Eşim ne yapmaya çalışıyor?

Kıyamıyo ailesine arayı bulmaya calışıyor , ben senin yerinde olsam eğer geleceklerse hiç bi şekilde kendi evimde saygıda kusur etmem tartışmaya asla girmem. Yap çayını yemeğini kendine plan yap arkadaşına yada annene git eğer gönlün razı değilse karşıla güzelce sonra onları baş başa bırak ben öyle yapardım.. kendini iyi hissetmediğin hiç bi ortamda hiç kimseyle durmak zorunda değilsin benim kayınvalidemde öyle yaptı eltimi hep savundu durduk yere hep ondan yana onu baş tacı etti eltim bana neler etti yine onu haklı cıkardı namusuma onurumu gururuma kaynımla dil uzattılar1- 2 yıla yakın konuşmadım. Sonunda eltim kaynanama küfür edince 99 derece dönüş yaptı er yada geç herkes neyin ne olduğunu anlıyor ve herkesin yüzü ortaya çıkıyor hiiiiiç muhatap olma hiç kendine yakışmayacak davranışta da bulunma herşey öyle güzel tıkır tıkır işliyor ki kendiliğinden karma çok güzel işliyor devran dönüyor :)

Yok yok istediğim bu değil eşime zaten gerek yok dedim. O kadar laf olay 3 yıldır kusura bakmasın bile dememiş neye gelecek acaba her defasında kavga dozu artıyor
Her defasında kavga dozu artıyorsa, gelmelerini istemiyorsanız neden sürekli eşimin ailesiyle görüşmüyoruz kafaya takıyorum diye konular açıp duruyosunuz ben de bunu anlamıyorum işte. Görüşünce mutsuzsunuz, görüşmeyince de mutsuzsunuz. Sizin başka sorunlarınız mı var acaba

Eşimin ailesi ile görüşmüyorum bunu kafaya takıyorum

Zaten yaşlanınca bunlar bakar bize kafasındadır çünkü diğerleri yapmaz. Görüştükçe başıma başka çorap örüyor valla artık bilmiyorum. Yukarıdan giriyor aşağıdan çıkıyor huzursuzluk çıkarıyor

Yok biz gidince kavga çıkıyordu her defasında. Haklısınız da 2 si de olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum

Yok biz gidince kavga çıkıyordu her defasında. Haklısınız da 2 si de olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Bence artık mutlu olmalısın bacımsu. 3 yıldır eşim telefonla bile ailesiyle konuşmadı, çocuğumun adını bilmiyorlar, bizi sevmiyolar, gelmiyolar diye diye artık dua niyetine mi geçti ne olduysa gelmeye karar vermişler. O kadar şikayet ettin ki Allah da gönderdi kayınvalideni kavuşun diye.

Ben eşim için üzülüyorum vicdanım rahat etmiyor ne olsa da ailesi git diye. Yok ya siz kayınvvalideyi bilmiyorsunuz huzur bozup gider. Ben sadece amacı nedir diye sordum. Bana kusura bakma bile demedi belki de millet zorluyor git ayıp olmasın. Zaten eşime gerek yok dedim gelsinler dedi yok dedim konuyu orda kapattı

Çünkü hasta yatağında ötekiler bakmayacak seni sayıklıyacak yaşayıp göreceksin, benim kv de eltimi savundu baş tacı etti yücellti terbiyesizliklerine rağmen üstüne bide o*** dedi kaynanaya :) şuan en kötü dönemden geçiyor bi bardak su bile vermeye gelmiyor ben ise herşeylerine koştum yine de iyilik yapmaya devam çünkü ben iyilik yaptıkca onlar benim iyiliğimin altında eziliyor ve baş edemiyolar kötüler böyledir iyi insanlarla da baş edemezler ve kötülere tahammül ettikce azarlar :) sabır ve karma dünyanın en güzel şeyi

İnşallah öyle olur kurban olduğum Allah büyük. İnşallah herkes yaşattığını yaşar daha fazlasını değil. Sizi de tebrik ederim herkes sizin yaptığınızı yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…