Eşim neden böyle?

Evet oyuncak oluyo evet saldırmak için cevap verdim. Yahu siz evliliği ne zannediosunuz iki satır yazı yazan birisine Boşanın diosunuz. Ne sacma. Yeni evli neyin ne oldugunu daha bilmio olabilir. Daha yapıcı konuşmak gerektiğini düşünüyorum.
Nerden boşan demişim istemiyo demişim istemiyosa boşanacak tabi.. nesi saçma.. sanane ben im fikrimden ayrıca.. düşüncemi söylerken senden icazet mı alacağım.. düzgün konuş fikirlerim sana ters geliyorsa sataşmadan geçer ilgilenmezsin.. çattık yaa

Nerden boşan demişim istemiyo demişim istemiyosa boşanacak tabi.. nesi saçma.. sanane ben im fikrimden ayrıca.. düşüncemi söylerken senden icazet mı alacağım.. düzgün konuş fikirlerim sana ters geliyorsa sataşmadan geçer ilgilenmezsin.. çattık yaa
Bir onceki yorumunu oku istemiosa boşanır falan yazmışsın kendinle çelişiosun. İstemediğini ortaya atan sensin istemiosa boşanır dien de sensin . Kimseye icazet vermiyorum. Sadece iki satırla nasıl istemediğini çıkardınız bunu anlamak istiyorum ben. Hala dikine dikine konuşuyorsun farkındmısın beni anlamamışsım sen normal yani boyle konuşman. Zaten sosyal medya cıktı herkeste bi bu benim fikrim saygı duyacaksın modu. Saygı duyarım tabiki neden duymayım. Kız ilişki ile alakalı bişey sormuş fikir istemiş. Ne bilim hani az empati yapsanız ben napardım deseniz ona göre yazsanız falan...eskiden evlilik ile alakalı sorunlar bıyle alimlere din insanlarına danışılarak dini boyutu da göz önüne alınarak bir yol bulunur soylenirmiş. Boyle bir platforma sorarsa zaten önüne gelen yazacak herşeyi. Bizde yapmak vardır yıkmak yoktur ben de buna istinaden size tepkimi ortaya koydum. Sevgiler 💕

Bir onceki yorumunu oku istemiosa boşanır falan yazmışsın kendinle çelişiosun. İstemediğini ortaya atan sensin istemiosa boşanır dien de sensin . Kimseye icazet vermiyorum. Sadece iki satırla nasıl istemediğini çıkardınız bunu anlamak istiyorum ben. Hala dikine dikine konuşuyorsun farkındmısın beni anlamamışsım sen normal yani boyle konuşman. Zaten sosyal medya cıktı herkeste bi bu benim fikrim saygı duyacaksın modu. Saygı duyarım tabiki neden duymayım. Kız ilişki ile alakalı bişey sormuş fikir istemiş. Ne bilim hani az empati yapsanız ben napardım deseniz ona göre yazsanız falan...eskiden evlilik ile alakalı sorunlar bıyle alimlere din insanlarına danışılarak dini boyutu da göz önüne alınarak bir yol bulunur soylenirmiş. Boyle bir platforma sorarsa zaten önüne gelen yazacak herşeyi. Bizde yapmak vardır yıkmak yoktur ben de buna istinaden size tepkimi ortaya koydum. Sevgiler
Istemiyorsa boşanır kelimesini ihtimal üzerine yazdım sen bi daha oku bence. Bende kendim ne yapardimin üzerine fikrimi belirttim zaten.. tabi ki fikrime saygı duymak zorundasın tıpkı benim duymak zorunda olduğum gibi.. Evet ben imkanım varsa beni istemeyen insandan ayrılırdım çünkü ayrılmayıp devam etmek sadece benim yıllarıma gençliğime zulüm olurdu.. bi nevi hayrima olacak bi ayrılık olur bu.. istemiyor kısmını da yine defalarca söylediğim gibi ihtimal üzerine söyledim.. umarım olasılık kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorsundur.. kesinlik yok ok eğer öyle ise boşan yazdım... fikirlere saygı duymak zorunlulukdur eskiden beri var sosyal medyayla türemedi.. isteğimizle alakalı bi durum değil zorundayız bize terstir ama saygı duymak zorundayız. Tıpkı sizin macun deneyin fikrinize benim duyduğum saygı gibi.. ihtimal ihtimal ihtimal lütfen bu kelimeyi bir daha yazdırma bana

Istemiyorsa boşanır kelimesini ihtimal üzerine yazdım sen bi daha oku bence. Bende kendim ne yapardimin üzerine fikrimi belirttim zaten.. tabi ki fikrime saygı duymak zorundasın tıpkı benim duymak zorunda olduğum gibi.. Evet ben imkanım varsa beni istemeyen insandan ayrılırdım çünkü ayrılmayıp devam etmek sadece benim yıllarıma gençliğime zulüm olurdu.. bi nevi hayrima olacak bi ayrılık olur bu.. istemiyor kısmını da yine defalarca söylediğim gibi ihtimal üzerine söyledim.. umarım olasılık kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorsundur.. kesinlik yok ok eğer öyle ise boşan yazdım... fikirlere saygı duymak zorunlulukdur eskiden beri var sosyal medyayla türemedi.. isteğimizle alakalı bi durum değil zorundayız bize terstir ama saygı duymak zorundayız. Tıpkı sizin macun deneyin fikrinize benim duyduğum saygı gibi.. ihtimal ihtimal ihtimal lütfen bu kelimeyi bir daha yazdırma bana
Ah pekii 🤷‍♂️

Merhaba,buraya yazmamın sebebi benim icin bile çok zor ama anlatmam lazım artık. 5 aylık evliyim. Severek ve sevilerek evlendim eşimle. Benim sorunum eşim benimle hicbir sekilde sevismek istemiyor.Sevgiliyken ve nişanlilik donemimizde de çok düskün degildi. En sonunda dayanamayıp bu durumu ona sordugumda bilmiyorum bende psikolojik olabilir dedi ve uzmana gitmeyi kabul etti. Bu zamana kadar hep benim zorlamamla olan iliskimiz son zamanlarda artik tamamen olmamaya basladi. Doktor kontrolleri sonucunda herhangi bir fiziksel soruna rastlanmadi.aksine hormonlari ve diger tum tetkikleri cok iyi cikti. Sadece hipertirodi cikti esimde. Onun icinde 1 aydir ilac kullaniyor. Ama halen cinsel iliskiye yaklasmiyor ve hic istemiyor. Artik bu konu acildiginda agresiflesip konuyu kapatiyor. Ne kadar zor oldugunu ancak yasayan bilir. Onun acisinda da dusunmeye calisiyorum ama artik cok yoruldum ruhen bittim. Bu kadar severken ayni evde kardes gibi yasamaktan usandim. O kadar yiprattiki bu beni kendimi bile taniyamaz oldum. Nolur bana yol gosterin. Inanin her bir fikre ve destege cok ihtiyacim var. Bu gibi durumu yasayanlar varsa aranizda nolur yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Tesekkurler.
Canım psikolog ya da psikiyatriye gorundu mu esin ?

X