Eşim onun icin hazirlandigimi fark etmiyor .

Ah me kadar güzel söyledin defalarca kez ben bunu dile getirdim ama ne fayda boşverdim bu gece 3 buçuk oldu bir kere eli elime temas etmedi . Cezanladirmak neden olucak ki ona nasıl taptigimi biliyor görüyor ama ne fayda ben zaten 2 haftadır içinde oluyorum . Düşün sende kadınsın eşinden yada sevgilinden çıkıcak bir güzel söz iltifat dünyalara bedel dimi biz kadınlar için ama erkekler bunu anlamıyor hele benim içi nekadar önemli.oldugunu biliyor
Her kadın/erkek için önemli böyle hissetmek. Ancak hiç normal değil bence şu durumda sergilediği tavır. Bence sakin kafayla güzelce bu durumu ve kırgınlığınızı, size hissettirdiklerini anlatın. Umarım kabul edilebilir bir gerekçesi vardır.

Dusa girdim saçlarıma fon çektim vücuduma güzel kokan kremler parfümler sürüm hafif makyaj yaptım ne olursa olsun ya insan yakınlaşır konuşur dimi ama anlatamıyorum ay deliricem gerçekten bu erkekler neden böyle neden kendimi sayesinde yetersiz hissediyorum . Oysaki öyle birisi değilim her anlamda 25 yaşında olmama rağmen
konu buraya açılınca bende sandım jartiyer falan giyiyor ama adam hala telefonla oynuyor. sevişmek istiyorsan açık giyin niyetini belli et. duş alıp fön çekerek nasıl bu sonuca ulaşacaksın anlamadım. en kötü çık adamın üstüne yani ne olacak.

Evli olsan boşanmak zor derdik destek çıkardık ama ortada nikah bile yok. Adam sana bir tane güzel söz söylememiş, bir gün olsun fiziginde bir yere iltifat etmemiş, seni hiç yüceltmemiş, seninle sohbet edecek konuyu geç seninle ilgilenip gününü merak bile etmemiş. Üstelik belli ki cinsellikle alakası yok , giyindigini koku sürdüğünü bile farketmemis.
Bu adamla evlenmek mi istiyorsun?
Neden?
'ay nasıl ayrılayim evlilik kolay mi' demek için mi? Çoluk çocuğa karışıp ilgisiz bir adamla mutsuz yuva kurmak için mi??
" Kişinin kendine yaptıği kötülüğü kırk köy birlesse yapamazmis " sözündeki kişi sensin bence. Kendi hayatını yanlış kararlarınla mahvedecek, bir ömür curuteceksin.
Bence nikahın olmamasının avantajından yararlan, zararından dön,ayrıl.
Fragman bu işte. Film daha güzel olmayacak. Hatta büyük ihtimalle fragmana en güzel sahneler koyulmuş,ömrünce görüp görebileceğin bu olacak devam edersen.
Sonra ağlama kendim ettim kendim buldum diye.

X