1.5 sene korundum borcum var hem evliliği yaşayayım diye hamile kalmak çocuk yapmak çok kolay sanıyordum 3. Senem şimdi olsun diye uğraşıyorum hergun ağlıyorum şimdi ki aklım olsa asla korunmazdım. Yapmayın korunmayı bırakın varsın olsun. Taşınma telaşı vs olunca daha rahat kaliniyor aklın başka yerde olduğu için yerleşince çocuk çocuk diye dusuneceksin o zaman da sıkıntı olabilirKizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur
Ha diyincede olsa keşke. Yeni evlenenlere hep tavsiyem oluyosa hemen yapin bitaneKizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur
Alamiyoruz iste onu yazdim yaKorunma ya da korunmama kişinin tek başına alabileceği bir karar değil. Ortak fikir almak zorundasınız.
Ay dimi ya yok anlamiyor nato kafa nato mermer iyiki bi sene korunalim demisim bi sene doldu diyo e yeni seyler cikti hem ise girdim hem ev isi cikti yani biraz daha beklemek istiyorum anlatsmiyorumHaklısınız siz taşıyacaksınız,siz doğuracaksınız,siz bakacaksınız en büyük yük kadının üzerindeyken erkeğin söz hakkı %25 hadi %35 olsun oda tanıdık diye yağğni.
İlk önce jinekolojik bir muayene olun. Herhangi bir sorun var mı öğrenin. Eğer bir sorun yoksa biraz daha erteleyebilirsiniz bence. Kendi evinize geçin düzeninizi bir kurun. Eşinize ben bir muayene olayım, çocuk için bu önemli önlem almış oluruz önden deyin. Hem süre kazanmış olursunuz.Alamiyoruz iste onu yazdim ya
Şu an nerde yaşıyorsunuz? Ne zaman taşınacaksınız? Çocuk kararı tek başına verilmez evet ama %50-50 değildir kesinlikle. Kadının ne düşündüğü çok daha önemlidir. Hamileliği yaşayacak, doğum yapacak, emzirecek, ilk 1 sene dibinden ayrılmayacak sizsiniz. Henüz değil diyorsanız değildir. Az ötede küsebilir bence.Kizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur
Kesinlikle size katılıyorum..Şu an nerde yaşıyorsunuz? Ne zaman taşınacaksınız? Çocuk kararı tek başına verilmez evet ama %50-50 değildir kesinlikle. Kadının ne düşündüğü çok daha önemlidir. Hamileliği yaşayacak, doğum yapacak, emzirecek, ilk 1 sene dibinden ayrılmayacak sizsiniz. Henüz değil diyorsanız değildir. Az ötede küsebilir bence.
O kafasına göre korunmıcam diyorsa sizde kafanıza göre korunun o zaman yani. Kimse kusura bakmasın çocuk bu saksı değil adam işe gidip gelecek akşamdan akşama çocuğu görecek en fazla 2 saat kolaylayacak sizi diye gönlünü yapmazdım. Evime yerleşir rahat rahat işimi yaparım taşınmak kolay mı sonra cocuk derdine düşerim. Erkeklere hava hoş.Ay dimi ya yok anlamiyor nato kafa nato mermer iyiki bi sene korunalim demisim bi sene doldu diyo e yeni seyler cikti hem ise girdim hem ev isi cikti yani biraz daha beklemek istiyorum anlatsmiyorum
Ya ayni sehirde farkli eve tasinicaz suan kiradayiz bide ben calismaya basladim. Evimiz oluyor yani dolaplar yapilacak takilacak derken yine bi 2-3 ay en az var. E ben evimin biraz keyfinide surmek istiyorum yani simdi yalan degil. Yasiminda gecmedigini dusunuyorum o yuzden bence bi tij daha bekleyebiliriz diye dusunuyorum ama esim biraz baskici biri istedigi olsun ister. Simdi bir sene dedin bir sene doldu hadi neyi bekliyoruz falan a getiriyor isi. Sonrada küsüyorŞu an nerde yaşıyorsunuz? Ne zaman taşınacaksınız? Çocuk kararı tek başına verilmez evet ama %50-50 değildir kesinlikle. Kadının ne düşündüğü çok daha önemlidir. Hamileliği yaşayacak, doğum yapacak, emzirecek, ilk 1 sene dibinden ayrılmayacak sizsiniz. Henüz değil diyorsanız değildir. Az ötede küsebilir bence.
Bu arada ben korunmayı bıraktığımız gibi hamile kaldım. Hiç öyle zaten olmaz demeyin. Hamile kalıverirsiniz ondan sonra daha istemiyordum deme lüksünüz olmaz.Şu an nerde yaşıyorsunuz? Ne zaman taşınacaksınız? Çocuk kararı tek başına verilmez evet ama %50-50 değildir kesinlikle. Kadının ne düşündüğü çok daha önemlidir. Hamileliği yaşayacak, doğum yapacak, emzirecek, ilk 1 sene dibinden ayrılmayacak sizsiniz. Henüz değil diyorsanız değildir. Az ötede küsebilir bence.
Önce kadın doğuma gidip her şey yolunda mı bir baktırın ayrıntılı. Yoksa siz eşinize söylemeden ilaç kullanın herkes mutlu olsun.Ya ayni sehirde farkli eve tasinicaz suan kiradayiz bide ben calismaya basladim. Evimiz oluyor yani dolaplar yapilacak takilacak derken yine bi 2-3 ay en az var. E ben evimin biraz keyfinide surmek istiyorum yani simdi yalan degil. Yasiminda gecmedigini dusunuyorum o yuzden bence bi tij daha bekleyebiliriz diye dusunuyorum ama esim biraz baskici biri istedigi olsun ister. Simdi bir sene dedin bir sene doldu hadi neyi bekliyoruz falan a getiriyor isi. Sonrada küsüyor
En son o olacak zaten habersiz yapicam biseyler gorucekÖnce kadın doğuma gidip her şey yolunda mı bir baktırın ayrıntılı. Yoksa siz eşinize söylemeden ilaç kullanın herkes mutlu olsun.
Küsen erkek sevimsiz oluyor zaten de çocuk için küsen erkek ilginçmiş.Ya ayni sehirde farkli eve tasinicaz suan kiradayiz bide ben calismaya basladim. Evimiz oluyor yani dolaplar yapilacak takilacak derken yine bi 2-3 ay en az var. E ben evimin biraz keyfinide surmek istiyorum yani simdi yalan degil. Yasiminda gecmedigini dusunuyorum o yuzden bence bi tij daha bekleyebiliriz diye dusunuyorum ama esim biraz baskici biri istedigi olsun ister. Simdi bir sene dedin bir sene doldu hadi neyi bekliyoruz falan a getiriyor isi. Sonrada küsüyor
En son değil huzur istiyorsanız aklın yolu birdir kötü olduktan sonra bunu yapmanzn manası yok.En son o olacak zaten habersiz yapicam biseyler gorucek
Yani konusmayi biliyorKüsen erkek sevimsiz oluyor zaten de çocuk için küsen erkek ilginçmiş.yani ben bu kadar ısrar kıyamet çocuk isteyen erkekleri de anlamıyorum. Taşıyacak olan sensin, hormonları, vücudu değişecek olan sen… yaşınız da henüz genç. Ciddi bir şekilde konuşun, küsmesinin manasız olduğunu, henüz hazır hissetmediğinizi, hiçbir şeye geç kalmadığınızı anlatın. Evlendiğinize göre iletişim de kurabiliyor olmanız lazım diye düşünüyorum.
Ben 5 sene korundum bırakınca ilk ay hamile kaldım geç hamilelik zamansızdan iyidir1.5 sene korundum borcum var hem evliliği yaşayayım diye hamile kalmak çocuk yapmak çok kolay sanıyordum 3. Senem şimdi olsun diye uğraşıyorum hergun ağlıyorum şimdi ki aklım olsa asla korunmazdım. Yapmayın korunmayı bırakın varsın olsun. Taşınma telaşı vs olunca daha rahat kaliniyor aklın başka yerde olduğu için yerleşince çocuk çocuk diye dusuneceksin o zaman da sıkıntı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?