- 19 Ocak 2019
- 153
- 165
- 39
-
- Konu Sahibi butterfly2585
Cok tesekkur ederim bu guzel yorumunuz icin.inanin allahtan hakkimda hayirlisi demekten baska carem yok.kendime yaza kasar sure verdim tabii ona da. Eger duzelmezse bosanicam. Baska care birakmadi bana cunku.Valla cnm haklısın çok haklısın.
Böyle evlilik mi olur, evliliğin doğasının oluşumunun nedenini gayet iyi bilip cinselliği yaşatmamak nedir. Bı arkadaşım demişti ki o kadar sinirli, gergin, agresif, ağlamaklı oluyorum ki kıza diyecek bisey bulamadım.
İş yerinden bir arkadaşımız da eşinden bu nedenden dolayı ayrıldı. Kv si araya girmeye çalışmış kız durumu anlatınca kıza düşman oldular. Oğluna tedavi ol yada ne bilim böyle olmaz diyeceğine kıza boşanma aşamasında neler ettiler.
Hele bu tarz insanların çocukları olunca hiç cinsel ilişkiye girmiyorlar.
Sana boşanma diye akıl vermek bize düşmez ama annen çok güzel konuşmuş sana.
Ailen arkandaysa ve geri dönüşü olmayacaksa dön annenin evine.
Ben çok genç yaşta bı evlilik yaptım 2 ayda annemin evine döndüm. Ailem arkamdaydı.
Şu an öyle mutlu bı evliliğim var ki.
Rabbim sana da en iyi kararı almayı nasip etsin İnşallah.
Hiç kendini üzme bak karşı taraf gayet keyfi yerinde hayatına devam ediyor.
Hep ben karsiladim.o zoraki ve genelde de sertlesme problemiyle kaldi. On sevisme bile dogru duzgun yasamadik. Inanin yazmak bile zor. Hep ben zorlayarak hep ben isteyerek. O kadar gururuma dokunuyorki artik. Bunu tarif edemem. Kadinligimi zerre kadar yasayamadim. Yasatmadi bana.istenmek nasil birsey bilmiyorum bile.allah kimseye vermesin.Cinsel ilişkiye girince zevk alıyor muydu? İlk zamanlar oluyormuş ya hani. Mesela isteklerini karşılıyor muydunuz ?
Hep ben karsiladim.o zoraki ve genelde de sertlesme problemiyle kaldi. On sevisme bile dogru duzgun yasamadik. Inanin yazmak bile zor. Hep ben zorlayarak hep ben isteyerek. O kadar gururuma dokunuyorki artik. Bunu tarif edemem. Kadinligimi zerre kadar yasayamadim. Yasatmadi bana.istenmek nasil birsey bilmiyorum bile.allah kimseye vermesin.
Sertlesme problemi varsa doktora gidin muhtemelen oda size kadıngını yasatamadıgı İcin gururuna dokunuyordur neden sureklı cınsellıgı dile getiriyorsunuz buda esınızı incitir.tamam haklı olabilirsiniz ama esınız de problem var istekli degıl her insan farklıdır istekli olmadıgı halde sızle nasıl ilişkiye girsin bazı seyler insanın icinden gelmesi lazım benim ıcın cınsellık onemlı diyorsanız ayrılacaksınız esınız duzelmez eger sorun degil diyorsanız da Baska turlu mutlu olacaksınız bence esınızın istememesi sizinle yada ne bileyim vucudunuzla ilgili degıl gururunuza dokunacak bırsey yok sureklı esınızı rencide etmeyin bence bu konudaHep ben karsiladim.o zoraki ve genelde de sertlesme problemiyle kaldi. On sevisme bile dogru duzgun yasamadik. Inanin yazmak bile zor. Hep ben zorlayarak hep ben isteyerek. O kadar gururuma dokunuyorki artik. Bunu tarif edemem. Kadinligimi zerre kadar yasayamadim. Yasatmadi bana.istenmek nasil birsey bilmiyorum bile.allah kimseye vermesin.
simdi bana herkes tepki gosterecek benm aklima sey geldi acaba hem cinsine karsi ilgisi olbilir miMerhaba,buraya yazmamın sebebi benim icin bile çok zor ama anlatmam lazım artık. 5 aylık evliyim. Severek ve sevilerek evlendim eşimle. Benim sorunum eşim benimle hicbir sekilde sevismek istemiyor.Sevgiliyken ve nişanlilik donemimizde de çok düskün degildi. En sonunda dayanamayıp bu durumu ona sordugumda bilmiyorum bende psikolojik olabilir dedi ve uzmana gitmeyi kabul etti. Bu zamana kadar hep benim zorlamamla olan iliskimiz son zamanlarda artik tamamen olmamaya basladi. Doktor kontrolleri sonucunda herhangi bir fiziksel soruna rastlanmadi.aksine hormonlari ve diger tum tetkikleri cok iyi cikti. Sadece hipertirodi cikti esimde. Onun icinde 1 aydir ilac kullaniyor. Ama halen cinsel iliskiye yaklasmiyor ve hic istemiyor. Artik bu konu acildiginda agresiflesip konuyu kapatiyor. Ne kadar zor oldugunu ancak yasayan bilir. Onun acisinda da dusunmeye calisiyorum ama artik cok yoruldum ruhen bittim. Bu kadar severken ayni evde kardes gibi yasamaktan usandim. O kadar yiprattiki bu beni kendimi bile taniyamaz oldum. Nolur bana yol gosterin. Inanin her bir fikre ve destege cok ihtiyacim var. Bu gibi durumu yasayanlar varsa aranizda nolur yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Tesekkurler.
Hep ben karsiladim.o zoraki ve genelde de sertlesme problemiyle kaldi. On sevisme bile dogru duzgun yasamadik. Inanin yazmak bile zor. Hep ben zorlayarak hep ben isteyerek. O kadar gururuma dokunuyorki artik. Bunu tarif edemem. Kadinligimi zerre kadar yasayamadim. Yasatmadi bana.istenmek nasil birsey bilmiyorum bile.allah kimseye vermesin.
Ama burda evlenmeden önce de yokmuş.Merhaba konunun deneyimlisi olarak,
Eşim ile evlenmeden önce olan cinsel hayatımız evlendikten sonra yok oldu.
Beni suçladı, kendime güvenimi yitirdim .
Oysa bakımlıyım, güzelim yani kendimde bir sıkıntı yokken sıkıntı aramaya başladım.
Sonra ereksiyon olamama sorunu çıktı.
Ve biliyor musun yine beni suçladı. Hem de bakımlı ve inanılmaz bir iç çamaşırı ile önünde dururken..
Sonra kendime kızmayı bıraktım.
Kocayı da boşadım (tabi tek neden bu değildi)
Ama iğrenç bir insandı yine aklıma geldi sinirlendim bak