Zorlamayla yapılmaz bu tarz şeyler ayrıca para teklif etmesi de çok onur kırıcı tepkiniz ne oldu?Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum.
YaniBence bu kişinin kendi isteğine bağlıdır istemiyorsan yapmamalısin esin de seni zorlamamali
Ama eşin nasıl devam etmiceksin kiİstemediginiz hic bir seyi tabi ki yapmayin.
Istememe sebebinizi sorgulayip cozum var mi diye bakabilirsiniz.
Ancak cinsel hayatimiz iyi demeyin, belli ki tatmin olmayan bir eşiniz var.
Ben kimseyi zorlamam ama tatmin olmadığım insanla da devam etmem mesela.
Zorla olacak bişey değil bu ya.Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)
İlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi ama ben asla oral Seks yapmak istemiyorum. Eşim ise çok istekli bu konuda ve bana sık sık oral Seks yapıyor. Sonra ben sana yapıyorum sen bana neden yapmıyorsun diyor. Yapmamaya devam edersem kocamı kendimden soğutur muyum? Onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Ama eşin nasıl devam etmiceksin ki
Oda Dogru canımBosanirim. Hastalik vesaire sebebiyle beni tatmin edemese ayri.
Bunun disinda cinsel yönden beni tatmin etmeyen adamla neden ömrümü gecireyim ki?
Ben yapmymYok artık daha neler duyacağız
Ama erkeklerin çoğu bunu seviyor belli kiiçinizden gelmiyorsa yapmayın zorla güzellik olmaz kimine göre zevk kimine göre iğrenç
Size göre iyi eşinize göre iyi mi ona sormanız lazımİlişkimiz gayet iyi cinsel hayatımız da iyi
Size yapıyor mu pekiBen yapmymistemediğim hiç bir şeyi yapmam evli olsam bile
HayırSize yapıyor mu peki
Onu çok seviyorum demişsiniz ne güzel. Bence bu yapılmayacak zor kötü birşey değil. Yavaş yavaş başlayın ne bileyim önce öperek kendinizi alıştırin falan.Merhaba. 4 senelik evliyim. Eşim evlendiğimizden beri neredeyse her gün ona oral Seks yapmam için bana yalvarıyor. Hatta şaka yollu para bile teklif ediyor :)