Size bişey diyeyim mi bence çok haklısınız. İnsan bişey kendisinde olmayınca evet yeri geliyor yetersiz hissedebilir ama bu insanın hayatını etkileyecek kadar olmamalı. Annem de yıllarca kocası yok diye düğüne vb gitmedi bile bu sebepten herkesin kocası varmış onun yokmuş. İnsan üzülür tabi ama bu da bir nevi hırs yaniyaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
tamam siz gidip kadına böyle şeyler yapmamışsınız. ama şunu söyleyeyeim. önce içinizdeki şu kıskançlık hırs yetersizlik hislerini bir doğurun. sonrasında nur topu gibi bir evladınız olacak.
linç gelicek biliyorum. beğenmedimlerle dolacak bu mesaj suan sizi minnoş minnoş sevmemiz lazım buradaki bazılarına göre. umurum değilsiniz. alıntılarınıza cevap da vermiycem.
evet ve etrafımızdalar. aşağı çeken olumsuzluklardan sıyrılmak mutlu olmak mumkunken aslında hayatı kendılerıne zindan ediyorlar.Size bişey diyeyim mi bence çok haklısınız. İnsan bişey kendisinde olmayınca evet yeri geliyor yetersiz hissedebilir ama bu insanın hayatını etkileyecek kadar olmamalı. Annem de yıllarca kocası yok diye düğüne vb gitmedi bile bu sebepten herkesin kocası varmış onun yokmuş. İnsan üzülür tabi ama bu da bir nevi hırs yani
haklısınız. insan kendi kendine düşüncelerden kurtulamıyor bazen. ama siz yalan söyleyerek yanlış yapmışsınız. bende tüp bebek tedavisi gördüm. ama en başından eşimle herkese söyleme kararı aldık. çevremizde bilmeyen yok. herkes nerede ne konuşacağını o yüzden biliyor. bu çevreye göre değişiyor tabi. ama yalnız bazı duyguları yaşamak çok zoraslında her sey normaldı düne kadar da kımseye soylememıstım fakat bıraz bırıkmişlik mi desem zorluk mu desem bilemiyorum içinde yaşadığım seyden kendımı çekmek ıstıyorum ama benı dibe sürekleyen bu dusuncelerden kendımı alıkoyamıyorum. terapide görüyorum bunun için . ama ağladığım üzüldüğüm konuları bırıyle paylaşmadan aşamayacakmışım gibi triplere sokuyorum kendımı hanı bırılerının sırtımı sıvazlamasına ne bıleyım yanınadyım demesıne ıhtıyacım var gıbı hısettım evde tektım ve kardesım arayıp ağladım. sürecin başında kımseye soylemeyecegız derken sonrasında yaşayabılecegım hayal kırıklıgınıda shiplenmem gerektıgı gercegını hesaplyamadım sanırım. yorumlarda bı arkadas gebe oldugunda, ısteyeıp olamayan bı ıs arkadasının ona nefretle baktıgını soylemıs. herkes oyle bakmıyor hayata benım nefretım öfkem gebe kalana degıl bende olmayışına belirsizliğine hıc görmediğim evladıma duydugum hasretıneydı. bırı hamıle kalınca ona sevınıp kendıme uzuldüğüme . bılmıyorum kendımı ıfade edebılıyormuyum ama
Eşiniz haklı. Konusu önemli değil yalan durumu sıkıntılı.
Keşke kardeşinizle konuşurken aman ha aramızda kimseye anlatmayacağız dedik falan deseydiniz tamam bu da doğru değil ama en azından adamın kulağına gitmezdi.
İnsan madem kardeşine paylaşıyor bak sakın kimseye söyleme eşimle böyle bir karar aldık bana kizabilir der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?