- 16 Ekim 2022
- 56
- 41
- 28
-
- Konu Sahibi melekizzzzzki
Ben eşimi çok seviyorum ve bu kışa süre öncesi en azından ilgi gösterirdi. 25 yaşında genç bir kadınım kim istemez iltifat duymak . Ben hala onun bana bir kere senin vücudunda bu yerin çok güzel dediğini duymadım. Okadar üzülüyorum ki her gece kadınlar kulübünde benim gibi sorunlar yaşayanlar var mi diye bakıp durdum artık yazdım belki bir fikir çıkar tavsiyeni sabırsızlıkla bekliyorum 11den veri karşımda şuanda karşımda elinde telefon bir konuşma yok içim yanıyorBen de senin gibiyim ama takmıyorum artık onu,şu hareketleriyle beni kendinden uzaklaştırmayı başardı.
Aynı biz aman Allahım!o benle sadece nişanlılık döneminde adam gibi konulardı ilgi gösterirdi.kızım doğduktan sonra çok değişti eh artık ben de alıştım.sevgim gitti gideli,sen belli seviyorsun belki kendin ona yakınlaşsan...Ben eşimi çok seviyorum ve bu kışa süre öncesi en azından ilgi gösterirdi. 25 yaşında genç bir kadınım kim istemez iltifat duymak . Ben hala onun bana bir kere senin vücudunda bu yerin çok güzel dediğini duymadım. Okadar üzülüyorum ki her gece kadınlar kulübünde benim gibi sorunlar yaşayanlar var mi diye bakıp durdum artık yazdım belki bir fikir çıkar tavsiyeni sabırsızlıkla bekliyorum 11den veri karşımda şuanda karşımda elinde telefon bir konuşma yok içim yanıyor
Tahmin edemicegin kadar bu sorun çıkmadan önce her konuda onu tatmin ettiğimi düşünüyorum . Ruhumda ona karşı geyşalik var onada söyledim ilgilenmek hoşuma gidiyor diye ama kocam olarak bir kadın olarak bende ilgi bekliyorum bir insan nasıl konuşmaz los ortam müzik var gerçekten deliricem bir kadın olarak düşünmüyor ve canım açıyor . Gerçekten kadın olmak çok zor ki ben daha nişanlıyım nisanlilikta canimli cicimli geçmesi gerekiyorAynı biz aman Allahım!o benle sadece nişanlılık döneminde adam gibi konulardı ilgi gösterirdi.kızım doğduktan sonra çok değişti eh artık ben de alıştım.sevgim gitti gideli,sen belli seviyorsun belki kendin ona yakınlaşsan...
Nişanlısın yoksa evlisinNerede yanlış yaptım bilmiyoru
Tahmin edemicegin kadar bu sorun çıkmadan önce her konuda onu tatmin ettiğimi düşünüyorum . Ruhumda ona karşı geyşalik var onada söyledim ilgilenmek hoşuma gidiyor diye ama kocam olarak bir kadın olarak bende ilgi bekliyorum bir insan nasıl konuşmaz los ortam müzik var gerçekten deliricem bir kadın olarak düşünmüyor ve canım açıyor . Gerçekten kadın olmak çok zor ki ben daha nişanlıyım nisanlilikta canimli cicimli geçmesi gerekiyor
Nişanlıyım aynı evde yaşıyoruz aileler biliyor nikah işini isimden dolayı bekletiyoruzNişanlısın yoksa evlisin
Fragmani yasiyorsunuz iste geysa hanimcim, evlenmeyin.Nişanlıyım aynı evde yaşıyoruz aileler biliyor nikah işini isimden dolayı bekletiyoruz
Biz gayet mutluyuz seviyoruzz da fakat gece olunca telefon elinde sürekliFragmani yasiyorsunuz iste geysa hanimcim, evlenmeyin.
Loş ortam, müzik, geyşa.. Nisanliniz bu ortamda telefonla mi oynuyor? Ortam niye böyle diye sormuyor mu?Nerede yanlış yaptım bilmiyoru
Tahmin edemicegin kadar bu sorun çıkmadan önce her konuda onu tatmin ettiğimi düşünüyorum . Ruhumda ona karşı geyşalik var onada söyledim ilgilenmek hoşuma gidiyor diye ama kocam olarak bir kadın olarak bende ilgi bekliyorum bir insan nasıl konuşmaz los ortam müzik var gerçekten deliricem bir kadın olarak düşünmüyor ve canım açıyor . Gerçekten kadın olmak çok zor ki ben daha nişanlıyım nisanlilikta canimli cicimli geçmesi gerekiyor
Ah bilmiyroum hanfendi ne yaptım bu şekilde oldu kendime sora sora en sonunda burada buldum kendimiLoş ortam, müzik, geyşa.. Nisanliniz bu ortamda telefonla mi oynuyor? Ortam niye böyle diye sormuyor mu?
Uzgunum ama ben bir sevgi goremedim, anlattiginiza göre yuzunuze bakmayan, konusmayan, ilgiyi iltifati gectim gerekli olan iletişimi bile gostermeyen bir erkek var.Biz gayet mutluyuz seviyoruzz da fakat gece olunca telefon elinde sürekli
Sizin adınıza üzüldüm sonuçta bir kadını kadın anlar keşke bu şekilde olmasaydı. Esim yanisi yapicak birisi değil işi gereği çok stresli geçiyor ama işte daha öncesinde de stresli geçiyordu ama sarılıp film izliyorduk şimdi bu telefon elinden dusmuyro ay bana akıl verin ne yapayım saat 3 oldu adam yanıma gel bile demiyorSizinle böyle bir durumda ilgilenmiyorsa, iştahı kabarmıyorsa mutfaktaki tuzluktan farkı ne? Bu erkekleri anlamak imkansız. Benim de evliliğimde böyle sorunlar vardı. Üzmek istemem ama
Gerçekten öyle altta bazı başka şeyler yatabiliyorSizinle böyle bir durumda ilgilenmiyorsa, iştahı kabarmıyorsa mutfaktaki tuzluktan farkı ne? Bu erkekleri anlamak imkansız. Benim de evliliğimde böyle sorunlar vardı. Üzmek istemem ama altından başka şeyler çıktı.
Neyse hanımlar yine konuşmak anlatmak.iyi geldi artık daha fazla dayanamicam yorgunluğa odama gidip yatıp uyuyacağım belki bir gün hayal ettiğin gibi gelir de küçük bir öpücük kondurup aşkla bakarak saçımı okşarGerçekten öyle altta bazı başka şeyler yatabiliyor
İnşallah diyeliNeyse hanımlar yine konuşmak anlatmak.iyi geldi artık daha fazla dayanamicam yorgunluğa odama gidip yatıp uyuyacağım belki bir gün hayal ettiğin gibi gelir de küçük bir öpücük kondurup aşkla bakarak saçımı okşar
Beni yanlış anlamayın. Amacım sizi incitmek değil. Adam kör değil sonuçta. Size kadınlık gururunuz zedelenecek şekilde davranıyorsa sizi ya cezalandırıyordur ya da ilgisi başka bir yöndedir. Siz de normal bulmuyorsunuz zaten. En azından size durumun farkında olduğunu belli edip iki güzel söz ile yakınlaşmama sebebini söylemesi gerekmez mi? Yorumum canınızı sıkmasın ama bu böyle...Sizin adınıza üzüldüm sonuçta bir kadını kadın anlar keşke bu şekilde olmasaydı. Esim yanisi yapicak birisi değil işi gereği çok stresli geçiyor ama işte daha öncesinde de stresli geçiyordu ama sarılıp film izliyorduk şimdi bu telefon elinden dusmuyro ay bana akıl verin ne yapayım saat 3 oldu adam yanıma gel bile demiyor
Ah me kadar güzel söyledin defalarca kez ben bunu dile getirdim ama ne fayda boşverdim bu gece 3 buçuk oldu bir kere eli elime temas etmedi . Cezanladirmak neden olucak ki ona nasıl taptigimi biliyor görüyor ama ne fayda ben zaten 2 haftadır içinde oluyorum . Düşün sende kadınsın eşinden yada sevgilinden çıkıcak bir güzel söz iltifat dünyalara bedel dimi biz kadınlar için ama erkekler bunu anlamıyor hele benim içi nekadar önemli.oldugunu biliyorBeni yanlış anlamayın. Amacım sizi incitmek değil. Adam kör değil sonuçta. Size kadınlık gururunuz zedelenecek şekilde davranıyorsa sizi ya cezalandırıyordur ya da ilgisi başka bir yöndedir. Siz de normal bulmuyorsunuz zaten. En azından size durumun farkında olduğunu belli edip iki güzel söz ile yakınlaşmama sebebini söylemesi gerekmez mi? Yorumum canınızı sıkmasın ama bu böyle...