Eşim oral Seks için para bile teklif etti

Maalesef soğur. Siz hep çiçek almasını ya da yemek yapmasını isteseniz yalvarsanız yapmasa nasıl soğursanız o da soğur. Kendinizi alıştırın peçete alın tükrüğünüzü oraya tükürerek deneyin yutmak iğrenç gelebiliyor ya da boşalmamasını söyleyin prezervatif ile deneyin en azından alışana kadar. Zaten bi kaç kez olsa bu kadar ısrar istemez. Muhtemelen hiç yaşamadığı için merak ediyor olabilir bi de erkekler sahiplenme gibi görüyor bazı şeyleri. Bunu yapan ve bunu normal bulan yazıları okuyun rahatlatır.

Tamamda neden istemiyorsunuz? Oral seks seksin bir parçası. Toplumsal ayıplar yüzünden bence ama neyse devam edin kısıtlanmaya

Zorla hiçbirşey yapılmaz yapılsa da keyif vermez..ben 18 yıllık evliyim 8 yıldır falan yapıyorum öncesinde eşimin çok istemesine rağmen yapmazdım..sonra alıştım ve bundan oldukça keyif alıyorum .. erkekler bundan çok fazla zevk alıyorlar ...o andaki yüz ifadeleri inlemeleri hatta yalvarmaları. ..bu biz kadınlara ayrı bir özgüven ve vazgeçilmezlik havası katıyor.
Karşımızda köleleşiyor olmaları ayrı bir olay zaten
Yani siz bilirsiniz ama ufak ufak alışmaya çalışın cinselliğin olmazsa olmazıdır oral

Soru olarak soruyorum gerçekten. Peki günah değil midir? Arkadan ilişkiye çok insan girmiyor gunah diye.ama oral çok yapan varmış)

Soru olarak soruyorum gerçekten. Peki günah değil midir? Arkadan ilişkiye çok insan girmiyor gunah diye.ama oral çok yapan varmış)
Oral deyince herkesin aklına ağıza boşalmak geliyor ama aslında öyle değil, bu birbirini coşturmak için bir yol. Ağıza boşalmak çok uygun değil herkesin bünyesi de kaldırmaz zaten ama diğerlerinde sakınca yok diye düşünüyorum. Yapmayın diye ahkam kesen otoriteler küfür de etmeyin diyor. Ama küfür etmeyen yok gibi. Milletin onuruyla oynamaya çekinmeyen ağız eşini mutlu edecek hareketi yapsın bir zahmet. Tabi hijyen önemli bunu yapmak için iki tarafın da temiz olması lazım.

Eşinizin bu nedenle aizden soğuması fikri saçma. Ama evlilikte bazı şeylee zamanla monotonlaşıyor. Sonuçta eşinden istemiş ters ilişki gibi yapılmayacak birşey de istememiş..arkadaşlar utanacak sıkılacak bişey yok karşılıklı olarak birbirinizi mutlu etmezseniz ilişkiniz sıkıcı halw gelir ve zamanla evliliğinizi de etkiler bu durum. Kim ne derse desin evliliğin yüzde doksanı seks. Karşılıklı tatmin önemli birşey. Yenilik iyidir arada heyecan katmak lazım

Zorlama ile yapmak doğru değil ama soğuya bilir erkek milleti sonuçta keşke saygı duysalar

Atla deve değil
Fanteziye açık bir eşin olduğu İçin mutlu bile olmalısın
Yapılmayacak birşey değil ve eş çok istiyorsa da yapılmalı benim fikrimce

Dünyanın sonu değilki canım tiksiniyorsan iyice yıkayıp temizleyin yap 5 dakika nolcak evlilik bu eşler birbirlerini tatmin etmeli bence eşin haklı. Ayrıca o sana yaparken hoşuna gitmiyor mu eşin neden bu duygudan mahrum kalsınki

Nasıl tarif edilir bilmiyorum ki. utanmıyorum da tiksnimiyorum da. Aşağılayıcı da bulmuyorum. Öperim severim ama boğazımın dürtülmesi çok rahatsız edici
Bir arkadaş anlatmıştı.eşi dantelli iç çamaşır giymesini istiyordu ama o istemiyordu..yahu zaten iç çamaşır giyiyorsun ..alt tarafı dantellisini giyeceksin. .ne var bunda bu kadar abartacak. ...siz de rahatsızlık duyduğunuz noktada yalayın o zaman..yada sadece başını alın..belki zamanla alışırsınız..yani bu yazdığınıza göre yapamayacağınız bir şey değil

Olaya onu kaybetmek olarak bakman seni yorar bence bunu yapmamalısın. Öncelikle neden istemiyorsun onun üzerine düşün kendine soru cvp şeklinde istemem nedeninin altında olan şeyleri itiraf et. Cinsellik ucu açık bir yol herkesin fantezileri, istedikleri farklı ve ucu bucağı yok! Belki senin de keşfetmediğin isteklerin vardır bunları düşün. Hem kendinin hem de eşinin keyif alacağı şekilde ilerleyebilirsiniz. Kadınlar eşlerinin tahrik olmasından da tahrik olurlar, bu olay belki senin de keşfetmediğin bi zevki doğuracak. Cinsellikte katı kurallar zevk almanın önüne geçiyor. O nedenle daha rahat ve açık olman ilişkinize güzel bir yol verebilir.

Cinsellikte tabulardan yana pek değilim. Asla istemiyorum demişsiniz ama deneyebilirsiniz. Ben eşim istemese bile kendim canım istiyor başlatıyorum ve aşırı hoşuma gidiyo açıkçası çünkü çok özel birsey paylasiyo hissi oluyor ve libidomu patlatıyor .

Erkekler için önemli ve güzel bir şey sanırım bu durum. Ben de asla yapmam diyordum ama baktım eşim bana yapıyor ve benden de bekliyor gel beraber duşa girelim diyorum. Orda içim daha rahat oluyor çünkü. Bu konularda eşleri geri çevirmeyi pek uygun bulmuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…