- 21 Kasım 2017
- 27.893
- 122.426
- 598
İçindeki kıskançlığı atarsa nur topu gibi bir evladın olacak demiş. Kıskanmayan kadınların aklında tek soru: O zaman bizim niye bebemiz olmuyor?Ay birde aynen sizin diğer canlılar gibi ureyebilmenjz ne büyük bir meziyet . Herkesler sizleri kıskanmis. Kafanıza nal kadar bir nazar boncuğuyla gezin
Doğruları söyleyin buraya yazdığınız gibi anlatın sana anlatıp seni de daha fazla üzmek, strese sokmak istemedim biliyorum ben ne hissediyorsam sen de aynısını hissediyorsun bu yüzden o an kardeşime ihtiyacım vardı diyin.bu olayda eşime ne demelıyım pekı nasıl devam etmelıyım
"Yalan söyledin " tabirini belki ifade ediş şeklini yanlış seçmiş olabilir. Ama samimi ve açık olmanızı istiyor olabilir. Duygularınızı sevinç ve acılarınızı beraber birlikte yüklenmek istiyor olabilir. Bir de yeni duygular karmaşık hisler ve siz kadar empati yapamıyor olabilir. Eşinizle kendiniz dertleşin söylemek istediklerinizi söyleyin. Tek başınıza üzülmenizi istemiyor olabilir. Bazen insanlar dört dörtlük neye nasıl davranabileceğini kestiremiyorlar.kızlar size acil bir şey sormam lazım resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
biz bebek için bi tedavıye başladık olumsuz sonuçlandı bende ister ıstemez hormonların etkısıyle üzüldüm başta eşimle anlaşıp kimseye söylemeyeceğiz dediğimiz için de kimseye bahsetmemıstık. ama bır haftadır kendımı yetersız hıssedıp sureklı ağladım. dun de esımın halı saha maçı vardı yakın bı arkadasımın gebelık haberını alınca da duygusal boşalma yaşadım çok ağladım neden bılmıyorum butun duyguları yaşadım o an öfke kıskançlık yetersizlık hepsi.
Kardesımı arayıp ona agladım içimi döktüm benle bırlıkte ağlayıp üzüldü vs dertleştik konuyu kapattık. Bu sabah çiçek göndermiş kardeşim, moral olsun dıye de bır not yazmıs. Eşime sadece çiçeğin fotografını attım benı mutlu etmek ıcın cıcek gondermıs dedım. Bu arada iş yerlerımız yakın oldugu ıcın göndermesemde görürdü bu sefer neden söylemdıgıme takılırdı. boyle anlık mutlulukları hemen paylasıırm genelde. neyse .
Ne dertleştiğimizi ne de kızkardesıme soyledıklerımı de söylemedım tabı. İş yerınde yoğun çalıştıgımız ıcın moral olsun dıye göndermıs dedım konuyu kapadım kız kardesım meğerse sabah onu arayıp adres sormus üzülmeyın sızınde evladınız olacak hıısedıyorum guclu durun gıbı de teselli vermıs bu tesellı karsısında afallayan esımde ısrarla bana çiçekte not yok mu ne ıcın gondermıs dıyor ıste yogunum dıye gondermıs dıyorum sen yanı tedavıyle ılgılı bır sey demedın dıyor yok dıyorum sonra butun konustuklarını anlatıp hem söylemeyelim dıyen sendın hem su anda yalan söyleyen sensın sen söyler mısın ne dıyım sımdı ben sana dedı. Yasadığım yetersızlık hıssını kımseye anlatamadıgım ıcın bunalmıstım çok kötu hısıedıyorum kendımı şu an ona ne dıyecegımı ne yapacagımı bılmıyorum . gerçeği bildiği halde bu durumda benı zorlayıp bana yüklenmesini haksız buluyorum . Yalan söylemeyı tercıh etmek benım salaklığımdı bunu kabul edıyorum ama duygusal olarak çok zorlandıgımı fark etmesıne ragmen gercegı bılmesıne ragmen benı köşeye sıkıştırıp yalan söylememi izlemesini anlamıyorum. Bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum, eşim haklı mı sizce. ne yapmalıyım
Sizin bu hırs nedir peki ;( yaşadığını kabul eden kendiyle yüzleşmiş biri var karşınızda. Siz bu kininizi bence doğurun. Çok üzüldüm ben konu sahibini düşünemiyorumyaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
tamam siz gidip kadına böyle şeyler yapmamışsınız. ama şunu söyleyeyeim. önce içinizdeki şu kıskançlık hırs yetersizlik hislerini bir doğurun. sonrasında nur topu gibi bir evladınız olacak.
linç gelicek biliyorum. beğenmedimlerle dolacak bu mesaj suan sizi minnoş minnoş sevmemiz lazım buradaki bazılarına göre. umurum değilsiniz. alıntılarınıza cevap da vermiycem.
Konu hakkında çok yorum yaparsam banlanacagim . Üreyebilmenin biyolojik bir durum olduğundan habersiz , doğurduğu için havalara giren bir insana ne anlatsan boş . Hayattaki başarısı ve kıskanılma kaynağı yaklaşık 4 milyar insanın ve diğer milyarlarca canlının sahip olduğu bir şey . Yazıkİçindeki kıskançlığı atarsa nur topu gibi bir evladın olacak demiş. Kıskanmayan kadınların aklında tek soru: O zaman bizim niye bebemiz olmuyor?
Çok kötü bir insansın hem de öyle böyle değil. Baya saf kötüsün yani. İster cevap ver ister verme kötü birisin ve bu gerçeği okuyacaksın orası kafi. İnsanların çocuğu olmadığını diğer insanlardan gizleme nedeni de senin gibi insanlar zaten. Çünkü biliyorlar çocuğu olmadığını söyleseler senin gibiler her bakışından, hareketinden artniyet çıkartmaya çalışacak.yaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
tamam siz gidip kadına böyle şeyler yapmamışsınız. ama şunu söyleyeyeim. önce içinizdeki şu kıskançlık hırs yetersizlik hislerini bir doğurun. sonrasında nur topu gibi bir evladınız olacak.
linç gelicek biliyorum. beğenmedimlerle dolacak bu mesaj suan sizi minnoş minnoş sevmemiz lazım buradaki bazılarına göre. umurum değilsiniz. alıntılarınıza cevap da vermiycem.
Kardeşinize de kızmayın, bence size kıyamamış ve eşinizle görüşmüş. Muhtemelen adres isteyince hayırdır diye sormuştur, art niyetli bir şey değil. Size en yakın ve sizi koşulsuz şartsız seven değer veren insanlar. Belki daha farklı şekilde yaklaşabilir ve yol izleyebilirlerdi ama bu şekilde olmuş. Bence vardır bunda da bir hayır size destek olmalarına izin verin duygusal olduğunuz için yanlış izlenim edinmeyin :) Allah en güzel hayırlı zamanda güzel haberler almayı nasip etsin :)kızlar size acil bir şey sormam lazım resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
biz bebek için bi tedavıye başladık olumsuz sonuçlandı bende ister ıstemez hormonların etkısıyle üzüldüm başta eşimle anlaşıp kimseye söylemeyeceğiz dediğimiz için de kimseye bahsetmemıstık. ama bır haftadır kendımı yetersız hıssedıp sureklı ağladım. dun de esımın halı saha maçı vardı yakın bı arkadasımın gebelık haberını alınca da duygusal boşalma yaşadım çok ağladım neden bılmıyorum butun duyguları yaşadım o an öfke kıskançlık yetersizlık hepsi.
Kardesımı arayıp ona agladım içimi döktüm benle bırlıkte ağlayıp üzüldü vs dertleştik konuyu kapattık. Bu sabah çiçek göndermiş kardeşim, moral olsun dıye de bır not yazmıs. Eşime sadece çiçeğin fotografını attım benı mutlu etmek ıcın cıcek gondermıs dedım. Bu arada iş yerlerımız yakın oldugu ıcın göndermesemde görürdü bu sefer neden söylemdıgıme takılırdı. boyle anlık mutlulukları hemen paylasıırm genelde. neyse .
Ne dertleştiğimizi ne de kızkardesıme soyledıklerımı de söylemedım tabı. İş yerınde yoğun çalıştıgımız ıcın moral olsun dıye göndermıs dedım konuyu kapadım kız kardesım meğerse sabah onu arayıp adres sormus üzülmeyın sızınde evladınız olacak hıısedıyorum guclu durun gıbı de teselli vermıs bu tesellı karsısında afallayan esımde ısrarla bana çiçekte not yok mu ne ıcın gondermıs dıyor ıste yogunum dıye gondermıs dıyorum sen yanı tedavıyle ılgılı bır sey demedın dıyor yok dıyorum sonra butun konustuklarını anlatıp hem söylemeyelim dıyen sendın hem su anda yalan söyleyen sensın sen söyler mısın ne dıyım sımdı ben sana dedı. Yasadığım yetersızlık hıssını kımseye anlatamadıgım ıcın bunalmıstım çok kötu hısıedıyorum kendımı şu an ona ne dıyecegımı ne yapacagımı bılmıyorum . gerçeği bildiği halde bu durumda benı zorlayıp bana yüklenmesini haksız buluyorum . Yalan söylemeyı tercıh etmek benım salaklığımdı bunu kabul edıyorum ama duygusal olarak çok zorlandıgımı fark etmesıne ragmen gercegı bılmesıne ragmen benı köşeye sıkıştırıp yalan söylememi izlemesini anlamıyorum. Bılmıyorum yanlış mı düşünüyorum, eşim haklı mı sizce. ne yapmalıyım
İçindeki kıskançlığı atarsa nur topu gibi bir evladın olacak demiş. Kıskanmayan kadınların aklında tek soru: O zaman bizim niye bebemiz olmuyor?
Siz konuyu bir tarafinizdan okumuşsunuz. O kadar dellenmişsiniz ki konu sahibini resmen is yerinizdeki kadin olarak hayal edip alakasiz cevap vermissiniz.yaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
kızlar size acil bir şey sormam lazım resmen köşeye sıkışmış hissediyorum
Yalnız vakti zamanında konu sahibinin yaşadıklarını siz de yaşamışsınız. Hatta hamile insan gördüğünüzde kıskanmadığımı söylesem yalan olur demişsiniz ne kadar da ilginçyaşadığınız şey hırs. bu hırs yuzunden eşinize de yalan söylemişşiniz. iş yerimde ben hamile kaldıktan sonra gözleriyle beni öldürmek ısteyen bir kız var. tek suçum ise o hamile kalamadı ben kaldım. kaç gün stres yaşadığımı bakışlarından ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam. ne hakkı var beni öyle taciz etmeye.
Nazara gelme kismina katiliyorum ben sokakta hamile gorunce icim sizlio gozum gobegine takilio nazarim degermi bilmiorum hasetle bakmiyorum tabi ama kiskanmiyorum desem yalan olur
Ama kendimi zavallicik olarak gormuyorum aksine cok guclu oldugum icin rabbim beni herkesten daha zor bir sinava tabi tutuyor bu adamcagiz burayi atliyor uslubuna zaten diyecek laf yok rabbim hatiplik yetenegi vermemis ne yapsin ADAMCAGIZ
Yalnız vakti zamanında konu sahibinin yaşadıklarını siz de yaşamışsınız. Hatta hamile insan gördüğünüzde kıskanmadığımı söylesem yalan olur demişsiniz ne kadar da ilginç
Ya Mirta ahahahah buna çok güldüm .Yalnız vakti zamanında konu sahibinin yaşadıklarını siz de yaşamışsınız. Hatta hamile insan gördüğünüzde kıskanmadığımı söylesem yalan olur demişsiniz ne kadar da ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?