Eşim neden böyle hissetti ? Neydi bu..

Oyle bir devire geldik ki ev ve arabasi olan direk kendini yukarılarda hatta en yukarilarda görüyor. Bence artık günümüzün meselesi oldu . Eskiden ev almak daha kolaydı simdi zorlaştı ondan mıdır bilmiyorum ama sanirsin ki jet sosyete. Jet sosyete bile çoğu yatı bırak ev bile almıyor. Sadece konu sahibi değil ki her taraf özel okul kaynıyor neden çünkü hemen biraz beli dogrultan özel okula gönderiyor. Neyse cok şey sayılır da . Kalsin .

Hoşçagal gıbalı yabıncak
Sana çok minnettarım sevgili acces hanımcıgım bana göremedigim bir pencereden bir bakış açısı kazandırdığınız için.
Siz bu satırları okurken esen yelin ürpertisiyle titreyen naif vücudumun bir yat tatiline ihtiyacı olduğunu anladım ve bana destek çıktıgınız için çok çok minnettarım
İyi ki kk var.

Çocuk olunca genelde memur kadınlar ucretsız izne ayrılır.
Masa bası işi dıye memurluk bırakan ilk defa duydum.
Veteriner memur nesı zor olacak
Özelde koy koy gezıp çoğu hayvanlara iğne vuruyor daha zor.
Cocuklu kadına memurluk daha kolaydı.
Orada bır boşluk geldı bana.
Hastalıl olur vs amenna.
Masabası ısı evrak ısı dıye memurluk bırakırken en kötü ailesi hayırdır bunun ıcın mı okudun derdı?
Zengın bır aıle de degıl.
Ben üniversite de ilk başta bölümümden memnun degıldım alısamadım .
Bıraz aıleme cıtlattım bırakıp başka bölüme mı geçeyim dıye.
Orada bıle yenıden kazanmak bırdaha bölüm okumak vs vs kımse öyle desteklemedı.
Burada atanmıs memur olunmuş kafaya göre işten çıkılması da ailede yankı uyandırmamıs.
Tek dertleri yat kat...

Eşinize yat fotoğrafı gösterip kendini başarısız ve eksik hissetmesini sağlamışsınız ne gerek vardı ona yat fotoğrafı göstermenize mesela madem böyle bir geçmişi olmuş adamın açık ve net gururu incinmiş işte erkekler bu konularda hassastır eşlerinin istediği her şeyi yapmak isterler bir de merak ettim Velev ki aldınız o yatı alınca nereye koyacaksınız? Park ettiğiniz limanının kirasını nasıl ödeyeceksiniz bütün maaşını onun kirasına verirsiniz çünkü ev kiralarından bile pahalı yat park etme yerlerinin kiraları
Hanımefendi yat falan hikaye evinizi almış arabanizi almışsınız ne yatı Allah aşkına siz bilmiyor musunuz eşinizin bu konuda gurur yapacağını Üzüleceğini adam kendini eksik hissedecek depresyona bile girebilir bu şekilde olursa güzel bir şey mi olur sizce bana kalırsa böyle şeyler söylemeyin eşinize ve bu yat hayalini de bir kenara koyun bence

Son düzenleme:
Adami nasil yetersiz hissettirdiyseniz ailecek, aglamis oturup
Baskasi olsa iyi annenler yardim etsin de alalim yat kat derdi
valla bu adamin seni haketmiyorum sen bana fazlasin vs demesi beni ürküttü
Birkac psikolog yazisi okumustum bu tür insanlarin aldatma potansiyeli daha fazla oluyormus

Dört milyon ne demek farkında mısınız ? Bir çalışanın memursa on yıllık maaşı yemeden içmeden falan biriktirilecek bir para . Ev dediğiniz şey temel ihtiyaç barınmak için alınıyor . Araba da aynı şekilde hasta olduğunuzda en gerekli olan şey . Yani konu sahibi ve eşi başka bir evrende yaşıyor herhalde . Yat sahibi hiç tanıdığınız var mı ? Ya ne var ki dört milyoncuk evler daha pahalı yazmak komik mi trajikomik mı bilemedim

Çok uzun, birazını okuyabildim ama annenizde biraz hadsizlik yapmış.
Durumunuz ortada yat örneğini vermek nedir.

Valla adamin sana bir yat bile alamadim diyip titreyerek aglamasından sonrası yok bende, okuyamadım konsantre olup

:)
Tabii "romantik komedi"nin bize trajik (?) kısmı hikaye edilmiş, orada bence herkes mutabıktır.
Eksik yerler olduğu gibi fazla iyilik de var.
Bakın mesela "eşim istemezse annesiyle görüşmem", çok iyi biri çünkü.

Eşinin erkek olsan anlarım kısmını da çok minnoş buldum ben
Erkekler bir çulsuz kadınla evlenebilirler ama sen bir kadınsın, zenginini bulabilirdin diyor sanırım.

Eşinin geçmişi çok travmatik ama, doğruysa.
Kendini iyi edemeyen insanlar suçu kendinde arayabiliyorlar bu cümlelerle değilse bile.
Evet normali erkek kadın fark etmez "restine rest"tir ama burada adamın tutunacak bir şey aradığını, bulduğunu düşündüğünde de kaybetmemeye çalıştığını görebiliyoruz bence.
Ya da suçlanmamak için kendini suçluyor.

Bu yüzden eksik kısımlarda manipüle var aslında, hepimizin anladığı gibi, adamın kendi fikri değil.
Konu sahibi ve ailesi tarafından yetersiz hissettirilmeye devam ediyor, manipüle ediliyor fedakar ve cefakar yapıyla. Adama da bu bölge tanıdık.

Bir mesajında erkekler bu kadar derin hissedebilir mi diyor, adam hüngür şangır titreyip ağladığı halde, doğruysa.
Valla daha ne yapmalı derin hissettiğini anlatmak için bilemiyorum.
Buradan da yine çok doyumsuz biri olduğunu görebiliyoruz.

Soru sormuyor tabii ki muhteşem ve harika sadece yat değil, neye elini atsa muhteşem ve harika olan odur, onu anladık :)

Veterinermisiniz bende sandim simdi doc doktor prof bisey diycek yok mesleginden vazgectin yok fedakarlik vs iki normal isciyi anne yattan bahsediyor cok tuhafsiniz yada konu fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…