Ya bu daha ucuz mazot yalan vallahi
Çok çok büyüklere veriyorlarsa bilmiyorum ama baya petrol ofisine yanaşıyorsun herkesin aldığı fiyattan mazot alıyorsun
Yat alamadım sana diye arabadan inip ağlamak abes çünkü memur maaşıyla geçinen bir aile için. Bize özel bişey de değil bu, dünyanın neresine gidersen git yat lükstür yahu, kimse karısına sana yalı, villa alamadım, yat alamadım diye ağlamıyor. Annesi ordan bilmenkim yat almış hasi inşallah bu yaza size diye arıyor. Tek memur maaşıyla geçinen ailede size bu normal geliyor olabilir bana gelmiyor.
Tam emin olmamakla birlikte sanırım farklı ülkeye kayıtlı olanlar ucuza alıyor, vergi kalkıyor çünkü üstünden. O yüzden zenginlerin yatları hep farklı ülkelere kayıtlı.Dur merak ettim kuzenimle ilk görüşmemde sorayım bunu farklı fiyattan mı veriyolarmışBen öyle biliyordum çünkü ne zaman çiftçi konuşsa bizden ucuza alıyorlar diyor
Tam emin olmamakla birlikte sanırım farklı ülkeye kayıtlı olanlar ucuza alıyor, vergi kalkıyor çünkü üstünden. O yüzden zenginlerin yatları hep farklı ülkelere kayıtlı.
Valla benim yokvergi vermese de bildiğim kadarıyla diğer ülkenin regülasyonlarına göre giriş ücreti, liman harçları, gümrük işlem ücretleri gibi ödemelerle karşı karşıyasınız. ayrıca yine ilk yorumlarımda yazdığınız yıllık ve haftalık bazda yaptığınız ödemelerden de azade değilsiniz. (benim de zengin karabalarım var.)
Mevzu aslında burda yatın ücreti değil. Siz de buraya takildiniz. Mevzu yatı aldin bunun bir sürü masrafı var . Yatı almak bile hayalken konu sahibine göre masraflar konusunda hiç mi bilgisi yok. Hadi diyelim masrafı da karşıladı. Yahu insanlar guler. Görgüsüz derler adama orta hallinin yat almasına. Tekne demiyor ki yat diyor .Sonra döndürdü küçük birsey dedi. Simdide konu sahibi kayıplarda zaten . Bizde buralarda telef oldukAdam tek maaşla evini arabasını alabilmişten girmiştim oysaki mantığım şu bir ev daha alabilir o zaman e onun yerine yat alsın aynı fiyat. Şu dönemde değil tabiki alım gücü malum yani toparlayacak olursam düşüncem buydu
Mevzu aslında burda yatın ücreti değil. Siz de buraya takildiniz. Mevzu yatı aldin bunun bir sürü masrafı var . Yatı almak bile hayalken konu sahibine göre masraflar konusunda hiç mi bilgisi yok. Hadi diyelim masrafı da karşıladı. Yahu insanlar guler. Görgüsüz derler adama orta hallinin yat almasına. Tekne demiyor ki yat diyor .Sonra döndürdü küçük birsey dedi. Simdide konu sahibi kayıplarda zaten . Bizde buralarda telef olduk
Evet evet o bölüm beni boğdu. Yok sezaryen istiyorduk 36 5, 35 6 doktor şüphe etti falan filan, öyle konuyu dağıtmış ki.Sonuna gelince başını unuttum. Yalnız hangi ortalama insanın annesi arayıp da yat almak sizin de hayaliniz inşallah alırsınız diyor yason kısım zaten paragraftaki anlam bütününü bozan soru gibi olmuş. Yani bebek doğmuş bitmiş artık neden üstünden aylar geçtikten sonra bunun muhabbeti yapılıyor hiç anlamıyorum. Olaylardan açığa alınma kısmına bir yorum yapmayayım zaten.
Biraz daha yazarsak yat balkabağı gibi kayığa dönüşecek bence
Hissetmelisiniz de zaten. Ailesinden yediği darbeler yetmezmiş gibi siz de ailecek adamcağızın içinden geçmişsiniz.Bugünkü konu sizce neden yaşandı ? Neden böyle hissetti? Neden bunları söyledi bana eşim? Lütfen birşey söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum..
Bence masa başı diye istifa ettim kısmı yalan. Ben veterinerlik mi seçsem diye araştırırken köylerde veterinerlerin inek doğurttuğunu popolarına ellerini soktuğunu duymuştum. Doğu'daymış konu sahibi, büyük olasılıkla bundan hoşlanmadı.Öncelikle bebeğiniz ile mutlu bir yaşam diliyorum. Çok geçmiş olsun sizin ve bebeğinizin adına.
Okuduğum en ilginç konulardan biri diyebilirim. Buradaki en büyük hata (Bana göre ki bence gerçekten hata ) sizin veteriner hekimlik gibi bir meslekten istifa etmeniz. Hadi özel sektörden olsanız diyeceğim ki lanet olsun bu sisteme deyip bırakabilirsiniz ama konu memurluk olunca sırf bebek için istifa etmek bana çok saçma geliyor. Çünkü yani memursunuz.Sartlari belli cocugunuza verebileceğiniz yaşam belli.
Bence olay sizin istifa etmenizle başlamış. Eşinizin de mesleki açığa alınması ile birlikte maddi olarak dibi görmüşsünüz. Siz de paralı biri iken parasiz duruma düşmüşsunuz. Esinizin de bir muddet işsiz kalması sizi iyice aşağı çekmiş.
https://shbd.io/s/kAbx71NY
Şuna okey oluruz bence? Ben bunu satışına başlıyım olmazsa. Her eve bir tekne kampanyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?