- 18 Şubat 2018
- 12.228
- 2
- 54.811
- 598
- 44
Ayy valla zor iş be☺Çok güzeller be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla zor iş be☺Çok güzeller be
abovvv konu metreslere evrilmeye başladı.az sonra kavga da çıkar
üniversitede oda arkadaşımın eli çok sıkıydı çamaşırhane parasını hesaplardı makarna yapıp yerdi anca.aha dedim bu da benim gibi memur çocuğu iyi.bir gün memleketine davet etti haftasonu.otobüs terminalde durdu son model şoförlü jaguar bizi aldı ben şokk.herhalde uyanamadım yahu dedim.sonra şehrin en varlıklı insanlarının olduğu villa dolu bir siteye gittik.ben gene şokkk.sabah şehri gezdik.nereye gitsek bu dükkan da babamın dedi ben şokkkk.varyemez böyle bir şey oluyor galibaYokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.
Canımız sıkıliiğ%100
Konu neden hep metreslere geliyor
Canımız sıkıliiğ
Benim eşim de mühendis ama maaşını yazmayayım,konu sahibinin eşi rahatına düşkün biri sadece,o da zengin olmanın vermiş olduğu bir özgüven.Ablacım mühendis kafası cok zorlama bence. Vardır onun bildiği... Sonuçta parayı kazanacak o. Sizi niye bu kadar dert alıyor Mühendisler genelde çalışmanın karşılığı olan maaşa bakar. Yani isim rahat mı değil mi? Bu rahatlık mi yoksa yüksek maaş mı? Vs hesabı.. Dua edin ki eşiniz yüksek maaşla teklif alabilen bir mühendis. Bosverin keyfini sürün
yazma anacığımm.yazılacak maaşlarımız mı var sankim?Benim eşim de mühendis ama maaşını yazmayayım,konu sahibinin eşi rahatına düşkün biri sadece,o da zengin olmanın vermiş olduğu bir özgüven.
Tabii kii. Onun vardır bir kapısı. Eşi boşuna panik yapıyor. Ev derdine düşmüş. Sanane be ablacım adam da para gani. Kendi alsın. Sen de paranı kendine harca dimi yaniBenim eşim de mühendis ama maaşını yazmayayım,konu sahibinin eşi rahatına düşkün biri sadece,o da zengin olmanın vermiş olduğu bir özgüven.
Kanka seninki gene iyi be,ben hiç yazmayayım o yüzden.yazma anacığımm.yazılacak maaşlarımız mı var sankim?
Guş gadaryazma anacığımm.yazılacak maaşlarımız mı var sankim?
Benim üç ay önceki maaşımı duysanız oturur aglarsiniz üç yıldir aynı işi yapıyordum satışından imalatına kadar her türlü işini üretimiyle bile ilgileniyordumKanka seninki gene iyi be,ben hiç yazmayayım o yüzden.
sen de zenginmişsin.git çabuk konudanVaayyy, sitenin bütün fakirleri toplanmış hunharca zengin kınıyorlar demek Beni niye çagirmiyorsunuz kızım
Branş ne sizin?Eşin kaç yıllık mühendis bilmiyorum ama ben de mühendis olarak şunu diyorum ki belli tecrübeden sonra maaş da önemli ama rahatlık ön plana çıkıyor. Rahat ama maaşı yüksek olsun. Çünkü bizim meslekte tecrübe konuşur. Ne kadar çok tecrübe o kadar hafif iş.Maaş da tecrübeye göre artar.
en azından maaşın varmış.yıllardır ben de o da yokBenim üç ay önceki maaşımı duysanız oturur aglarsiniz üç yıldir aynı işi yapıyordum satışından imalatına kadar her türlü işini üretimiyle bile ilgileniyordum
Fakirlik sınırını geciyomusun kız temmuzda, hepimizi yemeğe falan götürürsun artık, para var, huzur var Ceycey.yazma anacığımm.yazılacak maaşlarımız mı var sankim?
Kalite kontrol mühendisiyim. (Metalürji ve Malzeme Mühendisiyim)Branş ne sizin?