- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Onunda hosuna gidecek demekEvet doğru söylüyosun. Ben de diyorum istemiyosan sen de yapma. Sonuçta ben ona bana yap demiyorum kendi istiyo (ha benim hoşuma gidiyo o ayrı tabi )
Aynen varya isterdim esleri nasil costururuz adli bir konu acaydi bize anlataydi fantezi hayatiniDeğil mi, bu haliyle bir de aldatmışken arkasından ağlayan bir adam olduğuna göre mutlaka çok özel marifetleri olmalı. Onu kkya konuk almalıyız bence
o kadar geriye almana gerek yok ki.Prezervatif üzerinden denedim normal de denedim. Tiksinmiyorum ama sadece yapmaktan hoşlanmıyorum. Boğazımın dürtülmesinden hiç hoşlanmıyorum daha doğrusu.
Elinle tut, elinle ağzın uyumlu hareket etsin, o zaman o kadar geriye gitmez.Öyle olmuyo işte yön veremiyorum içerde ağzımın çapı dar. doğrudan boğazıma değiyo yanaklara doğru alamam hareket alanı yok ki içerde
Ağzım küçük. Sadece baş kısmını bile aldığımda dolmuş oluyo zaten içerde hareket edecek alan kalmıyorElinle tut, elinle ağzın uyumlu hareket etsin, o zaman o kadar geriye gitmez.
O kadar küçük ağız mı olur diyeceğim de neyse siz konunuzun başında "eşim oral seks yapmam konusunda yalvarıyor, yapmam için para teklif ediyor ama ben asla oral seks yapmak istemiyorum" diyorsunuz ama şimdi baş kısmını ağzıma aldığımda.. diyorsunuz, demek ki yapıyorsunuz, daha ne istiyor, ağzınız küçükse o da idare etsin işte. Hani sorun buysa ağzınıza alamadığınız kısmı ile ilgili ellerinizi kullanın.Ağzım küçük. Sadece baş kısmını bile aldığımda dolmuş oluyo zaten içerde hareket edecek alan kalmıyor
Sen istiyor oral, verecek yüz dolar deyinMerhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Baş kısmını ağzıma aldığımda dediğim için demek ki yapıyorsun çıkarımını yapmışsınız. 4 yılda 5-10 kere yapmak sayılıyorsa evet yapıyorum.O kadar küçük ağız mı olur diyeceğim de neyse siz konunuzun başında "eşim oral seks yapmam konusunda yalvarıyor, yapmam için para teklif ediyor ama ben asla oral seks yapmak istemiyorum" diyorsunuz ama şimdi baş kısmını ağzıma aldığımda.. diyorsunuz, demek ki yapıyorsunuz, daha ne istiyor, ağzınız küçükse o da idare etsin işte. Hani sorun buysa ağzınıza alamadığınız kısmı ile ilgili ellerinizi kullanın.
Zaten iyi bi fiyatta anlaşsaydık yapacaktımSen istiyor oral, verecek yüz dolar deyin
Alın parayı canınız istemiyorsa oral falan da yapmayın oh olsunbu işler zorlama ile olmaz çünkü içten gelir..
Benim eşim bana 6 senede bir kere bile yapmadı, ben gık demiyorum. Siz 4 senede 5-10kere yapmışsınız. Yapıyorsunuz sayılır. Ancak, eşiniz size daha çok yapıyor, sizse ona kıyasla ona oldukça daha az yapıyormuşsunuz. Karşılıklı birbirini memnun etme niyeti olduktan sonra size ciddi anlamda rahatsızlık vermeyecek şekilde yapabilirsiniz bir şeyler.Baş kısmını ağzıma aldığımda dediğim için demek ki yapıyorsun çıkarımını yapmışsınız. 4 yılda 5-10 kere yapmak sayılıyorsa evet yapıyorum.
İciniz almıyorsa zorlamayın kendinizi.Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Valla tam tersi olsaydı burada hepimiz adamı taşlardık :)Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
Bir şey daha geliyor aklıma. Şimdi hiç bir insan, kadın veya erkek istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil ama tiksiniyorum, midem bulanıyor o yüzden yapamıyorum veya eşimi sevmiyorum, o bana yapmıyor, beni mutlu etmiyor o yüzden içimden gelmiyor vb vb bir şeyler deseydiniz, anlardım ama ağzım küçük diyorsunuz. Ağzınız küçük olabilir ama oral seks yapmaya engel olacak kadar küçük olması imkansız. Sizin bir travmanız mı var acaba, hani geçmişte ağzınıza büyük bir şey almak ve boğulma hissi yaşamanız gibi gibi?Baş kısmını ağzıma aldığımda dediğim için demek ki yapıyorsun çıkarımını yapmışsınız. 4 yılda 5-10 kere yapmak sayılıyorsa evet yapıyorum.
Bu eş kişisi ile izlemedikten sonra bir mana teşkil edeceğini düşünmüyorum.Netflix’te dizi var. Sex Education. Lise talebesi bir çocuk muz ile nasıl oral sex yapılır öğretiyor. İşe yarayabilir.
herkesin sınırı farklıdır ama bir evliliğin uzun sürebilmesi için yatak odasına mümkün olduğunca heyecan katmak lazım. Eşler birbirlerini ve kendilerini mutlu etmeyi amaç edinmelilerdir.