- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
polıslerden haber yok fakat kocam oalcak adamdan var haftasonu donecegını bıldırdı...
arkadaşım ben calısan bı anne oldugum ıcın cocugum bana bagımlı yasayan bır bebek degıl elbettekı benı arıyo ama koca gun evde olmadıgım ıcın alısık helekı babasını gordugunde kı daha once 2 kez 1 hafta ve 10 gun olmak uzere ayrı kalmak zorunda kaldım ...Ne olursa olsun aman babasının yanında yabancının değil zarar vermez diye bir düşünceye katılmıyorum. Daha çok küçük bir çocuktan bahsediyoruz. Başka odaya gitsek biraz görmese annelerini yaygarayı basar çocuklar ayrıca söz ettiğimiz bir erkek ailesinin yanında değil, nerede kalıyor çocuğa nasıl bakıyor nasıl yediriyor üstünü başını nasıl yıkıyor giydiriyor. Nasıl ilgileniyor oyalıyor. Ben bunları düşünürüm. Zaten daha öncede eşinizle kavganız oldu siz alt kata inip babanızın yanında kaynananız için sözler söylediniz onlarda size, bu adam o zamanda çocuğu alıp gidiyordu ve babanız halaa hiç olmazsa sen ne yapmak istiyorsun sahipsiz mi sandınız kızı mı demiyor sabrediyor ses çıkarmıyor araya girmek istemiyor bu kadarı fazla değil mi gören göz kılavuz ister mi bunun olacağı zaten belliymiş. Bir de güvenip bu kadar olaya babayla yalnız bırakıyorsunuz. Ailem bebeğe bakmak için geçici geldi diyorsunuz ama babanızın sizinle birlikte aynı işyerinde çalıştığını da söylediniz ana sayfada yazdıklarınızda. O gün siz oradaysanız babanız eşinizin yanında kalsaydı. Anneniz bir gün için mi İzmir'e gitti ve neden gitti bunca olay varken ve sizin çalışacağınızı bilirken çok mu önemliydi oradaki işi. Babanız gitseydi anneniz kalsaydı bebeğe bakabilirdi en azından yani olayların gidişatı bunu hazırlamış ve polisler önce 24 saat geçmeden bişi yapamıyrlar dediniz şimdi boşanma davası açılmadan bir şey yapamıyorlar diyorsunuz sonuçta bir kaçırma ve saklama var polisler nasıl bir şey yapmaz. Bekleyin öyle o zaman ne diyelim biz şimdi. Yien barışın yüne güvenin. Babanızda hala ses çıkarmasın yuvanız bozulmasın diye.
dogrulugunu savundugum tek nokta bueşinin ailesine söyleyecek söz bulamıyorum. işin ilginç tarafı bunların hepsi annenin babanın bir üst katında gerçekleşiyor.
şu an ki konu bu değil. senin öcelikli düşüncen çocuğuna kavuşmak olmalı. boşanmak ya da devam etmek senin kararın. ama malesef sende o kaynana ve beyni yıkanmaya bu kadar müsait bir koca oldukça huzura eremeyeceksin
arkadaşım ben calısan bı anne oldugum ıcın cocugum bana bagımlı yasayan bır bebek degıl elbettekı benı arıyo ama koca gun evde olmadıgım ıcın alısık helekı babasını gordugunde kı daha once 2 kez 1 hafta ve 10 gun olmak uzere ayrı kalmak zorunda kaldım ...
aılemın ızmırdkı ısını sorgulamıssınız aılemın tek cocugu ben degılım hayatlarını bana enpozelı yasamıyolar onlarında cok yaslı 2 anne babası ve benım kardeslerım var 1 haftalıgına gıtmıstı annem hatta 6 gunlugune arefe aksamı yola cıktı olayın oldugu gun saat 2 de otobusteydı telaslandırmamak ıcın soylemedık bıle gelene kadar fenalasır yollarda dıye ya uzaktan bakınca nasıl da rahat konusuyorsunuz...
bunların hepsını bu kadar ayrıntıyı merak ettıgınız ıcın anlattım su ankı tek derdım evladım lutfen ayrıntılarda gereksız yere bu kadar uzuntuluyken cabalatmayın benı 24 saat geçmeden kayıp ılanı veremıyosun yasaları ac bı oku ınanmıyosan yakalama emrı cıkarttık bulup nerdeydın esın ve aılen can guvenlıgınden endıse duydu dıye acabılıyosun bunu bosanma dvası ve velayet davası acılmadan suclu benım cocugumu kacırdı dıye yakalatma cıkaramıyosun anladın mı? kaldıkı polıslerın bıle ılk sordugu sıddet mı vardı kavga mı ettınız bılmem ne hersey normalken ben ısım ıcın evden cıkmısım kaldıkı suphelencek bır hareket yapmadı gayet ıyıydı hayırlı ısler dedı ıse ugurladı adam nasıl suphelenırdınız????soruyorum sıze bu kadar sert ıtamlarda bulunmayın ınternetın basında oturuyomusum soguk kanlıymısım gıbı seyler arkadaslar allah rızası ıcın konuya ınanmıyosanız benı cabalatmayın beklıyorum o cocuk enınde sonunda benım anlıyormusunuzz o ıstesede ıstemesede ...su anda otobus bıletı alması sehır dısına cıkması falan mumkun degıl yakalatması var aılesının haberı varmı aılecek dusundugumuz var 2 gun telasla arayıp aglayan zırlayan adamlar 3 gundur ne arıyo ne soruyo babam dun gece aradı acmadılar cevap bıle vermedıler hangı ınsanlıktan bahsedıyoruz kıı cocuklarından haber alıp rahata kavustular vıcdansızlar bırazda benı dusunsenıze allahsızlarr ınsan arayıp bıldırmez mı ? Allahından bulsunlar bu yapılanlar kımsenın yanına kar kalmaz bunlara yapılcak en gusel sey medya yoluyla rezıl etmek ama oyle ınsanlar kı adam katıl olur bunlar yuzunden serefsız haysıyetsız onursuz ahlaksızın tekıler agızlarını actılar mı? savasacak mucadele bulamıyo ınsan alacan baltayı 100 parcaya kusbası dogrıycan bunları emın olun allıyomusunuz ne demek ıstedıgımı
polıslerden haber yok fakat kocam oalcak adamdan var haftasonu donecegını bıldırdı...
sana çok ihtiyacım var gofredom canım arkadasım yanımda ol nolurr kurban olayım
benı ıyı kotu herkese anlattım az cok fıkırlerı var arkadasların
esımı tanıyan bılen bırı olarak yanımda ol nolurr
inşallah güzelim inşallah rabbim bu cuma vakti dualarımı kabul etsın onlarıda ıslah etsıncanım benim dün gece uyurken hep aklımdaydın acaba haber varmı?inşallah ecmel yavruşuna kavuşmuştur dedim ama istediğim gibi olmamış neyseki o adam haftasonu gelicem demiş az daha sabırlı ol yavruşuna kavuşunca tüm bu stres biticek emin ol içini ferah tut canımm.
dejavu one,
Hic bir erkek bir cocuga annesi gibi bakamaz, ateslense ne yapacagini bilemez demissin
ama gayet de bakar ...
Ben de mesela bir yere gitmem gerekse esime gozu kapali birakirim cocuklarimi.
Kaldi ki ben de calistigim icin oglumun bebeklik doneminde esimle donusumlu baktik.
Bilirim ki benden iyi bile bakar .
Ecmelin anlattiklarinda da cocuklari icin titizlenen, gayet de her seyiyle ilgilenen bir baba var.
Ama bunlari yaparken anne hice sayiliyorsa o es iyi bir babadir fakat iyi bir koca degildir ...
Asil sorun da bu zaten...
Size göre öyle olabilir ama bana göre değil. 1-2 saatliğine bırakılabilir dönüşümlü olabilir yarım gün filan sorun olmaz ama konu sahibi 1 hafta 10 gün olmadığım zaman oldu eşim baktı diyor. Bu çok fazla bana göre bir kadın yardımı olmadan. Bu çocuğu yıkaması var, maması var ayrıca çok bebekte değil bu çocuk annesini ister. Beni annemler uzak bir şehire gideceklerdi halama bıraktılar bak hatırlayabileceğim kadar büyüğüm 5 yaşında filan beni otobüs tuttuğu için götürmediler halam yani düşünün ama ortalığı yıktım neler yaptılar durmadım. Mecburen babam geldi aldı beni. O çocuk illa annesini ister. Benim arkadaşlarımda var kendi annelerine bile bıraksalar dışarı çıksak sürekli arıyorlar anne uyandı mı sağdığım süt yetti mi ne yapıyor diye. O kadarcık çocuk herşeyi de yemez büyük insan gibi özel yemekler lazım. Hem annesi aşağı kattaysa 1 hafta 10 gün neden babasına bıraktı annesi varken? Ben de eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum ama benim desteğimle öyle günlerce tek başına çocuğa bakamaz dilinden anlayamaz. Bir program var tv de babalar çocuklara bakıyor nasıl zorlandıklarını orada da görüyoruz. Sizin ki farklı bu çok farklı bu da benim görüşüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?