsjshssjsk
Aynen sürekli gundemdesin ee sayfaya adım atsam cikamam korkusundan bakamıyorumEee asyakitom 100sayfayı okumak yürek ister ahsjshssjsk
O kadar da değildir ya, hepimizin hayır dediği şeyler vardır, adamlar bunun için başkasına gidecekse kapının yeri belli4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?
Ha sormus bulundunuz madem ki cevaplayacak olursam daaa siz yapmazsaniz parayi verir yine yaptirir
O zaman gelme böbişim olaylar çoğ denişikli olmaya basladıAynen sürekli gundemdesin ee sayfaya adım atsam cikamam korkusundan bakamıyorum
Oyle dedin daha çık mırık ıtmıyı bışlıdımmmmO zaman gelme böbişim olaylar çoğ denişikli olmaya basladı