Eşim oral Seks için para bile teklif etti

Senin yorumunu bekliyordum

Ya erkekler gerçekten çok zevk alıyor bundan. Ki kadınlar da öyle yani bence ilişkinin bir parçası. Sonunda sevdiğiniz adamı mutlu etmek var. Yani yapmama nedenlerinizin üzerine gidip bunu aşmaya çalışın bence. Çünkü adam her seferinde istiyorsa aklı orda kalıyor işte daha da takıntı haline getiriyor belli ki. Tercih sizin

4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?

Ha sormus bulundunuz madem ki cevaplayacak olursam daaa siz yapmazsaniz parayi verir yine yaptirir

Konu sahibine bı yorumda ben yapayım adam o kadar istiyor ki son çare para teklifinde bulunmak zorunda kalmış hijyen durumundan yapmak istemiyorsanız eğer yıkasin ağzınıza almayın öpün öyle öyle alisabilirsiniz ben kirmazdim eşimi heleki o kadar ısrarına ragmen

4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?

Ha sormus bulundunuz madem ki cevaplayacak olursam daaa siz yapmazsaniz parayi verir yine yaptirir
O kadar da değildir ya, hepimizin hayır dediği şeyler vardır, adamlar bunun için başkasına gidecekse kapının yeri belli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…