• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ne yapmaya çalışıyor?

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
132
82
13
34
Kızlar sürekli konu açıyorum zaten 😀Kaynanam ile anlaşamadık daha doğrusu o beni sevemedi gitti sürekli diğer eltim varsa yoksa. Daha sonra benim yüzümden eşime de cephe aldı yani onu da çok takmıyor. Bir sürü kavga oldu. Beni hep değersiz hissetirdi kaldı ki onlar okul okumamış küçümsemek için söylemiyorum hepsi ev hanımı ben memurum yani en azından aynı kefeye koysaydı ama sevemedi hatta nefret ediyor😀Bende suyuna gitmedim aynı karşılık verdim 3 yıldır görüşmüyoruz. Eşim gelecekler dedi gerek yok dedim. Şimdi diyorum annen neden gelecek bizi kovdu en son. Diyor gelecek biz dicez ki siz böyle yaptınız haklısın derse tamam yok haksızsınız derse de yemeğini çayını içsin gitsin bir daha da işimiz olmaz. Ne alaka sırf bunun için 10 saat yol mu gelecek? Eşim ne yapmaya çalışıyor. Diyor biliyorum farkındayım ama ailem ne olsa da gelsinler

Kızlar sürekli konu açıyorum zaten 😀Kaynanam ile anlaşamadık daha doğrusu o beni sevemedi gitti sürekli diğer eltim varsa yoksa. Daha sonra benim yüzümden eşime de cephe aldı yani onu da çok takmıyor. Bir sürü kavga oldu. Beni hep değersiz hissetirdi kaldı ki onlar okul okumamış küçümsemek için söylemiyorum hepsi ev hanımı ben memurum yani en azından aynı kefeye koysaydı ama sevemedi hatta nefret ediyor😀Bende suyuna gitmedim aynı karşılık verdim 3 yıldır görüşmüyoruz. Eşim gelecekler dedi gerek yok dedim. Şimdi diyorum annen neden gelecek bizi kovdu en son. Diyor gelecek biz dicez ki siz böyle yaptınız haklısın derse tamam yok haksızsınız derse de yemeğini çayını içsin gitsin bir daha da işimiz olmaz. Ne alaka sırf bunun için 10 saat yol mu gelecek? Eşim ne yapmaya çalışıyor. Diyor biliyorum farkındayım ama ailem ne olsa da gelsinler
Anlayamadım durup dururken mi gelecek. Kayinvalideniz hatasını anlayacak gibi bir izlennim vermedi bana 😃

Ev

Evet yanımda soracakmış hatasını anladıysa tmm anlamadıysa yolunuz açık olsun diyecekmiş sırf bunun için 10 saat yol mu gelecekler anlamadım
Çok saçma. Altından başka bir şey çıkmasın? Madem o kadar dert olmuş içine önce sizi arayıp kızım müsait misiniz bir gelmek görüşmek aradaki buzları eritmek istiyorum deseymis.

Ne yaşanırsa yaşansın erkekler ailesine karşı hep aynı tavırı sergiler ne de olsa ailem benim der hiç şaşmaz bunu yaşayan tek siz değilsiniz çözümü yok kendi sınırlarınızda kararlı olup ödün vermeyin akışına bırakın 🙏🏻
Bir de şöyle bir şey var (kendi tecrübem ve çevremde gözlemlediğim); erkek aileleri de evlatlarini çok tutuyor ne olursa olsun gelin hatalı gelin eksik vb. Nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu böyle.

Bir de şöyle bir şey var (kendi tecrübem ve çevremde gözlemlediğim); erkek aileleri de evlatlarini çok tutuyor ne olursa olsun gelin hatalı gelin eksik vb. Nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu böyle.
Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Kız ailesi daha verici oluyor daha alttan alan taraf.taktik bilmiyorlar halbuki oglunla iyi olmak için gelininle iyi olacaksin

Çok saçma. Altından başka bir şey çıkmasın? Madem o kadar dert olmuş içine önce sizi arayıp kızım müsait misiniz bir gelmek görüşmek aradaki buzları eritmek istiyorum deseymis.
Bilmiyorum altından ne çıkabilir zaten demiş ki teyzesi anneni bağlayım açar mıydınız yok demiş. Gerçekten bilmiyorum.
Çok saçma. Altından başka bir şey çıkmasın? Madem o kadar dert olmuş içine önce sizi arayıp kızım müsait misiniz bir gelmek görüşmek aradaki buzları eritmek istiyorum desey

Evet onlara göre her şeyi ben yapıyorum ben olmasam eşim çok iyi :)Sebebi yok kadın beni sevmedi gitti anlamadım 😀Ama haksızlık yapa yapa oğlunu soğuttu. Sonuçta o öyle yaptıkça biz kavga ettik eşim de uzaklaştı

Kimse yoğurdum ekşi demiyor. Kız ailesi daha verici oluyor daha alttan alan taraf.taktik bilmiyorlar halbuki oglunla iyi olmak için gelininle iyi olacaksin
Sanki erkek anneleri çocuk doğurmuş büyütmüş kız anneleri öyle bir şey yapmamış da kendiliğinden olmuş gibi 😀

Kaynanam beni sevmiyor demissin
Ailede herkes okumamıs cahilse seni neden sevsinler ki?
Burada beni ev hanımları yanlıs anlayacak ama diger gelinle aynı sosyal statüde degilsin öbür gelin kocasının kaynanasının agzının icine bakıyor.
Onların gözünde sen kibirli kendini begenmis afralı tafralı birisindir muhtemelen. Cünkü kendi komplekslerinden seni öyle görürler halbuki kötü davranan onlardır.
Kısaca seni essek yerine koyamayacagı icin, her kosulda oglunun kahrını cekmeyecegin, istediginde istedigin lafı söyleyebilecegin icin seni sevmeyecekler. Aldırma.

Burada beni ev hanımları yanlıs anlayacak ama diger gelinle aynı sosyal statüde degilsin öbür gelin kocasının kaynanasının agzının icine bakıyor.
Onların gözünde sen kibirli kendini begenmis afralı tafralı birisindir muhtemelen. Cünkü kendi komplekslerinden seni öyle görürler halbuki kötü davranan onlardır.
Kısaca seni essek yerine koyamayacagı icin, her kosulda oglunun kahrını cekmeyecegin, istediginde istedigin lafı söyleyebilecegin icin seni sevmeyecekler. Aldırma.
Valla evet bana öyle şeyler yaptılar ki 🫠

Allah sizlerin şerrinden korusun .

Of sadece sensin çünkü bu hayatta okuyup çalışan başka kimse yok da hemen sen kıskanildin . Senin kıskançlık derecenin okuyup memur olmak mi. , Düzgün karakterli merhametli olmak değil mi ? Onlara ne ki senin okumandan memur olmandan . Ay valla bende çalıştım yıllarca hem okudum hem çalıştım. Bu derece çalışmayan insanlara kibir yapmadım. Sanki dünya sizin etrafınızda dönüyor ya. Bu kafadaysan ondan sevmiyordur seni kaynanan oteki gelinler okumamış olduğundan değil. Tövbe estağfurullah ya gece gece!

Of sadece sensin çünkü bu hayatta okuyup çalışan başka kimse yok da hemen sen kıskanildin . Senin kıskançlık derecenin okuyup memur olmak mi. , Düzgün karakterli merhametli olmak değil mi ? Onlara ne ki senin okumandan memur olmandan . Ay valla bende çalıştım yıllarca hem okudum hem çalıştım. Bu derece çalışmayan insanlara kibir yapmadım. Sanki dünya sizin etrafınızda dönüyor ya. Bu kafadaysan ondan sevmiyordur seni kaynanan oteki gelinler okumamış olduğundan değil. Tövbe estağfurullah ya gece niye bu kadar zorunuza gitti anlayamadım kadın beni se
Of sadece sensin çünkü bu hayatta okuyup çalışan başka kimse yok da hemen sen kıskanildin . Senin kıskançlık derecenin okuyup memur olmak mi. , Düzgün karakterli merhametli olmak değil mi ? Onlara ne ki senin okumandan memur olmandan . Ay valla bende çalıştım yıllarca hem okudum hem çalıştım. Bu derece çalışmayan insanlara kibir yapmadım. Sanki dünya sizin etrafınızda dönüyor ya. Bu kafadaysan ondan sevmiyordur seni kaynanan oteki gelinler okumamış olduğundan değil. Tövbe estağfurullah ya gece gece!
Kariyerli bi eltiniz var heralde niye sizi bu kadar gerdi anlamadim cahil aileler kültürlü gelin sevmez cok örnegini gördük

Ben kimseyi küçük görmüyorum hanımefendi aileden aileye değişir. Ama benimkiler de sürekli çekememezlik oldu yok paran var yok atanmışsın bende istemem böyle olsun ama yaptılar en büyük neden buydu baştan beri

Kariyerli bi eltiniz var heralde niye sizi bu kadar gerdi anlamadim cahil aileler kültürlü gelin sevmez cok örnegini gördük
Bakın çok yanlış konuşuyorsunuz. Cahil olduğunu okumamış olmasından mı anladınız? Kültürlü oluşunu okuyup memur olurusundan mi ? Anlatım tarzida dahil kültüre dahil ben bir ipucu göremedim. Kültür öyle her okumusta olmaz . Okuyup sinema da ne film var tiyatroya hangi oyun gelmiş bilmeyen var ? Hadi bunu da geçtim haber okumayan var . Hadi bunu da geçtim vizyonu olmayan var . Biliyorum çünkü bunu bilecek kadar çok tecrübe edindim . Cahil dersin ama iki laf eder bütün hayat tecrübeni sorgularsın. Neden hala egolu ve kibirli insanlara haddini bildirmeye kalkanlara yaran var heralde ya da sen çok komplekslisin kafasındayiz biz ya . Bu lafları da kimse sallamıyor artık ha siz sadece konuşun. Ne yaram olsun . Ben okudumda çalıştım da . Ayrica eltimden de fazla iş tecrübem var . Detaylı tanımıyorum da kendisnı bilgilendireyim sizi :) Çünkü eşim kardeşi ile görüşmüyor benden kaynaklı değil yani şimdi dersin sen kıskandın falan mazalaah her laf beklenir sizden .

Back