- 23 Ağustos 2012
- 50.156
- 1
- 232.889
- 898
kardesımın yaptığı sey aslında tamamen benı uzen bız konustuk kapandı esım sendne tesellı ıstemedı kı neden onu arayıp tesellı verıyorsun kımseye soylemıyoruz dememe ragmen. bugün dünden daha çok ağladım kardesım sayesınde .
Nasıl yani? Niye bu kadar yükseldiniz ki? Konu sahibiyle kavgalı falan mısınız?yaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
tamam siz gidip kadına böyle şeyler yapmamışsınız. ama şunu söyleyeyeim. önce içinizdeki şu kıskançlık hırs yetersizlik hislerini bir doğurun. sonrasında nur topu gibi bir evladınız olacak.
linç gelicek biliyorum. beğenmedimlerle dolacak bu mesaj suan sizi minnoş minnoş sevmemiz lazım buradaki bazılarına göre. umurum değilsiniz. alıntılarınıza cevap da vermiycem.
hiç takılmayın, napalım canım o an o gerekti. tatlı canınızı sıkma bir kere özür dileyin yeter daha fazla da değil :) doğru bildiğiniz şeyi yaptınız, kız kardeşiniz eşinize demeseydi daha iyiydi ama yapacak bir şey yok düşünmeyin daha fazla bu süreçte moralinizi yüksek tutunumarım anlaşılabilirim.
o yalan söylemeye ve söz tutamamaya takılır, ben ise duygusal boşluklarıma sarılırsam daha çok kavga edılır bu mevzudan gibime gelıyor
Allah sağlıkla en kısa zamanda evlat versin.kızlar size acil bir şey sormam lazım resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
biz bebek için bi tedavıye başladık olumsuz sonuçlandı bende ister ıstemez hormonların etkısıyle üzüldüm başta eşimle anlaşıp kimseye söylemeyeceğiz dediğimiz için de kimseye bahsetmemıstık. ama bır haftadır kendımı yetersız hıssedıp sureklı ağladım. dun de esımın halı saha maçı vardı yakın bı arkadasımın gebelık haberını alınca da duygusal boşalma yaşadım çok ağladım neden bılmıyorum butun duyguları yaşadım o an öfke kıskançlık yetersizlık hepsi.
Kardesımı arayıp ona agladım içimi döktüm benle bırlıkte ağlayıp üzüldü vs dertleştik konuyu kapattık. Bu sabah çiçek göndermiş kardeşim, moral olsun dıye de bır not yazmıs. Eşime sadece çiçeğin fotografını attım benı mutlu etmek ıcın cıcek gondermıs dedım. Bu arada iş yerlerımız yakın oldugu ıcın göndermesemde görürdü bu sefer neden söylemdıgıme takılırdı. boyle anlık mutlulukları hemen paylasıırm genelde. neyse .
Ne dertleştiğimizi ne de kızkardesıme soyledıklerımı de söylemedım tabı. İş yerınde yoğun çalıştıgımız ıcın moral olsun dıye göndermıs dedım konuyu kapadım kız kardesım meğerse sabah onu arayıp adres sormus üzülmeyın sızınde evladınız olacak hıısedıyorum guclu durun gıbı de teselli vermıs bu tesellı karsısında afallayan esımde ısrarla bana çiçekte not yok mu ne ıcın gondermıs dıyor ıste yogunum dıye gondermıs dıyorum sen yanı tedavıyle ılgılı bır sey demedın dıyor yok dıyorum sonra butun konustuklarını anlatıp hem söylemeyelim dıyen sendın hem su anda yalan söyleyen sensın sen söyler mısın ne dıyım sımdı ben sana dedı. Yasadığım yetersızlık hıssını kımseye anlatamadıgım ıcın bunalmıstım çok kötu hısıedıyorum kendımı şu an ona ne dıyecegımı ne yapacagımı bılmıyorum . gerçeği bildiği halde bu durumda benı zorlayıp bana yüklenmesini haksız buluyorum . Yalan söylemeyı tercıh etmek benım salaklığımdı bunu kabul edıyorum ama duygusal olarak çok zorlandıgımı fark etmesıne ragmen gercegı bılmesıne ragmen benı köşeye sıkıştırıp yalan söylememi izlemesini anlamıyorum. Bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum, eşim haklı mı sizce. ne yapmalıyım
Nasıl yani? Niye bu kadar yükseldiniz ki? Konu sahibiyle kavgalı falan mısınız?
Allah sağlıkla en kısa zamanda evlat versin.Eşinize yalan söylemeyin gereksiz bi yalan olmuş. Söylemek istemeyen sizsiniz söyleyen sizsiniz yalan söyleyen yine siz
Onunki “kişi kendinden bilir işi” durumu. Konu sahibine nefret kusarken aslında zamanında kendi olduğu kişiyi anlatmış. Neyse dur şimdi hesap bilgilerini düzenliyor, eski yorumları bi gizlesin de…Nasıl yani? Niye bu kadar yükseldiniz ki? Konu sahibiyle kavgalı falan mısınız?
Bir insanın kız kardeşinin kocasını arayıp sizin de çocuğunuz olur hissediyorum vs vs gibi bir tavsiye vermesi saçmalık. Sizin çevrenizdeki insanlar sınırlarını bilmiyor muhtemelen bu yüzden kimseye söylememe kararı almışsınız. Siz bu sınırı aştınız bu yüzden eşinizin de sınırları çiğnenmiş oluyor.
Kendi duygularınızdan bahsedip duruyorsunuz adamın isteyken baldızı tarafından aranıp kimsenin bilmemesi gereken bir konu hakkinda konuşmasının adama nasıl hissetirecegini düşünmüyorsunuz.
Neye güvenerek böyle üstten üstten konuşuyorsunuz? Hamile kalınca her şey tamam mı oluyor yani?yaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
tamam siz gidip kadına böyle şeyler yapmamışsınız. ama şunu söyleyeyeim. önce içinizdeki şu kıskançlık hırs yetersizlik hislerini bir doğurun. sonrasında nur topu gibi bir evladınız olacak.
linç gelicek biliyorum. beğenmedimlerle dolacak bu mesaj suan sizi minnoş minnoş sevmemiz lazım buradaki bazılarına göre. umurum değilsiniz. alıntılarınıza cevap da vermiycem.
Şurda anne olamayan kadınlardan birinin ahı tutuverirse dünyası ters düz olacak haberi yok.Çok kötü bir insansın hem de öyle böyle değil. Baya saf kötüsün yani. İster cevap ver ister verme kötü birisin ve bu gerçeği okuyacaksın orası kafi. İnsanların çocuğu olmadığını diğer insanlardan gizleme nedeni de senin gibi insanlar zaten. Çünkü biliyorlar çocuğu olmadığını söyleseler senin gibiler her bakışından, hareketinden artniyet çıkartmaya çalışacak.
He burda tanıştığım bazı üyeler var, çocuk için tedavi görüyorlar. Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan bazıları onlar. Özellikle bir tanesi var ki gerçekten melek gibi bir insan. Yani içindeki kötülükten dolayı çocuğu olmuyor değil, imtihanı böyle. Ağzından çıkanlara dikkat et de sen de farklı şekillerde imtihan olma.
Sonucu neden saklamak gereği duydunuz ki ?kızlar size acil bir şey sormam lazım resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
biz bebek için bi tedavıye başladık olumsuz sonuçlandı bende ister ıstemez hormonların etkısıyle üzüldüm başta eşimle anlaşıp kimseye söylemeyeceğiz dediğimiz için de kimseye bahsetmemıstık. ama bır haftadır kendımı yetersız hıssedıp sureklı ağladım. dun de esımın halı saha maçı vardı yakın bı arkadasımın gebelık haberını alınca da duygusal boşalma yaşadım çok ağladım neden bılmıyorum butun duyguları yaşadım o an öfke kıskançlık yetersizlık hepsi.
Kardesımı arayıp ona agladım içimi döktüm benle bırlıkte ağlayıp üzüldü vs dertleştik konuyu kapattık. Bu sabah çiçek göndermiş kardeşim, moral olsun dıye de bır not yazmıs. Eşime sadece çiçeğin fotografını attım benı mutlu etmek ıcın cıcek gondermıs dedım. Bu arada iş yerlerımız yakın oldugu ıcın göndermesemde görürdü bu sefer neden söylemdıgıme takılırdı. boyle anlık mutlulukları hemen paylasıırm genelde. neyse .
Ne dertleştiğimizi ne de kızkardesıme soyledıklerımı de söylemedım tabı. İş yerınde yoğun çalıştıgımız ıcın moral olsun dıye göndermıs dedım konuyu kapadım kız kardesım meğerse sabah onu arayıp adres sormus üzülmeyın sızınde evladınız olacak hıısedıyorum guclu durun gıbı de teselli vermıs bu tesellı karsısında afallayan esımde ısrarla bana çiçekte not yok mu ne ıcın gondermıs dıyor ıste yogunum dıye gondermıs dıyorum sen yanı tedavıyle ılgılı bır sey demedın dıyor yok dıyorum sonra butun konustuklarını anlatıp hem söylemeyelim dıyen sendın hem su anda yalan söyleyen sensın sen söyler mısın ne dıyım sımdı ben sana dedı. Yasadığım yetersızlık hıssını kımseye anlatamadıgım ıcın bunalmıstım çok kötu hısıedıyorum kendımı şu an ona ne dıyecegımı ne yapacagımı bılmıyorum . gerçeği bildiği halde bu durumda benı zorlayıp bana yüklenmesini haksız buluyorum . Yalan söylemeyı tercıh etmek benım salaklığımdı bunu kabul edıyorum ama duygusal olarak çok zorlandıgımı fark etmesıne ragmen gercegı bılmesıne ragmen benı köşeye sıkıştırıp yalan söylememi izlemesini anlamıyorum. Bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum, eşim haklı mı sizce. ne yapmalıyım
Onun yaptığı çok çok yanlış ama sizin dogmamais çocuğa böyle demeniz de üzücü.Neye güvenerek böyle üstten üstten konuşuyorsunuz? Hamile kalınca her şey tamam mı oluyor yani?
Bebeğin düşmeyeceği, ölü doğum olmayacağı ya da doğduktan 5-10 sene sonra ölmeyeceği ne malum? Garantisi var mı sizin de kucağınızın boş kalmayacağının?
Siz kimsiniz de bebeği olmayan kadınlara kıskanç haset diyorsunuz?
Haddinizi bilin. Kimsenin imtihanı bitmedi. Allah hiç ummadık anda bir anda elinizden alıverir canınızın en tatlı yerini.
Doğmamış çocuğa ne söylemişim tam olarak?Onun yaptığı çok çok yanlış ama sizin dogmamais çocuğa böyle demeniz de üzücü.
Sende şimdi is yerindeki kızın sinirini hiç tanimadigin bı insansan çıkartmaya çalışiyosun. O kızla yuzlesememissin , şimdi burda öfke kusuyorsun, karşındaki insanda yaralı bunu unutmayaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
Dil terapistine gittiğimizi falan biliyorlariyi de siz paylaşım yapmasanız bile anlayacaklar çocukta farklılık olduğunu o zaman da size umursamıyor çocuğu doktora görülmemişler vs derler
anladım. umarım ulaşmak istediğiniz hedeflere ulaşırsınız bebenizle. insanlar bilmeden çok konuşuyor malumDil terapistine gittiğimizi falan biliyorlar
Sende tüp bebekle hamile kalmadınmı yanlışmı hatırlıyorum. Nasıl bu kadar kötü yorum yapabildinyaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?