- 19 Ocak 2019
- 153
- 165
- 39
-
- Konu Sahibi butterfly2585
sence yapmamışmıdır?!Biraz seksi şeyler giyinin evde. Ama doğrudan yanına gitmeyin . Biraz öyle dolaşın evde bakalım ne yapacak.
yapmaz olur muyum hemde kac kere inanin farketmedi bilesence yapmamışmıdır?!
Hepsi normal cok ilgili oper sarilir. Ama is ona gelince yokDiğer konular nasıl peki?
Yani sarılma, öpme, ilgi gibi?
Inan bunu cok sordum kendime de ona da. Istemesem sevmesem neden evleneyim seninle dedi defalarca.Seni istemiyo demek ki
Cildirma noktasina gelince bakalim biz napicazyanlız değilsin buradaki bu yöndeki kaçıncı konu bilmiyorum
benim yorumum ise ülkem erkekleri evriliyor
bir çeşit evrim heralde
Yuzune soyleyecek hali.. istemesem neden evleneyim verdigi cevaptan bile belli...Inan bunu cok sordum kendime de ona da. Istemesem sevmesem neden evleneyim seninle dedi defalarca.
Inan hepsini yaptim. Biraz acik giyindim mi usiyeceksin diyor banaBunu ben de çok duydum...
Yani anladığım iktidarsız değil sadece cinsel isteksiz...
Erkeklerin cinsel istekli olmasını hep düşünürüz de ne biliym istememeleri de doğal gelse de, garip evet. Ayrıca eşin var. Ve elbette bir eş olarak ihitiyaçları var...
Sevmiyor olaiblir mi seni? Çok özür dilerek söylüyorum bunu.
Bir de bence de şöyle dene sen yaklaşma, ama evde sexi değil de doğal olup sexi ol.Ahahaha nasıl anlatsam, ne biliyim, tayt giy hani baya belli eden vücudunu doğalmış gibi ama öyle olmasın felan bilemedim bende çaıklayamadım.
Bir dene bakalım ne olcak. Ama üstüne gitmemeni öneririm.
Benim dediğim yanaktan öpücük değildi aslındaHepsi normal cok ilgili oper sarilir. Ama is ona gelince yok
Benim dediğim yanaktan öpücük değildi aslında
Peki size yaklaşmadığı zaman başka bişeyler yaptığını farkettiniz mi?
Belki farklı alışkanlıkları vardır.
Tutkusu yok bunu hissediyorum. Arzu ve tutku yokBenim dediğim yanaktan öpücük değildi aslında
Peki size yaklaşmadığı zaman başka bişeyler yaptığını farkettiniz mi?
Belki farklı alışkanlıkları vardır.
Bu ne demek şimdi, ne kadar kırıcı olmuş yorumunuz. Gerçekten bazılarınız sussa keşkeSeni istemiyo demek ki
Olabilir tabi. Ama bu kadar uzun zaman pek normal değil açıkcası.ben de sormak istedim ama insan eşine kocasına konduramaz. Ben de soramadım. Aklıma geleni sormak istemiyorum. Ama belki de sadece sevişmeyi sevmiyor. Olamaz mı
Psikolojik başka bir sıkıntısı vardır belki.Tutkusu yok bunu hissediyorum. Arzu ve tutku yok