Eşim neden böyle?

Nerden boşan demişim istemiyo demişim istemiyosa boşanacak tabi.. nesi saçma.. sanane ben im fikrimden ayrıca.. düşüncemi söylerken senden icazet mı alacağım.. düzgün konuş fikirlerim sana ters geliyorsa sataşmadan geçer ilgilenmezsin.. çattık yaa

Bir onceki yorumunu oku istemiosa boşanır falan yazmışsın kendinle çelişiosun. İstemediğini ortaya atan sensin istemiosa boşanır dien de sensin . Kimseye icazet vermiyorum. Sadece iki satırla nasıl istemediğini çıkardınız bunu anlamak istiyorum ben. Hala dikine dikine konuşuyorsun farkındmısın beni anlamamışsım sen normal yani boyle konuşman. Zaten sosyal medya cıktı herkeste bi bu benim fikrim saygı duyacaksın modu. Saygı duyarım tabiki neden duymayım. Kız ilişki ile alakalı bişey sormuş fikir istemiş. Ne bilim hani az empati yapsanız ben napardım deseniz ona göre yazsanız falan...eskiden evlilik ile alakalı sorunlar bıyle alimlere din insanlarına danışılarak dini boyutu da göz önüne alınarak bir yol bulunur soylenirmiş. Boyle bir platforma sorarsa zaten önüne gelen yazacak herşeyi. Bizde yapmak vardır yıkmak yoktur ben de buna istinaden size tepkimi ortaya koydum. Sevgiler

Istemiyorsa boşanır kelimesini ihtimal üzerine yazdım sen bi daha oku bence. Bende kendim ne yapardimin üzerine fikrimi belirttim zaten.. tabi ki fikrime saygı duymak zorundasın tıpkı benim duymak zorunda olduğum gibi.. Evet ben imkanım varsa beni istemeyen insandan ayrılırdım çünkü ayrılmayıp devam etmek sadece benim yıllarıma gençliğime zulüm olurdu.. bi nevi hayrima olacak bi ayrılık olur bu.. istemiyor kısmını da yine defalarca söylediğim gibi ihtimal üzerine söyledim.. umarım olasılık kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorsundur.. kesinlik yok ok eğer öyle ise boşan yazdım... fikirlere saygı duymak zorunlulukdur eskiden beri var sosyal medyayla türemedi.. isteğimizle alakalı bi durum değil zorundayız bize terstir ama saygı duymak zorundayız. Tıpkı sizin macun deneyin fikrinize benim duyduğum saygı gibi.. ihtimal ihtimal ihtimal lütfen bu kelimeyi bir daha yazdırma bana

Ah pekii

Canım psikolog ya da psikiyatriye gorundu mu esin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…