Merhaba,buraya yazmamın sebebi benim icin bile çok zor ama anlatmam lazım artık. 5 aylık evliyim. Severek ve sevilerek evlendim eşimle. Benim sorunum eşim benimle hicbir sekilde sevismek istemiyor.Sevgiliyken ve nişanlilik donemimizde de çok düskün degildi. En sonunda dayanamayıp bu durumu ona sordugumda bilmiyorum bende psikolojik olabilir dedi ve uzmana gitmeyi kabul etti. Bu zamana kadar hep benim zorlamamla olan iliskimiz son zamanlarda artik tamamen olmamaya basladi. Doktor kontrolleri sonucunda herhangi bir fiziksel soruna rastlanmadi.aksine hormonlari ve diger tum tetkikleri cok iyi cikti. Sadece hipertirodi cikti esimde. Onun icinde 1 aydir ilac kullaniyor. Ama halen cinsel iliskiye yaklasmiyor ve hic istemiyor. Artik bu konu acildiginda agresiflesip konuyu kapatiyor. Ne kadar zor oldugunu ancak yasayan bilir. Onun acisinda da dusunmeye calisiyorum ama artik cok yoruldum ruhen bittim. Bu kadar severken ayni evde kardes gibi yasamaktan usandim. O kadar yiprattiki bu beni kendimi bile taniyamaz oldum. Nolur bana yol gosterin. Inanin her bir fikre ve destege cok ihtiyacim var. Bu gibi durumu yasayanlar varsa aranizda nolur yorumlarinizi ve tavsiyelerinizi eksik etmeyin. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Tesekkurler.