Eşim oral Seks için para bile teklif etti

Neden yapmak istemediğiniz önemli, tiksiniyor musunuz, utanıyor musunuz, onur kırıcı mı geliyor?
Tiksiniyorsanız buna diyecek sözüm yok ama diğerleriyse yatak odasında utanma, onur falan olmaz, gerçekten aşağılayıcı şeyler yoksa.
Ben tiksinmiyorum, yapmaktan da yapılmasından da keyif alıyorum, bizim için neredeyse olmazsa olmazdır.
Eşiniz siz bunu yapmıyorsunuz diye ölmez ama ben şahsen eşimin bu kadar istediği bir şeyi denerim, kırmam onu, bu kişisel tercih meselesi
Senin yorumunu bekliyordum 😁

Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)

İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.

Ya erkekler gerçekten çok zevk alıyor bundan. Ki kadınlar da öyle yani bence ilişkinin bir parçası. Sonunda sevdiğiniz adamı mutlu etmek var. Yani yapmama nedenlerinizin üzerine gidip bunu aşmaya çalışın bence. Çünkü adam her seferinde istiyorsa aklı orda kalıyor işte daha da takıntı haline getiriyor belli ki. Tercih sizin 🤷

Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)

İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?

Ha sormus bulundunuz madem ki cevaplayacak olursam daaa siz yapmazsaniz parayi verir yine yaptirir :KK14: :KK53:

Konu sahibine bı yorumda ben yapayım adam o kadar istiyor ki son çare para teklifinde bulunmak zorunda kalmış hijyen durumundan yapmak istemiyorsanız eğer yıkasin ağzınıza almayın öpün öyle öyle alisabilirsiniz ben kirmazdim eşimi heleki o kadar ısrarına ragmen

4 sene de yapmazsaniz sogur mı sogumaz mi bunu biliyor olmaniz gerek?

Ha sormus bulundunuz madem ki cevaplayacak olursam daaa siz yapmazsaniz parayi verir yine yaptirir :KK14: :KK53:
O kadar da değildir ya, hepimizin hayır dediği şeyler vardır, adamlar bunun için başkasına gidecekse kapının yeri belli

Son düzenleme:
X